- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Дали е бил с мен само заради секс
+2Първоначално написано от sWeeT_eLichkA
mom4e-kurva.. iska6 da kaje6 4e imam kurvenski mantalitet li ? ne te razbiram..Първоначално написано от savoy
+2Първоначално написано от miss california
Не мога да знам каква е причината за която е бил с теб, но се замисли дали не е вазможно секса да е причината да те остави. Може да не е бил доволен от секса, а той има значение
ne be6e tfa pre4inata da skasam s priqtelq si ne si razbral ne6toПървоначално написано от eu.hyricane
![]()
Life is just a dream on the way to Death...
Заради една целувка..?Ако искаше да имате нещо по-сериозно,едва ли щеше да ти се надува заради това,че не си го била целунала..Първоначално написано от malkata_marti
Пък и ти сама казваш,че е на 20 ......Повечето момчета около тая възраст само се чудат как да влезнат м/у нечии крачета..![]()
Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п
Ем си зарязала приятела си .. ем другия те а натъпкал и ти го върнал... мноо тъпа постъпка...
Ама ти беше готино,нали?! Че и се оплакваш...![]()
![]()
![]()
ei za tfa nqmam gadje 6toto si4ki momi4eta sa ku*viПървоначално написано от malkata_marti
![]()
![]()
![]()
И САМО ЛЕВСКИИ ОБИЧАМ ТЕ АЛЕЕ !
Момченце на 20....какво искаш. На тази възраст сме адски неориентирани и гледаме да влезем между краката на който и да е почти. Каквото било било, продължавай нататък.