- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Боя за коса?Londa или Garnier
Преди време аз бях пуснала подобна тема, само че за Палете и Лонда.
Сега гласувах за Лонда. Доволна съм от резултатите и от трайността на цвета. Мислех да я заменя с Гарниер-а, но след като майка ми се боядиса с нея или корените й израснаха за 1-2 седмици или боята се отми доста бързо (по-скоро второто) и май ще се откажа да пробвам![]()
Аз се мацам с Палете ХХЛ![]()
![]()
![]()
И съм си доволна.
Все пак червеното бързо пада де![]()
Аз преди бях с Palette intensive color cream. Ето тази:Първоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Останах с впечатлението, че след продължителна употреба, косата ми доста се поопърли. Много по доволната съм от "натуралната" Лонда и Palette Делукс. Определено са осезаемо по-щадящи за косата.![]()
garnier
Моята фризьорка каза същото, затова замених Палете-то с Лонда Нейчъралс. За Гарниер-а някак си не смея, защото днес като боядисвах майка ми ми се стори, че доста й е опадала боятаПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
![]()
Гарниер
Много ясно, че Palette най-много горят!А отностно анкетата.... то си зависи за кой цвят питаш.Аз лично русите им цветове не ги харесвам, уж са пепеляваи, пък всъщност ако случайно те хване те държи малко и ти става златиста послеПървоначално написано от ДрЪн-дРЪн
Вече си ползвам профеисонални бои, по-скъпи са ама поне косата ми става равномерна
Let The BEAT Control Your Body