.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 13 от общо 13
    Повече от фен Аватара на Forester

Родителите ми си мислят че пуша ..

Хора,помощ,нашите си мислят,че пуша .. а аз честно не пуша и не бих искала.Не знам кой им е вмъкнал тази муха в главата.. Майка ми само ми повтаря,че била разбрала от някаде,че съм пушила в тоалетните на училището ми .. боже,какви измишлъотини.Нямам си и на представа кой и е казал такова нещо.НИКОГА не съм миришела на цигари и никога не съм пушила .. как да й обесня ?? Защо не ми вярва ?? Колко пъти съм и казвала,че някой я лъже,но файда няма.. помогнете !! Много поздрави на всички

Сигурно иска да те провери.Понякога казват така,за да видят реакцията на детето и дали то ще си признае,ако е истина,това което са чули

Град
    Blondeland
    Блъфират
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

еми то майка ми беше намерила цигари в мене.не бяха мои...бяха останали от един фр...и само се опитва да ме накара да си призная че "пуша".като ми каже "ти пак си пушила","миришеш на цигари","и кво..пушихте ли?" или някакви такива ги снася,аз я затапвам по някакъв начин.и да ми каже че са и казали че пуша или са ме видяли,тя не може да го докаже.след като не пушиш няма от какво да се боиш

Град
    Добрич :o)
    Ами обясни им го.Разкажи им цялата история с подробности!Накарай ги да повярват в теб ..

Лошо е ,че родителите ти ти нямат доверие.
    Нямаш какво да напрвиш,освен да им кажеш ,че не пушиш.Щом не си виновна ,не се иэявявай като такава.Говори спокойно и не си давай толкова эор да ги убедиш.В крайна сметка ти си энаеш истината...недей да влагаш много емоции,эащото някрая майка ти може да си помисли нещо от сорта на ГУЭЕН НЕГОНЕН БЯГА...
    Остави ги да си мислят каквото искат.Стига да не ти налагат някакви накаэания,какъв ти е прблема...важното е ,че ти си энаеш истината..
    ` Вече не чуваме шума на вълните,
    вече не виждаме чудеса...вече не можем силно да обичаме,вече в Бог не вярваме,което е жалко...вече да бъдем раэлични не искаме,а вървим в коловоэи от ПРАВИЛА..`

Град
    [Градът, който никога не спИ]
    Нашите пък мислят, че се дрогирвам
    It is not the movements that make a dance beautiful, it is the emotions that inspired the movements that make it beautiful!

Супер фен
    Град
    Варна
    Обясни им,че не са прави и нямат с какво да го докажат!След като наистина не пушиш няма за какво да се тревожиш!
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен
    Град
    Варна CityY :Pp
    100% блъфф ;]

Мега фен Аватара на Seducti0n
    Град
    I don`t know where
    Цитирай Първоначално написано от <-ChelseA->
    Лошо е ,че родителите ти ти нямат доверие.
    Нямаш какво да напрвиш,освен да им кажеш ,че не пушиш.Щом не си виновна ,не се иэявявай като такава.Говори спокойно и не си давай толкова эор да ги убедиш.В крайна сметка ти си энаеш истината...недей да влагаш много емоции,эащото някрая майка ти може да си помисли нещо от сорта на ГУЭЕН НЕГОНЕН БЯГА...
    Остави ги да си мислят каквото искат.Стига да не ти налагат някакви накаэания,какъв ти е прблема...важното е ,че ти си энаеш истината..
    Най-добрия и точен коментар за момента.Вслушай се в съветите и наистина не си давай много зор.По-важното е, че не тровиш организма си и не лъжеш ваще.Един ден, дано осъзнаят колко глупаво са постъпили, като са те лишили от доверието си.
    Who doesn't long for someone to hold
    Who knows how to love you without being told
    Somebody tell me why I'm on my own
    If there's a soulmate for everyone

Повече от фен Аватара на Forester
    Благодаря много на всички,да ще им обясня отново,че няма нищо подобно с това което си мислят .. а пък и както казвате нямат с какво да докажат.Ако пак се запъват .. незнам аз за себеси знам,че не пуша,пък ..

Град
    I don't now !!
    Кажи им да не си играят с нервите ти !! Не бз ... както всички казват обясни им ,че не пафиш , а ако не ти повярват
    Napravi dobro na dobroto otvurni s dobro na zloto s oshte po dobro !

i moite sa tui basi da se pribera 5 minuti po kasno i ve4e me mislqt za piqn predi da si miq racete me du6at... basi

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си