- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Какво мислите за мъжете гинеколози?
Абе досега не съм ходила при мъж гинеколог, но сега в петък ще хдя и ми е едно такова притесненоа относно, дали бих ходила с гинеколог, хмм ами нз.. може би
![]()
Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
![]()
XAxhaxhAHxAH
той по цял ден гледа чуждите п***и, пък тя вика понякога сигурно кривват...![]()
![]()
![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
Досега само при мъже съм ходила и съм много доволна. Моят е мъж, супер печен, точен, въобще не се притеснявам от него.![]()
Собственост на Canis_Dirus
баща ми е доцент гинеколог, смея да твърдя, че е много добър в професията си, защото множество благодарни пациентки са носили всевъзможни подаръци, а и клиниката, в която работи, има много добра репутация, пък и изкарва много добри пари, навътре е в лекарските среди и знае кое е най-добре. не виждам какъв е проблемът да съм с такъв мъж, а едно от най-тъпите неща, които прочетох, освен тва, че гинеколозите са обратни, е, че сте щели да го ревнувате заради многото п***и - абе хора, жените там идват с проблеми - рак, подувания, кървене и пр. - картинката е много грозна и не виждам нищо възбуждащо. а и, както всяка професия, гинеколозите приемат строго професионално работата си, така че не разбирам какъв ви е проблемът![]()
едвали бих имала връзка с мъж с такава професия..дори ми се струва невъзможно..![]()