.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Да, 1 път и то наскоро........боях се да неби да съм бременна и просто адски много се тревожех за това...........

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Отказвала съм му. Не смятам, че съм длъжна да правя, нещо което не искам.

Да, случвало се е. Има моменти, когато просто не ми се прави.. Все пак сме хора, а не машини - да натиснеш копчето и айдее готов веднага. Не става така.
    Тъй красиви, тъй наивни,
    плискат по всяка капандура.
    И докато наливат тъй проливни,
    виждаш всичко друго колко малко струва....

Re: Отказвали ли сте секс на гаджето?

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Temata e qsna.Otkazvali li ste seks na partniora/partniorkata i ako da kolko chesto se sluchva tova i po kakvi prichini ?
    ем аз никога не съм отказвала на моя прекалено малко време сме заедно за да му отказвам каквото и да е било
    Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!

ами не немисее случвало да откажа на партниорката си поради простата причина че, си го правим редовно и за 2мата е добре ,а и тя си знае ,че ще правим само когато тя каже ,че иска затова няма акк аз да и откажа
    Човек винаги трябва да знае кога,как,къде и защо !! :P

Цитирай Първоначално написано от nPocTo_a3
    ами не немисее случвало да откажа на партниорката си поради простата причина че, си го правим редовно и за 2мата е добре ,а и тя си знае ,че ще правим само когато тя каже ,че иска затова няма акк аз да и откажа

ааа тя е шефа в леглото значи
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Mmm kogato ne sum v nastroenie mu otkazvam kakto i toi na men-vupreki 4e tova se e slu4valo 1-2 puti!

Цитирай Първоначално написано от Atula
    Цитирай Първоначално написано от tesco
    Цитирай Първоначално написано от Atula
    Ами аз съм страшно сексуална и не ми се е случвало да отказвам секс. Случвало се е на мен да ми каже бившия: ти мен само за секс ли ме ползваш?
    По време на цикъл не се брои, защото първо не е хубаво от здравословна гледна точка, а и аз лично не съм срещала мъж, който да иска да прави секс, когато жената е неразположена
    Ооо,говорите за любимото ми в секса
    И то Е ???
    Да го правим на червено(след аналния,естественно )
    1:Когато и да започнем,тя не е суха
    2:Комбинацията на кръв,нейните сокове и миризмата на желязо...подлудяват ме,члена ми става почти двойно дебел,иии не и на последно място,и на нея и харесва
    Ехх,защо сега не е до мен...
    Извинете ме,но докато писах това,здраво се натопорчих,отивам да се къпя

Случвало се е когато съм в цикъл,или когато ми е сдухано и най-малко ми е до секс.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си