- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Заздравите за нокти
Здравейте ноктите ми се чупят,затова си взех заздравители на Икаров и Перфект.Та въпроса ми е вие какво ползват,за да бъдат ноктите ви красиви и то без да се чупят?
Поздрави!
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
Аз не ползвам нищо - режа ги. Иначе преди време и аз имах заздравител на Перфект - много е добър, не си сгрешила с него![]()
Имам заздравител за нокти с формалдехид, но се ползва 1 път седмично в продължение на месец! Забравих обаче как се казва. Пробвала съм какви ли не, но от последния ми съм доволна.![]()
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
Ами аз ползвах този на Икаров и не забележих разлика,затова си взех на Перфект 5в1 и го използвах като база дано има ефект.![]()
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
и аз съм с 5 в 1 и ми казаха че ще остана доволнаПървоначално написано от lonely in my live
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей
Използвала ли си го?И е заздравител нали?Колко видове са и как е името на този?Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Кажи плс
Иначе аз ползвам маслото за нокти на Икаров и заздравител на Перфикт 3 в 1-ефект-за сега нищо особено...
Наистина ще сте доволни. Аз бях с такъв и сега ноктите ми не са толкова меки и не се чупят толкова лесно, както предиПървоначално написано от danny_f4e
![]()
на мене bibinceto от темата за декорациите ми каза за 5 в 1Първоначално написано от dan4ety
![]()
"Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей