.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Град
    V.Tyrnovo

Дали съм успяла да се отворя ?

Zdr na vsi4ki pyrvo
    Iskam da popitam ne6to moje bi 6te vi se stori glupavo no nqma kym kogo da se obyrna a pyk i sig nqma takava temaOpredeleno
    Zna4i probvah 4 pyti s gadjeto da se izdynim ama ne se polu4i(az sym devstvena)Hodih 2 pyti na lekar i toi mi kaza 4e sym napylno normalna.No pak bole6e i ni6to ne stava6e...opitah da se otvorq sama.Pak mnogo bole6e no usetih ne6to kato pukvane...i posle 2 dena mi maca6e 4erveno-kafqvo...Vyprosa mi e dali sym se otvorila ili o6te sym zapu6ena kato s tapa I molq bez podigravki pls

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Ам щОм е текло някфа червена течност би трябвало да е кръв и следователно си се отворила пробваи сега би трябвало да не те боли.

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Здравей!
    Нормално е ,да те боли и да си тясна първият път . . . ,че даже и вторият!
    Щом ти е текло кръв предполагам ,че си си скъсала девствената ципа ,но пак ще те боли - докато един път - два пъти не правиш секс си оставаш тясна ,така че се приготви един път да изтърпиш малко болка
    Успех!

Град
    V.Tyrnovo
    Mnogo blagodarq
    Vsqka gre6ka e 4ove6ka. 4ovek ponqkoga gre6i No 4esto malkata gre6ka golqmo 6tastie ru6i!

Re: Iskam da pitam po opitnite...

Цитирай Първоначално написано от natity91
    Zdr na vsi4ki pyrvo
    Iskam da popitam ne6to moje bi 6te vi se stori glupavo no nqma kym kogo da se obyrna a pyk i sig nqma takava temaOpredeleno
    Zna4i probvah 4 pyti s gadjeto da se izdynim ama ne se polu4i(az sym devstvena)Hodih 2 pyti na lekar i toi mi kaza 4e sym napylno normalna.No pak bole6e i ni6to ne stava6e...opitah da se otvorq sama.Pak mnogo bole6e no usetih ne6to kato pukvane...i posle 2 dena mi maca6e 4erveno-kafqvo...Vyprosa mi e dali sym se otvorila ili o6te sym zapu6ena kato s tapa I molq bez podigravki pls
    Боже момиче..кви тапи..кви глупости..
    ако не беше ходила на Гинеколог(!) щях да кажа че имаш просто по-дебел химен..сама не се отваряй,мъжа ти за кво ти е?с него докато не стане..
    и..питай твоя дали знае какво значи СИЛНО ВЪЗБУДЕНА.Ако знае- да действа.
    Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)
    Edno vreme mu se kazvashe "da se seftosame".Dneshnoto e "da se IZDYNIME"...Bez komentar...Spored men si razkysala v nqkakva stepen devstvenata si cipa,no tq shte se razkysa napylno edva sled pyrvoto ti rajdane,a sledvashtite pyti,kogato pravish seks po vsqka veroqtnost otnovo shte te boli,zashtoto vlagalishteto ti oshte e tqsno i edva sled nqkolko pyti shte se porazshiri.
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.

http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica

Мен винаги ме боли (отначало) . Имах и случай когато към година нямах полов контакт и след шървия ми след тази година пак имах течение.

Град
    V.Tyrnovo
    a pyrviq pyt...az ne slu4aino go napisah..i 4etirite pyti stignah do sylzi..

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    И още 4 може да стигнеш до сълзи ... Тъпо е да се отваряш сама,после кво ... ще остане споменът от предмета в ръката ти ... пффф

Град
    София най-голямото село в БГ
    emi da otvorila si se!!

Голям фен Аватара на lwsu
    Град
    Сф

...

трябваше да се дъните повече..
    Do you speak Salsa? .......

Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Здравей!
    Нормално е ,да те боли и да си тясна първият път . . . ,че даже и вторият!
    Щом ти е текло кръв предполагам ,че си си скъсала девствената ципа ,но пак ще те боли - докато един път - два пъти не правиш секс си оставаш тясна ,така че се приготви един път да изтърпиш малко болка
    Успех!

+1 nqma kakvo drugo da se dobavi prosto

Град
    *in a pink dream*
    Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Edno vreme mu se kazvashe "da se seftosame".Dneshnoto e "da se IZDYNIME"...Bez komentar...Spored men si razkysala v nqkakva stepen devstvenata si cipa,no tq shte se razkysa napylno edva sled pyrvoto ti rajdane,a sledvashtite pyti,kogato pravish seks po vsqka veroqtnost otnovo shte te boli,zashtoto vlagalishteto ti oshte e tqsno i edva sled nqkolko pyti shte se porazshiri.
    +1 ... ostarqhme skypa ... az kato ti kazvah , che myjete ni mogat da ni zamenqt za nqkoi 6klasnichka ... taka e, na 17 veche ne sme v igrata ... dori kaot gledam dumitre v rechnika sa mi ostarqli
    Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...

http://mon3y.hit.bg/
    Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж

Да отворила си се и кво?Ше си спомняш как се чу ''пук'' и ше си спомняш както вече казаха''предмета в ръката ти''?

Град
    V.Tyrnovo
    Ne me napadaite taka pls za6toto ne ste bili na moito mqsto i da vi kaja 4e i az sym protiv tova No po dobre s predmet ot kolkoto ve4na devstvenica

Ако 91 е годината,в която си родена...какво си се разбързала?Има си време за всичко.И половината живот не ти е минал,а вече си вечна девственица.тцтц

Супер фен Аватара на stefity
    Град
    Варна...
    тцтцтц срам и позор просто

Re: Дали съм успяла да се отворя ?

Цитирай Първоначално написано от natity91
    Zdr na vsi4ki pyrvo

Moderated by miloto
    т.7 от Правилника

Естествено , че не !

Това е само един от седемнайсете етапа за "отваряне" , като всеки следващ изисква повече качества , какво физични , така и ментални .
    нямам подпис

Последната промяна е направена от Lainovoz на Вто Декември 21, 2012 21:21 pm; мнението е било променяно общо 73935278900ййее478паа338890 пъти

Мега фен
    Град
    София
    абе ти откъде си
    [size=7][b][u]fosse cos

Град
    V.Tyrnovo
    kakvo zna4eni eima

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Жена се отваря с хуй не с пръст или друг предмет ... сега отивай при оня с пишката да те довърши ... и да ще те боли пъврите пъти но така е при всички .... после няма да имаш спирка ... Айде успех!
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    V.Tyrnovo
    4ove4e..tova mi haresa mn

Супер фен Аватара на XceSS
    Град
    Бургас :)
    Как може да се отваряш самичка е леле.Деа долкото знам за 1 момиче това е някво супер важно па тя самичка леле нямам думи сериозно пффф.

П.С. Хората са ти направили кирилизатор.Правила са ти сложили.Кога по дяволите ще започнете да пишете на КИРИЛИЦА ?
    Цитирай Първоначално написано от AnincetoSexy
    Дърпаш кредит .. Водиш я на Слънчев бряг ,там на ресторант .. после на бар ,и към 4-5 сутринта в хотелската стая на 'Чаика' я събличаш .. Ако ти откаже ,значи мнооооого си се прецакал ..

Супер фен
    Град
    Венера
    Умна си, колкто дъска за гладене :/

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си