- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
Ай кажете си мнението по тая анктета
т.7
krem4et0
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Съгласна съм да се бръснат под мишниците и мустаци, бради такива работи, ама за крака и ръце ми се вижда прекалено... Просто не мога да го възприема...
e аз говора за краката не за х*яПървоначално написано от nejno
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Да .. аз обичам навсякаде да е гладко .. като на бебе да му е кожата ..навсякаде![]()
много странен въпрос към женската част на форума.. звучи по следния начин... "на нас ни е гадно като си епилираме разни части на тялото.. защо да не гласуваме, че е правилно и мъжката аудитория да го прави.. няма ни е гадно само на нас я......"
с 2 думи.. според мен е твърде педалски мъж да се епилира.. хората са измислили самобръсначки - пък и не е фатално, когато жена се окаже в леглото с пряк потомък на горила.. но ако на мъж се случи това.. как да река...![]()
Не обичам да гледам епилирани мъжки ръце и крака....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
+1 !!Първоначално написано от Зелената фея на отбора
emi ne ne neobxodimo![]()
аз па не оби4ам некви космясали... метеросексуалните рулиратПървоначално написано от Jeuelle
:P
Неподходящ размер на снимка в подпис!
http://www.snimka.bg/album.php?album...9196&photo=334
...и к'во бръснатите крака са кофит така ли!?![/url]
Първоначално написано от kombarka
Tam doly да 100%А другаде ,вече си е тяхна работа ,все ми е тая ,макар че мъж без козинка не е мъж много
)))))
Да си седи както е-аз искам нормален човек до себе си, а не някой, който ще се притеснява за всеки косъм повече или по-малко!
Първоначално написано от bibo
е тоя да нее некаф педал... я го гледай....
Ей ма мене малко съм малък амастава
http://mucunki.com/u:66571
[/quote]е тоя да нее некаф педал... я го гледай....
т'ва съм аз бе олиго...
Първоначално написано от kombarka
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()
Кои нормален мъж се епилира бе вие луди ли сте?Епилатора е за жени!
Първоначално написано от Schnitzer
и аз така мисля но като гледам кфо пишат по форумите момичетата не искат никой с косми а аз си имам в повечеe нее да имам 10см пърцали на гърба както и по гърдите имам малки които се забелязват от близо
ама съм на 15 и нз още колко ще растят, и като знам че нещат никой с косми и малки да са...
Ето ме и мене, е поне съм малко хубав- http://mucunki.com/u:66571
Ми те маи тия момичета искат приятелки а не гаджета(момчета).Недеи се влияи от акъла на тия,и да казват че не им харесва през уя да ти е.Първоначално написано от savoy
Мотото на метросексуалния :
"Епилирам си краката,
а с краката и ръката
отивам на дупето
обикалям и парчето
а във ваната под душа
бръсна мойта круша (ташаци)
подмишниците с внимателни движения
показвам завидни обезкосмителни умения
обичам да съм гладък и мъжествен
тъй за него съм най-божествен !!! ""
Дам.Първоначално написано от Schnitzer
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
хахах приби ме![]()
![]()
![]()
разбирасееееееееееееееее тва си е хигиена...небих биила с някои обраслякПървоначално написано от savoy
![]()
![]()
Lubovta e 4uvstvoto,koeto 4uvstva6,kogato si po4uvstval,4e 4uvstva6 4uvstvoto,koeto nikoga dosega ne si 4uvstval!
Първоначално написано от Rysa_Kykla
Говорим за краката айде за ташаците по може?Незнам като си небръснем някой краката какво лошо и нехигиенично има!
Айде да направим така за ваше удобство ние ще си обраснем краката а вие ще правите следните неща:
1. Ще си слагате силикон защото на нас ни харесват по-големите цици!
2. След като родите ще отидете на операция за стягане на задните части щото нещем увиснали задници!
естествено за нас няма проблем по-горните неща защото на нас нормалните не ни пука много! Докато повечето мъже остават по красиви до по-голяма възраст а пък ако имат и пари и вече вие не сте толкова млади ще ви иневеряват с накоя по-млада!