.

Виж резултатите на анкетата: Да се епилират ли момчетата?

Гласували
374. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

175 46,79%
  • Да

199 53,21%
Отговор в тема
Страница 4 от 9 ПървиПърви 12345678 ... ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 220

Град
    Burgas
    Giveq v Burgas, a po moreto e kato che li prosto zadylgitelno da se epilirash.Obache kolkoto po navytre v stranata navlizash tova se promenq i vse po malko se robuva na tova. I qvno sig vsichko e zaredi lqtoto i zatova che na plaga trqbva da izglegdash perfect ... Az se obeskosmqvam absolutno navsqkade osven po rycete, i obikonoveenno si stoq i s brada po liceto ponege sam si okosmen kato absolutno normalen myg bylgarski myg ... Osven vsichko sam i sportist i tova dopylnitelno me zadylgava da se obeskosmqvam ... V nachaloto mi beshe zaredi putkite i zaredi tova che vsichki go pravqt i da ne se chuvstvam kofti ... S techenie ne vremeto stana neshto obichaino koeto go praveh za kef ... I taka trqbva pone spored men edinstvenoto mqsto kydeto myg moge da ima kosmi e po rycete,po liceto i moge bi po gyrdite ( no ne e zadylgitelno ). I edno ot nai vagnite neshta e moge bi che obezkosmqvaneto e mnogo po higienichno a i kogato chukash nqkoq pytka i se prepotish e mnogo po qko kogato imash gladki kraka i korem , ne vylnqsali koito da se slepvat . No vse pak vseki si ima pravo na izbor i nikoi nqma pravo da go uprekva ( obache ako iskash da bydesh haresvan ( t.e. da ebesh poveche ) trqbva da se syobrazqvash s sredata v koqto si ... ) ...

Голям фен
    Град
    Плевен дге!
    Цитирай Първоначално написано от ^I^GuLaR
    Giveq v Burgas, a po moreto e kato che li prosto zadylgitelno da se epilirash.Obache kolkoto po navytre v stranata navlizash tova se promenq i vse po malko se robuva na tova. I qvno sig vsichko e zaredi lqtoto i zatova che na plaga trqbva da izglegdash perfect ... Az se obeskosmqvam absolutno navsqkade osven po rycete, i obikonoveenno si stoq i s brada po liceto ponege sam si okosmen kato absolutno normalen myg bylgarski myg ... Osven vsichko sam i sportist i tova dopylnitelno me zadylgava da se obeskosmqvam ... V nachaloto mi beshe zaredi putkite i zaredi tova che vsichki go pravqt i da ne se chuvstvam kofti ... S techenie ne vremeto stana neshto obichaino koeto go praveh za kef ... I taka trqbva pone spored men edinstvenoto mqsto kydeto myg moge da ima kosmi e po rycete,po liceto i moge bi po gyrdite ( no ne e zadylgitelno ). I edno ot nai vagnite neshta e moge bi che obezkosmqvaneto e mnogo po higienichno a i kogato chukash nqkoq pytka i se prepotish e mnogo po qko kogato imash gladki kraka i korem , ne vylnqsali koito da se slepvat . No vse pak vseki si ima pravo na izbor i nikoi nqma pravo da go uprekva ( obache ako iskash da bydesh haresvan ( t.e. da ebesh poveche ) trqbva da se syobrazqvash s sredata v koqto si ... ) ...

е тва мнение ме уби апфахахахаххааааааааааааа аааа
    97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!

Цитирай Първоначално написано от ^I^GuLaR
    доста компетентно

Град
    Пловдив
    Твърдо ЗА епилацията. Както някой по-горе каза гадно е да ти се лепнат малки мушици... по хигиенично е, а и по добре ми очертава формите на краката. Някои казвате, че мъжът не е мъж без косми. Що да не е ? Има ли *уи начи е мъж. А в миналото за жените също е било норамлано да са космати

Изруси косата, избръсни краката и весело запей - аз съм гей!

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ
    абе хора не мога да разбера как разсъждавате вие...щом като едно момче си бръсне краката значи е гей така ли?т'ва е супер детско мислене ама не ви обвинявам тъй като повечето от вас са на по 14-15 год и въобще някой неща от живота са им много мътни още...щот на мен т'ва ми го казвло момче,което си изправя косата с преса и ползва фон дьо тен...ама после аз съм бил обратния щот съм се обезскосмявал....
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

Цитирай Първоначално написано от mainata90
    Твърдо ЗА епилацията. Както някой по-горе каза гадно е да ти се лепнат малки мушици... по хигиенично е, а и по добре ми очертава формите на краката. Някои казвате, че мъжът не е мъж без косми. Що да не е ? Има ли *уи начи е мъж. А в миналото за жените също е било норамлано да са космати
    yess е тва беше мнение

Косматковци:

Рамбо, Роки, Терминатор....

Робин Уилямс, Роби Уилямс, Том Джоунс....

Бръснати:

Денди, Генчо Минчев, Ъшер...

Трябва ли да коментирам повече?

...

Ni6to lo6o nevijdam daje e hubavo li4na higiena e tova pak i stava gadi4ko ... Napravete si izvodite haresva vi da pipate krakata na gajeto si nalii ???? i vi dostavq udovolstvie i sledovatelno moje i obratnoto :P
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Град
    Русе
    според мен не е ненормално мъж да си бръсне краката ...
    за спортистите е нормално даже е за предпочитане
    но да се бръснеш около *** и под мишниците е мисля задължително ако искате да изглеждате и миришите по добре ....
    I l0ve Jim Carrey and wEntY mIller

Град
    Бургас
    краката да ама рацете
    OnLy God CaN Judge Me !

Цитирай Първоначално написано от dekovbg
    според мен не е ненормално мъж да си бръсне краката ...
    за спортистите е нормално даже е за предпочитане
    но да се бръснеш около *** и под мишниците е мисля задължително ако искате да изглеждате и миришите по добре ....
    +1

Град
    lubimec
    не знам за вас ама това си е чисто педераски работи.какавто сам такав ако нqкое момиче не ме хареса заради това че съм мъж,каквото означава окосмяването ,значи не ме заслужава.
    пак такива мъже целите глатки като жени.
    това са е***си и педерасите и като правят любов си барат техните задници а не на момичето

Град
    Олимпико,Герена и разбира се - ст.Васил Левски
    ръцете е прекалено вече....

ма ако имаш хубава предмишница и искаш да я показваш що не

Град
    EastPerih (Исперих)
    Не!!!Гейско е според мен

Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Твърдо не. Не желая путка до себе си.
    Собственост на Canis_Dirus

Цитирай Първоначално написано от SmiLeHappyEnjoyMyPaiN
    Мотото на метросексуалния :
    "Епилирам си краката,
    а с краката и ръката
    отивам на дупето
    обикалям и парчето
    а във ваната под душа
    бръсна мойта круша (ташаци)
    подмишниците с внимателни движения
    показвам завидни обезкосмителни умения
    обичам да съм гладък и мъжествен
    тъй за него съм най-божествен !!! ""

bravooooo ... az ne vijdam kakvo mujestveno vijdat momi4etata v tiq tipove... vupros na vkus de ama nali trqbva da e MUJ ako iskat neshto tolko gladko da si hvanat nqkoq qka macka i da mluknat
    Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...

по интимните 4асти да ама по краката и ръцете не . тва е много педалско според мен

Град
    Pleven d'gee
    Аве що бе кат са избраснат насякаде и станат гладки като Дупешко бебе ,таман ще правят конкуренция на мацката до него Иначе според мене подмишниците задължително! и *уя може ама с ножицата
    Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
    Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali

Цитирай Първоначално написано от the_hottie
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Съгласна съм да се бръснат под мишниците и мустаци, бради такива работи, ама за крака и ръце ми се вижда прекалено... Просто не мога да го възприема...
    +1 !!
    suglasna...za krakata vupros na li4na precenka ne mi pre4i

явно повечето момичета в тоя форум харесват косматите резняци

Еми момче съм и за ся имам косми на:глава вежди,мигли,ръце(за ръцете поне за сега имам ) по другите части или бръснач или кола маска просто така харесвам

Град
    lubimec
    аз си бръсна само интимните части ,другаде не,педалско е наистина пък и то няма смисъл ,то като си е такъв човек и да се бръсне няма смисъл щото даже по грозно ще стане.
    пък за миризмата на пот,то си е до човек,едни миришат други не .
    не зависи от окосмяването,това си е до хигиена.

Re: Да се епилират ли момчетата?

Цитирай Първоначално написано от Rysa_Kykla
    Цитирай Първоначално написано от savoy
    Ай кажете си мнението по тая анктета

т.7
    krem4et0
    разбирасееееееееееееееее тва си е хигиена...небих биила с някои обрасляк
    Ама курво ква хигиена ма? Окосмяването не е признак за нехигеичност! На 18 години съм, а краката ми са космати кат за 28 годишен, ма мислиш ли, че ми пука? Само педалчетата си бръснат краката!!! Надхуйника, подхуйника и подмишниците редовно трябва да се бръсне. Там вече да, ама да си бръсна краката, или задника...само един педал би го направил! За мустаци, брада и т.н по лицето коментарът е излишен!

П.С Момчета не си бръснете краката и задниците, че колкото повече ги бръснете толкова повече никнат косми!
    П.П Никога не съм си бръснал краката и задника и никога не бих го направил! Това е мъжка част! А жените се епилирайте където си искате! Про вас е задължително!

Коалиция "Не на косматите путки" и "Без жени шофиори" !!!

апф, друго си е да слагаш всичко под общ знаменател, при тва да обиждаш, без причина

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си