.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Абе досега не съм ходила при мъж гинеколог, но сега в петък ще хдя и ми е едно такова притеснено а относно, дали бих ходила с гинеколог, хмм ами нз.. може би

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Не бих ходила с такъв ,защото съм ревнива ,а предполагам ,че тези генеколози някой път кривват . . . ама иначе не мисля ,че има особено значение жена или мъж така и така няма да е приятно като ти бъркат отдолу

XAxhaxhAHxAH
    той по цял ден гледа чуждите п***и, пък тя вика понякога сигурно кривват...
    .: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
    ╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Досега само при мъже съм ходила и съм много доволна. Моят е мъж, супер печен, точен, въобще не се притеснявам от него.
    Собственост на Canis_Dirus

баща ми е доцент гинеколог, смея да твърдя, че е много добър в професията си, защото множество благодарни пациентки са носили всевъзможни подаръци, а и клиниката, в която работи, има много добра репутация, пък и изкарва много добри пари, навътре е в лекарските среди и знае кое е най-добре. не виждам какъв е проблемът да съм с такъв мъж, а едно от най-тъпите неща, които прочетох, освен тва, че гинеколозите са обратни, е, че сте щели да го ревнувате заради многото п***и - абе хора, жените там идват с проблеми - рак, подувания, кървене и пр. - картинката е много грозна и не виждам нищо възбуждащо. а и, както всяка професия, гинеколозите приемат строго професионално работата си, така че не разбирам какъв ви е проблемът

едвали бих имала връзка с мъж с такава професия..дори ми се струва невъзможно..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си