.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 18 от общо 18

Град
    СОфия

относно Дързост и красота

извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота,защото нямах възможност да ги гледам а ми е интересно да разбера какво се е случило.Много съм ви благодарна предварително

П.П : Темата е ебавка, идваща да покаже негативизма ми към тия теми от сорта Блясък, Млясък и т.н.
    абе деца вие баби нямате ли си ?
    Незнам какво искам но знам как да го постигна

Аз мисля че тоя филм ще ме надживее
    Bring me to life...

Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Не само теб...

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от KimBerLy1912
    Цитирай Първоначално написано от Evanescencefan
    Не само теб...
    И мене
    ПП Май не тва е правилния раздел за тая тема

NO COMMENT
    чiSта проба ragga muффin' и RаSта мЭдiтацIя...

Град
    in your sweet dreams

Re: относно Дързост и красота

Цитирай Първоначално написано от apparition
    извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота
    един умира ... трима се раждат ... общо взето е така сериалчето доколкото знам
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Тоз филм ще се превърне в историческо наследство на света. помнете ми думата! Те наистина чакат артистите да умрат, наемат други и така може да си продължи до края на света
    Memento moriendum esse!

извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота,
    Ами Брук се жени последователно за всичките мъже от една и съща фамилия, забременява и от тримата, ражда деца, които пък заформят нов триъгълник и така
    SMILE FOR ME NOW

Цитирай Първоначално написано от JuS7^YourS
    извинявам се зА неудобството, но бихте ли ми разказали последните 500-600 серии на Дързост и красота,
    Ами Брук се жени последователно за всичките мъже от една и съща фамилия, забременява и от тримата, ражда деца, които пък заформят нов триъгълник и така
    Охоо тая Брук била голяма палавница Е иначе и аз съм гледала 5-6 серии ама толко беше. Помня само Шиила че излезе от затвора

хахх ма те го давали още
    Жалко, че живея в града на курви и педали... Мразя всичко и всички..не ми трябват приятели, нито тъпата любов..уважавам всички истински играчи,ама в последно време всички са тъпи лизачи и подмазвачи..

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    Баба се ядоса и каза,че повече няма да го гледа,че бил много дълъг и щял да я надживее,а тя не искала така да става

Удивително е как от нещо, което може да се разкаже да 1 час, се прави сериал с 3000 серии Хора с много въображение... Като включа някой път телевизора и случайно попадна на този Дързост и красота, направо се изривам - не понасям дори лигавия начин, по който говорят по сериалите

Град
    Димитровград-Eggenfelden
    До колкото съм виждала от тоя сериал,то няма никво развитие в него едно и също всеки път.Те май правят някав експеримент с тоя сериал.
    Имам една кумшийка дето полудя заради този сериал,и сега е напално откачена и който среще му разказва какво се случва в сериала

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ощееее ли го дават той ми е наборче.Последно може би гледах серия от дързост и красота преди 4години. Тоо таква сапункаа,за губене на време бива, ама като изпосменат актьорите и ти разбиват цялата представа
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Toq film go davat ot kak se pomnq az shte umra toi oshte shte vyrvi baba mi se otkaza da go gleda shtot nqmala da moje da mu vidi kraq..

ма те колко серии станаха вече
    Не умряха ли
    The best and the most beautiful things in the world cannot be seen or even touched.They must be felt with the heart.

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Така .. понеже преди не повече от седмица се изявих като сценарист на филма Блясък /защото едно момиченце беше силно заинтересовано какво се е случило докато била еди си къде и не можела да го гледа, сега ще разкажа и Дързост и красота/

значи ... То филма се върти по принцип около Брук...
    Тя роди от мъжа да дъщеря си понеже той и беше любовник докато беше женен за Бриджит. Няма и месец след като се из*ука с тоз /забрайх му името/ избяга за да може да роди в друга страна.Само че там некъф се влюби в нея и искаше да се оженят.Тя естествено почтиии се съгласи само че реши че има недовършена работа в семейство Форесър /не беше правила май все още нищо с Торн/ . Върна се, роди ... Дъщеря и разбра. Не след дълго Тейлър се гътна и Рич остана сам.Брук забрави за Торн и отиде при Рич.Само че Бриджит реши да си го върне на майка си и се целува с доскорошният си брат /доскорошен защото Рич не и е брат, щот преди време Стефани се е е**ла с Масимо Марооне и после с Ерик и за тва е казала на Ерик че Рич е от него./ Така де.. Бриджит се целува с него ... Деня преди сватбата на Брук и Рич, Брук разбра за тях и веднага се оттегли.Ама може би и защото сега пак навлезе в размножителен период с един моряк.

Да ти кажа честно това става от около половин една година във филма... Аз го гледам понякога сутрин ... и ми идва настроението ... щото много смях пада...
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

Фен
    Град
    Bulgarian Shumen
    Най-тъпия филм на света е това

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си