.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12

изрусяване с кислородна вода...?!?!

Искам да ви попитам някои изрусявал ли си е косата със кислородна вода (през зимата) 6оту на мене ми трябва спе6но да се изруся.. оба4е да е с кислородна вода инъ4е на6те 6е разберат и стаа много зле плс кажета как става..?
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Град
    in your sweet dreams
    искаш да си изрусиш КОСАТА с кислородна вода е не става ! вземай боята за коса и действай ... с кислородната вода може да изсветлиш космите по тялото си ама не и косата
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

mi ne znam nqkfa fr na sestra mi e kazaла и сестра ми е отка4ила и иска да си праи косатра по сфетла с кислородна жода
    PeRfEkTnA Li Si? SoRrY MiLi4kA,iStInAtA BoLi,AmA nE Si! TeBe Li E cElYvAl? Ni6tO NaLi Po ToVa VrEmE mEnE E rEvNyVaL! S TeBe Li E sPaL? Ni6tO,nAlI pAk Za MeNe E mE4tAl!

Град
    in your sweet dreams
    съмнявам се да стане друго освен да си съсипе косата а може и да стане някфо рижаво такова ... гадно ...
    Perfect hair ... perfect eyes ... perfect lips ... perfect body - PERFECT LIE !!!

Po princip stava... Moje da se izrusish... kosyma izsvetlqva no ne e tolkova prosto ... slaga6 vodata hop i si rusa ...
    Trqbva da stoi6 na slynce dokato izsyxne za da ima efekt izob6to ... koeto ozna4ava 4e moje6 da probva6 sled 6 meseca :P
    Animalia Chordata Mamaliga Primates Hominidae Homo Sapiens!!!
    Привилегията да си прав Ражда задължението да водиш ...

Супер фен Аватара на Sintya
    Град
    Is 'ur choise
    Може да, само, че през зимата ще е много трудно.. ще трябва да седиш на силна лампа към 1 час...

Голям фен Аватара на _crazy_baby_
    Град
    Русе
    No matter where you go, there they are...

Голям фен Аватара на Ice
    Тая кислородна вода толкова изгаря косата, че си нямаш на идея.......
    Everything happens for a reason..

кви са тия глупости...косата ти ще стане на петна..въобще няма шанс цялата да се покрие...хората са измислили бои са коси!

po-dobre ne si pravi eksperimenti sama ...po-dobre da dadesh 17 lv na frizior, ot kolkoto posle a se chudish kvo da pravish

Цитирай Първоначално написано от Ice
    Тая кислородна вода толкова изгаря косата, че си нямаш на идея.......
    Да и аз това си мисля.. вие сте луди...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home

аз ли съм зле, или се предполага, че като се появиш с грозен цвят на косата, неравномерен вероятно, ваще ще разберат
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си