- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
emi da az se obezkosmqvam no ostavqm krakata za6toto ne me kefi da nqmam nikade kosmi![]()
Ти от ся ли се готвиш жена ти да ражда бе?Първоначално написано от savoy
![]()
Чувствам се "по-чист" един вид ако съм обезкосмен по краката![]()
а бе да се обезкосмяват..пък дали ще се епилират,бръснат или ще ходят на кола маска си е тяхна работа..
мммммххххмммммПървоначално написано от bRigHt [!
само по ръцете позволявам да има
![]()
![]()
![]()
Още повече гърди и корем...Първоначално написано от Jeuelle
вие си избирайте ....
^т'ва е заболяване, не можеш да го даваш за пример.
абе за мене не е толко важно...просто за мене е педалско да се бръснат...
За мене мъжа е мъж като си е в целия мъжествен блясък с всичките космисамо брадата от време на време да си оформя
и някой мой роднини страдат от него....![]()
Като спомена роднини - роднините ви, като 99% от тях не се обезкосмяват да ги считаме ли за гнусари и хора, лишени от всякакви хигиенни навици, щото напоследък доста младежи вероятно неумишлено обиждат роднините си на тема хигиена.Първоначално написано от tenaglia
![]()
Левски шампион але але!
Първоначално написано от hardly_awakened
Добрее ние ще си епилираме ръцете и краката но се съгласявате да ви хвърляме на боклука на 30 години щото вече сте много грозни![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Хаха и малко по-женствен и от време на време търсиш дупка между краката!Първоначално написано от aLakaZam
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от savoy
е тва е малко грубо де![]()
![]()
а вие на 30 сигурно ще сте мъжкари от сякъдеПървоначално написано от savoy
![]()
ами даПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
хехе ама и ние бохме се възползвали от някое младичко и енергичноПървоначално написано от savoy
:P
все пак ние можем да си намерим нещо за ебане срещу 10 лв на магистралата дори и на 50 да сме но вие не...![]()
Първоначално написано от Spider4eto
АБЕ кой млад ще се навие да такова 35-40-50 годишна...
а аз на 50 мисля да съм си щастливо омъжена с мъж който да си ме шибкаПървоначално написано от savoy
т.9
krem4et0
то най-накрая ще зема да се ускуба и аз![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
а по темата всъщност много се смея на мъже с бръснати ръце или крака
но пък за сметка на тва от космите на гърдите ми се повръща
![]()