.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 11 от общо 11
    Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*

Заздравите за нокти

Здравейте ноктите ми се чупят,затова си взех заздравители на Икаров и Перфект.Та въпроса ми е вие какво ползват,за да бъдат ноктите ви красиви и то без да се чупят?
    Поздрави!
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Аз не ползвам нищо - режа ги. Иначе преди време и аз имах заздравител на Перфект - много е добър, не си сгрешила с него

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Имам заздравител за нокти с формалдехид, но се ползва 1 път седмично в продължение на месец! Забравих обаче как се казва. Пробвала съм какви ли не, но от последния ми съм доволна.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Супер фен Аватара на zvezdichkaaa
    Град
    ^*в нас^*
    Ами аз ползвах този на Икаров и не забележих разлика,затова си взех на Перфект 5в1 и го използвах като база дано има ефект.
    "Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
    Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
    Е, почувства ли се вече истински човек?"
    Дензъл Ребеловски

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от lonely in my live
    Ами аз ползвах този на Икаров и не забележих разлика,затова си взех на Перфект 5в1 и го използвах като база дано има ефект.
    и аз съм с 5 в 1 и ми казаха че ще остана доволна
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

За нокти здрави като стомана! При редовна употреба спомага за образуването на кератин в ноктите и ги заздравява до вътрешността!
    Цена: около 6 лв

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн

За нокти здрави като стомана! При редовна употреба спомага за образуването на кератин в ноктите и ги заздравява до вътрешността!
    Цена: около 6 лв
    Използвала ли си го?И е заздравител нали?Колко видове са и как е името на този?
    Кажи плс
    Иначе аз ползвам маслото за нокти на Икаров и заздравител на Перфикт 3 в 1-ефект-за сега нищо особено...

Една фр го използва и каза че наистина ноктите стават адски здрави.Аз чакам стария да свърши и ще си го купя.
    Иначе е заздравител - да

Manhattan Hardener Gloss е името на този

Видовете не ги знам

Просто попитай за заздравители на Manhattan

Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Наистина ще сте доволни. Аз бях с такъв и сега ноктите ми не са толкова меки и не се чупят толкова лесно, както преди

Голям фен Аватара на danny_f4e
    Град
    на брега на морето
    Цитирай Първоначално написано от dan4ety
    Цитирай Първоначално написано от danny_f4e
    Наистина ще сте доволни. Аз бях с такъв и сега ноктите ми не са толкова меки и не се чупят толкова лесно, както преди
    на мене bibinceto от темата за декорациите ми каза за 5 в 1
    "Детството не е от раждането до определна възраст, възрастта, в която детето пораства и прибира детските неща.Детството е царството, в което никой не умира." - Е. Сейнт Винсънт Милей

Цитирай Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
    Една фр го използва и каза че наистина ноктите стават адски здрави.Аз чакам стария да свърши и ще си го купя.
    Иначе е заздравител - да

Manhattan Hardener Gloss е името на този

Видовете не ги знам

Просто попитай за заздравители на Manhattan
    Мерси

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си