.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Hybrid View

песничкааа,спешнуу плсс

еми трябва ми една песен, в която се пее нещо от сорта Why we lose control.. само това запомних...пускат я по радиото,по The Voice,нова е песничката...много вви моля някой ако я знае да ми каже
    Мерси предварително!
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Re: песничкааа,спешнуу плсс

Цитирай Първоначално написано от nanyy
    еми трябва ми една песен, в която се пее нещо от сорта Why we lose control.. само това запомних...пускат я по радиото,по The Voice,нова е песничката...много вви моля някой ако я знае да ми каже
    Мерси предварително!
    моля ви хорааааааааааа много ми трябвааа
    Dance is your pulse, your heartbeat, your breathing. It's the rhythym of your life. Its the expression in time and movement, in happiness, joy, sadness and envy..... :]

Re: песничкааа,спешнуу плсс

Мерси предварително!
    моля ви хорааааааааааа много ми трябвааа
    MOLQ VI XORAAA

emi samo tfa li pomni6 4e se pee v pesenta? 6tot ima super mn pesni det se pee ne6to si loose control

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си