- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
Да ви кажа косматите мъже никой не ги харесва и всеки ги намира за противни. Те миришат, като се изпотят са мазна гледка.
Предпочитаме мъжете които имат прекомерно окосмяване да го премахват. Аз държа на обезкосмяването там долу и ако по принцип момчето си няма много косми тук и там няма за какво да се престарава. Под мишниците съшо трябва да се махат, а на ръцете вече е прекалено.
![]()
vie ludi li stee govorite za suvsem razli4ni ne6ta
1 ako si dosta obrusnat e PEDALSKO ne e krasivo ami PEDALSKO
2 ako si zdrawata ubrasal pak e lo6o..
Neee jenite ne sa kato horata !
ммм абе не мирише потта спокс се пак никой не се поти по кракатаПървоначално написано от Atula
а за мишниците там трябва да се махат...
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Първоначално написано от Atula
i samo taka za leko infoo nemirishat horata koito sa kosmatii edno tqlo zapochva da mirishi kogato kojata mu e mrysna ima bakterii i se izputi togava mirishi ako tqloto i kojata sa ti chisti i nqma bakteri po tqh kolkot i da si poten/potna nqma da mirishish![]()
LIVERPOOL FOREVER !!!
Първоначално написано от LoLiPoP4o`
много точен отговор)
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
eми от тая тема нищо не разбрах...исках да вида момичетата какво мислят по въпроса а те момчетата също гласуват... Даже неразбрах защо момичетата искат да си бръснем краката, някой се оправдават с това, че потта мирише, че не е хигиенично, което не е вярно защото ако човек не се мие тогава мирише...
аве не си бръснерте краката отвратително е аз на такива педровци им викам сети се сам кво искам да кажаПървоначално написано от savoy
![]()
Да.
еми те половината готини момичета мразят косми майката да им еба(извинявам се)
Да се епилират ли момчетата?
Да
47% [ 35 ]
Не
52% [ 38 ]
Общо гласове : 73
половината гласа с НЕ са на момчета 100% съм сигурен
ммм чекай ти момче/момиче?![]()
Долу-задължително.Другите места са по лична преценка.По принцип не ми пречат косми.Пък и епилирането на ръцете ми се вижда прекалено
средно .... майка ми е Афродита, а тати е ХермесПървоначално написано от savoy
![]()
Първоначално написано от Abl3~7o~Lov3
абе за доло е ясно там е гадно вече и се махат![]()
ще ти дам аз на тебе едно средноПървоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
![]()
Първоначално написано от Spider4eto
не вярвам !!!
бтв темичката се развимъжете стават женствени, а момичета се кефят на своите нови "приятелки"
Първоначално написано от Spider4eto
не вярвам !!!
бтв темичката се развимъжете стават женствени, а момичета се кефят на своите нови "приятелки" в секса
най използваната подкана става :
"Мила, вкарвай го вече!"
а той : " След 20 мин ... само да го избръсна пак !"![]()
стига обижда бе...Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
май така става![]()
Относно интимните части аз съм ЗА обезкосмяването при нас (мъжете). За мен това е важен фактор, който съпровожда и личната хигиена. За останалите части, всеки сам си решава
Естесвено и предпочитам същото и от другата страна![]()
![]()
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
естествено не да търсиш дупка в джунглаПървоначално написано от FunnYboY
![]()
eми да деПървоначално написано от Spider4eto
но темата е за краката и гърдите не за оная работа
![]()
Първоначално написано от savoy
Ако въпроса е към мен, ЗА епилирането на краката съм. Не желая лятото да се заплитат мухи в крата ми ...![]()
![]()
![]()
(това беше метафора)
Не знам... лично аз държа на хигиената и не виждам нищо лошо, в това и момчетата да се спилират по краката.![]()
(лично и неангажиращо мнение)
~ EviL DeViL ~![]()
![]()
![]()
![]()
Първоначално написано от FunnYboY
хаха![]()
![]()
![]()
ем който го смята за нужно нека го прави но се пак мъжкото си е косматоПървоначално написано от savoy
![]()