.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 59
    Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

Отказвали ли сте секс на гаджето?

Temata e qsna.Otkazvali li ste seks na partniora/partniorkata i ako da kolko chesto se sluchva tova i po kakvi prichini ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Никога.Защо да се лишавам?
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

nesym otkazval do sega ama ne e kysno hahah
    LIVERPOOL FOREVER !!!

Град
    София
    Напоследък все по - често :/
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    един път....тряяше да ида при другата
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Ice_Queen_
    Никога.Защо да се лишавам?
    Dobre.Znachi pravish i seks po vreme na menstruaciq ?
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Sevt
    A prichinata e ?

Град
    *in a pink dream*
    mislq , che ne imam jelanie za sex , a i s priqtelq mi se vijdame na 2 meseca , taka che sme v kondiciq
    1 za koeto se seshtam sega , e che kogato se navyrshvaha 6meseca ot sefteto i togavshniq mn dyrjeshe , che trqbva tochno togava da pravim sex, a na mene ne mi beshe do tova ... v kraina smetka go napravihme i si mishil "prosto da svyrshi" .... ne mi behse osobeno priqtno ... ot segashna gledna tochka e trqbvalo da otkaja , no akyl , akyl

za tova smqtam , che po-malkite momicheta s po-malko opit v sexa sa po-lesni za manipulaciq i povliqvane
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Винаги, когато не искам. Имали сме случаи 1 месец да не го правим...
    Собственост на Canis_Dirus

Супер фен Аватара на radito
    Град
    Варна
    Мии принципно не, нямам волята да кажа "не" ама днеска ще трябва
    Let The BEAT Control Your Body

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    A prichinata e ?
    Че съм идиот....

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153159
    1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    A prichinata e ?
    Че съм идиот....

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=153159
    Ne e vqrno,prosto si obyrkan.Na tvoe mqsto i az nqmashe da znam kakvo da pravq...

razbira se, no v pove4eto slu4ai i ne e tokova 4e ne mi se pravi sex(6tot nakraq se mi e qko dori v na4aloto da ne sam po4nala s golqmo jelanie) kolkoto 4e mqstoto ili momenta ne e podhodq6t, ili puk ne sam podgotvena... ili puk ne mi e do tva.. razli4no. Za moe 6tastie priqtelq mi e strahoten 4ovek i vinagi me razbira v takiva momenti

Мега фен Аватара на bungle
    Град
    при чичо Страх
    Случва се.
    Напоследък го карам много каръшки.

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от pitan4icata
    razbira se, no v pove4eto slu4ai i ne e tokova 4e ne mi se pravi sex(6tot nakraq se mi e qko dori v na4aloto da ne sam po4nala s golqmo jelanie) kolkoto 4e mqstoto ili momenta ne e podhodq6t, ili puk ne sam podgotvena... ili puk ne mi e do tva.. razli4no. Za moe 6tastie priqtelq mi e strahoten 4ovek i vinagi me razbira v takiva momenti

che chovek , koito si pozvolqva da ti kazva , che "te obicha" (kakto e predpolagam), trqbva da te razbira i podkrepq i tova , che te razbira go pravi normalen priqtel , ne strahoten ... kato nqmash jelqnie , zashto pochvash vuobshte . ne se zaqjdam , prosto chovek kato sgreshi i posle bqga kato oparen

Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Град
    dosta go smenqm
    дда един път , но той ме разбра не ми се е случвало често защото и моя приятел често го няма
    No martini .. no party..

Не съм правила секс..но ако някой път просто не съм в настроение..ще съм непоколебима и просто ще кажа,че не искам да правя секс!

ne...
    Testis unus,testis nullus...

Голям фен
    Град
    Pleven
    Ами аз съм страшно сексуална и не ми се е случвало да отказвам секс. Случвало се е на мен да ми каже бившия: ти мен само за секс ли ме ползваш?
    По време на цикъл не се брои, защото първо не е хубаво от здравословна гледна точка, а и аз лично не съм срещала мъж, който да иска да прави секс, когато жената е неразположена
    Blame the sin, not the sinner.

Мега фен Аватара на amatorium
    Sluchva se. Prichinite sa nai-razlichni. A po otnoshenie na sexa po vreme na menzis ne me e gnus osobeno ot tova. Ponqkoga e imalo dosta opleskani zaviviki.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sluchva se. Prichinite sa nai-razlichni. A po otnoshenie na sexa po vreme na menzis ne me e gnus osobeno ot tova. Ponqkoga e imalo dosta opleskani zaviviki.
    menzes

Град
    София най-голямото село в БГ
    da otkazvala sym kogato sym imala menzis.. vypreki 4e vednyj to4no predi da mi svyrshi go napravihme..
    no poprincip sym otkazvala i kogato ne mi se e pravilo.. ili ne sym bila v nastroenie..

Град
    София
    Случва се. Ако нещо не ми е добре например.

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Ами аз съм страшно сексуална и не ми се е случвало да отказвам секс. Случвало се е на мен да ми каже бившия: ти мен само за секс ли ме ползваш?
    По време на цикъл не се брои, защото първо не е хубаво от здравословна гледна точка, а и аз лично не съм срещала мъж, който да иска да прави секс, когато жената е неразположена
    au povqrvai mi ima gi :P

Град
    In your dreams ;)
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    au povqrvai mi ima gi :P
    I to broq im vyobshte ne e malko Dobre togava da zadam oshte edno vyprosche kym temata-Bi li trqbvalo myjete da se gnusqt ot mesechniq ni cikyl ? Chuvala sym za dosta frapantni situacii,kydeto pichove za po 5-6 dena,po vreme na cikyla na momicheto bukvalno q zaebavat zaradi tova.Tova spored men ne e normalno,no vse pak iskam da chuq mneniqta,na nqkoi momcheta vyv foruma.Momichetata syshto mogat da pishat mneniqta i vpechatleniqta si.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си