.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Цитирай Първоначално написано от polarmolar
    Hahahah men me e hva6tal ba6ta mi. Samo 4e momi4eto be6e ot gore i s lice kum men => ne vidq 4e e vlqzul ba6ta mi, koito samo mi se usmihna vdigna palci i izleze ot staqta mi.

P.S.
    Sled tova ne sme go obsujdali
    Tva malko kato ot Amerikanski Pai 7 (ili 6 mai be6e)

em tva s palcite e naistina qko axaxaxa men lichno bashta mi me hvana s mujlenceto da praim sex v negovata staq na negovoto biuro iii sichkite mu dokumenti bqha razpilqni az reshih che shte mi se skara ili shte se razvika... i nqkfa takava stresnato sedq... a gajeto vobshte ne vijda za kfo stava vupros i samo se izcepva "i predstavqsh li si bashta ti sega da ni zavari taka" pri koeto az izpadam v div hilej a bashta mi kaza prosto "prezervativite sa v dolnoto shkafche" i izlezna a gajeto mi pochervenq celiq i go hvana strashen sram za shtastie sega (sled 2 meseca) veche sichko e nared
    ~Az BqH TfOeTo MoMiChE Ti KuDe Si ZaShTo Ne ViJdAm VeChE TfOiTe SmS-i V NaI TrUdNiTe MoMeNtI NiKoGa Ne Te OsTaViH SeGa SuJaLqVaM ChE Ne Go NaPrAvIh~

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от anjelina_vip
    em tva s palcite e naistina qko axaxaxa men lichno bashta mi me hvana s mujlenceto da praim sex v negovata staq na negovoto biuro iii sichkite mu dokumenti bqha razpilqni az reshih che shte mi se skara ili shte se razvika... i nqkfa takava stresnato sedq... a gajeto vobshte ne vijda za kfo stava vupros i samo se izcepva "i predstavqsh li si bashta ti sega da ni zavari taka" pri koeto az izpadam v div hilej a bashta mi kaza prosto "prezervativite sa v dolnoto shkafche" i izlezna a gajeto mi pochervenq celiq i go hvana strashen sram za shtastie sega (sled 2 meseca) veche sichko e nared

хахха .. оо това е било брутално яко ..хахах мн забавно щом всико вече е Окау ..супер

ШПо темата : не са ме хващали ..нито родители, нито приятели, директори и такива ..скатаваме се яко ние ..хаха

Още не са ме хващали.

Цитирай Първоначално написано от tesco
    Ситуация 1:Стая,легло,голяма маса в комплект с 11-12 човека,които ядат и пият.Аз на леглото с една мацка,лежим си такива,покрити..Никой от присъстващите не разбра
    тва в свищовските общежития ли става?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си