.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15
    Повече от фен

Момичета вижте темата моля!

Zdraveite!Ami znachi imam edin posleden vapros.Na 13 godini sam i 5 meseca obache oshte niamam cikal pritesnqva me tova 4e se obezkosmqvam dolu i neznam dali tova vredi za idvaneto na cikala mi?

Супер фен Аватара на ThePowerOfLove
    Град
    В страната на Любовта ;]
    Не вреди
    Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”

Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Според мен, това че се обезкосмяваш, не би повлияло на идването на цикъла ти.Първата менструация е биологичен процес, зависещ от редица други фактори и най-вече от това с какво темпо се развива тялото ти. Ако си по-слабичка и дребничка, може и на 15 да ти дойде.За момента няма повод за притиснение.Тъй, че спокс.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

mili4ka molq te izpolzvai toq net za ne6ty polezno raztyrsi se iz forumite ili google za mese4niq cikyl kvo zna4i i sama 6te si otgovori6 na vyprosa...osven tfa o6te ti e rano da ti idva...ako ne ti doide do 16 e trevojno ima6 spr mn vreme radvai se na jivota i spri da nasilva6 ne6tata prirodata si znae rabotata

Голям фен Аватара на Alex_f
    Град
    PLEVEN
    Няма за какво да се притесняваш!Идването на цикъла няма нищо общо с това че се обезкасмяваш!
    Приятелят е човекът,с когото можеш да споделиш радостта от тъгата!!!

това че се обезкосмяваш няма нищо общо
    И кФо кЪт ТеБе Е цЕлУвАл,нАлИ мЕнЕ е РеВнУВаЛ[!]И Кф0 КъТу тЕбЕ е ЕбАЛ,НаЛи За МеНе Е мЕчТал[!]И Кфо сЯ мИ сЪ НадУвАш,НалИ уТ меНе п0еЧе нЕ СтрУвАш[!][!][!]

Голям фен
    Град
    Констанц
    не искам да съм груба ,но ако има нещо от което трябва да се притесняваш е факта ,че още не си си направила труда да прочетеш нещо по темата, в нета има доста изчерпателна информация
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Това, че се обезкосмяваш няма абсолютно нищо общо с цикъла
    Все едно да питаш "Това че си слагам гланц за устни ще доведе ли до кариес?"

Цитирай Първоначално написано от ThePowerOfLove
    Не вреди
    дам споко бе мацка не вреди нормално е да не ти е дошло На мен ми дойде на 14 години и половина

Цитирай Първоначално написано от ЦвЕтИт0
    Според мен, това че се обезкосмяваш, не би повлияло на идването на цикъла ти.Първата менструация е биологичен процес, зависещ от редица други фактори и най-вече от това с какво темпо се развива тялото ти. Ако си по-слабичка и дребничка, може и на 15 да ти дойде.За момента няма повод за притиснение.Тъй, че спокс.
    Много точно казано
    offline forever!

Никакъв шанс.До 16-тата ти годишнина ако не ти дойде,тогава се притеснявай вече.Споко

Супер фен
    Не се притеснявай! И за това ще дойде време!

Спокойно не пречи, по принцип аз знам че щом трябва да се обезкосмяваш скоро ще ти дойде Сигурно не ме разбрахте ама нщ
    My heart is broke but I have some glue

Град
    Добрич :o)
    Викаш на krem4et0 че била задръстена,защото го е направила на 21 ,а ти по-отворена ли си като пускаш такива теми ..!??!?! Я се съвземи!

Невреди

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си