- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Разделът като култ към личността на "секс-атлета"
Хмм какви 12? Всички знаят, че средната дължина на мъжкия пенис е 8,2 сантиметра и всичко над това се счита за ИЗКЛЮЧИТЕЛНО!Първоначално написано от Ice_Queen_
Grumpy old madman
значи съм получила грешна информация..ама аз само информация имам..иначе..мн ми е интересно да го видя тва животно Пенис..как ли изглеждаПървоначално написано от Canis_Dirus
..чудни приказки разказват по форума за него..
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
8,2 sm!? Ti maitap li si pravish![]()
Eating isn't cheating - Arnold
тт...Първоначално написано от amatorium
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
С теб не се ли разбрахме нещо по въпроса със статистиките и 'средната дължина' ? А бой?Първоначално написано от Canis_Dirus
Собственост на Canis_Dirus
Ногу е грозен! Много!Първоначално написано от Ice_Queen_
Ти кво? Кефиш се, че имаш повече ли? Ми радвай му се! Гад!Първоначално написано от amatorium
Grumpy old madman
mom4etata kato po4nat da se hvalqt kolko im e golqm na 4ovek da mu pisneПървоначално написано от Canis_Dirus
![]()
Tuk samo da se spomene neshto za razmeri i zapochvat kritikite.Sega napravih si truda da namerq edna diagramka sus sredniq razmer na penis-a pri momchetata, za da prikluchim taq glupava tema vednuj i zavinagi.
Dannite sa v inchove. Za da gi preobrazuvate v santimetri gi umnojete po 2.54 . Diagramata sum q vzel ot saita: http://www.average-penis-size-chart.com . Nadqvam se che shte vi e lubopiten![]()
Не, не, не!
Средната дължина не е 8,2. Питайте всеки във форума колко му е голям и ще видите, че средно е 20-25 сантиметра![]()
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Първоначално написано от Wrathchild
![]()
Първоначално написано от amatorium
![]()
![]()
mm v tozi razdel ima to4no nqkolko 4oveka koito sa redovni.. i pi6at iz si4ki temi.. i spored men to4no zaradi tqh e napravena taq tema.. i si4ki ot teq redovnite se izrediha da pi6at tyk... mm da zabavno e.. za tva i poi4eto sa se regnali ... v edin dr forum ima6e tema koi bili nai-zabavnite saitove.. e tozi opr figorira6e i qvno ima za6to...
Radvam se che ti haresva saitaПървоначално написано от crazy_style
![]()