- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Подарък за Свети Валентин?
EEE hora pls kajete kakuv podaruk da mu podarq... misleh si za beleznici, no nz.... e aide davaite ideiki![]()
tova i na men shte mi e int![]()
Има един куп теми по този въпрос! Просто потърсете в правилния раздел,а той е Любов!
А утре?
Друг стопанин ще жъне
свойта нива.
Надежда любовна ще покълне.
Животът ще пребъде.
Вечно.
Spored men bi bilo mnogo trudno da nacelim neshto.Nai-malkoto shtom ti,koqto predpolagam si poznavash malko ili mnogo priqtelq ne se seshtash kakvo da mu kupish,kak nie bihme mogli da znaem kakvo bi mu haresalo ili bi mu vleznalo v upotreba.Nqkolko universalni ideiki-ako ima liubima grupa nqkakyv disk,ako e nqkakyv zapalen futbolen fen shalche na otbora i ... de da znamTrudno mi e da kaja za chovek,koito ne poznavam.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
може например да му купиш някаква дрешка,ама за такъв празник е много готино белезнициможе и аз така да направя =)
Jivotat i film,v koito az igraq glavnata rolq!!!
az na moeto mom4e shte mu izmislq![]()
Секс!Ама да е нещо по-така.... нестандартно!
i tova e ideqПървоначално написано от LuCiFer`s AngeL
![]()
В Kenvelo продават много яки боксерки на цветни сперматозоидчета.. аз към това съм се насочила за момента...![]()
Успеваемостта е прaвопропорционална на желанието.
Kojen pantalon ili pone qki mujki prashki. Napravi go da se chuvstva v nebrano loze, posle go zavurji i mu podnesi edno qko draznenie. Kato ti pisne go pusni da se razvihri![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Ето това е хубавото да си свободен по празниците не мислиш какъв подарък да купиш на гаджето ! ама за сметка на това ми е малко самотно ...![]()
ИМА ЖЕЛАНИЕ ИМА И НАЧИНИ НЯМА ЖЕЛАНИЕ ИМА САМО ОПРАВДАНИЯ!
http://i166.photobucket.com/albums/u.../MoonRose1.jpg
xaxaxa ot si4ko koeto pro4etoh nai gotin podarak e :
majki mn qki bokserki !!
beleznici s puh4eta
i qk sex
kombinirai gi nakarai go da gi obue zavarjigo i cqla no6t qk jivotinski sexxx![]()
hey ela i me celuni hei ela i me upani hey hayde 4ao ne mi trqq6 ve4e hayde 4ao vremeto ti izte4e
mnogo dobra ideikaПървоначално написано от TeKiLaSuNrIsE
![]()
![]()
Ама......![]()
Ами би било яко да го изненадаш и примерно да се облечеш като мед сестра или учителка и да му направиш един стриптиз и после...![]()
ааа супер боксерки със сперматозоидчета...много ще се накефя на нещотакова...или стриптийз пак става...ама той може по-често искам боксерките![]()
Момичетата, не ги крийте толкова. Не е сапун, че да се изтърка.
чехли и вибратор
(ко не хареса чехлите се е*** в .гз)
kupi mu kniga , shte se iznenada
obedena sym , che tochno tova nqma da ochakva![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Жената на Бай Ганьо го пита
- Какво ще ми подариш за Св.Валентин ?
-Виж ся, ако ти купя нещо ще го строшиш,
ако ти дам пари ще ги похарчиш за глупости,
най-добре да ти тегля една патка, че да ме помниш с добро !!!
davai beleznicite ma kuklo tfa e nai dobroto shi se kefis mn qko kato te 4uka(izviniqvam se za prostashkoto si povedenie ama nali razbirate hormoniПървоначално написано от qwertyto
)
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
охх .. да да белезници от 10 лева , който се чупят на 2-рото слагане .. пък и с пухче на всичкото отгоре .. егати лигавщината (за момче особено) .. я по-добре боксерки..
Love you Kris !!!
ш му кажеш - днеска имаме празник .. т.е БЕЗ СЕКС .. и така поне ще запомни празника .. не мн с хубаво, ама нали целта е да се запомнихах
Хах могат да си прекарат страхотно и без секс ... секса не е най-важният все пак..Първоначално написано от bRigHt [!
![]()
Love you Kris !!!