- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
Първоначално написано от tenaglia
ЦЕНЗУРА!
Ти бан ли си просиш с този офтопик и с тези обиди?
Последно предупреждание-после ще следват санкции!
krem4et0
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
Растат повече като ги бръснеш!!!! Ако не знаеш има и други начини за обезкосмяване. И педерас е човек, който има сексуални отношения с човек от същия пол, а не щото си обезкосмява краката!!!Първоначално написано от *~!-TIESTO-!~*
Аве немога да разбера , защо в тоя форум някои не мислят преди да пишат... "било педераско" я кажи симптомите на един педерас да знам кога съм педерасаве вий сте абсурдни ве..
Аве немога да разбера , защо в тоя форум някои не мислят преди да пишат... "било педераско" я кажи симптомите на един педерас да знам кога съм педерас аве вий сте абсурдни ве..
абсолютно!!!Това че някои хора са с закостенели разбирания не им дава право да критикуват другите и да ги обиждат![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
И аз обичам навсякъде да ми е гладко...
Някъде по надолу прочетох едно мнение в което един пич обесняваше че спорта налага да си бръснеш краката и подмишниците за да не се изпотяваш - за което съм напълно съгласен. Това , че половината са някви закоравели чикиджий ,които киснат по цял ден пред компа и не спортуват тръгнали да ми обесняват че и да не си бръснат краката не се потели и че бръсненето не било въпрос на хигиена ... да пред компа зор се хваща пот, може и да не се къпете !!!
Хей! Айде да не си налагате мнението, а? Щото точно на това ми прилича... Всеки тук изразява лично мнение!
Според мен и само за мен! един мъж не е много мъж ако си маха космите по краката... За мишниците съм напълно съгласна, но за крака и ръце не ми харесва...
Добре съгласен съм ама ми писна да слушам , койт си ги маха по краката е педал ... кое ми е педалското за 2 път искам някои да ми обясни да се аргоментира ако може ...![]()
+1Първоначално написано от aLakaZam
ДА!!!!!!!!!!!!! с 2 ръце и 2 крака ..![]()
]Първоначално написано от [B
dobre de razbrahme ve4e mul4ete....
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
такам разглеждам тази тема понеже се чудя точно как да се обезкосмявам....тука видях някви изцепки от сорта никои не се потял по краката и такива...няма такова нещо аз се потя по краката особено като съм на тренировка...та както и да е по темата гласувах с да, но мисля че това си е въпрос на личен избор и зависи с какви хора движиш... ако си в среда на хора които всички са обезкосмяват няма там да стоиш обрасал ....отделен е въпроса че ако са ти мн космите и черни изглежда гадно...разбирам да са ти по светли и на рядко няма за ко да ги махаш
Е добре бе , разбирам да си обръсна , пениса, тестисите , подмишниците и лицето , ама да си обръсна краката , ръцете и гърдите ... А кола маска на задника не искате ли да си правим ?
Аиде стига глупости бе !!!
Аргумент ли искаш , ето сега ще ти го дам !!!Първоначално написано от riise_gb06
Какво обичат жените в един мъж- Мъжественост
Какво е мъжественост - косми , мъсколи , подкрепа , мъжко държание
Какво е обратното на мъжественост - Една долна п..ка , която си е лъснала ръчичките и крачетата , после ги е дезодорирала и намазала с кремче и после се прави на мъж
Напълно те подкрепям. Ръцете и краката, никога няма да си ги обръсна. Така си ми харесва. Гърдите също. Едно момиче иска мъж, а не пут*а, която си прави кола-маска/епилира като майка си и пищи като една мърла ако види две косъмчета някъде. А за интимните части, това вече е въпрос на собствен избор.Първоначално написано от Choby85c35
Mi ako ne sa 4uvstvame komfortno kato sme "kosmati" 6to da ne izpolzvame epilator a ???![]()
Ти от другите ли гледаш , ми ако всички около теб са си татоирали на обръсната глава паяк на главата за да не ги кацат мухите по главата и ти ли ще се татоираш , нямаш ли си собствено лично мнение ?Първоначално написано от PoPsI
Сам си решава за себе си , а не някой да решава вместо теб .
Еми според мен лично е по добре да се епилират, но зависи къде... всм. по гениталите под мишниците естественоо ама и краката и ръцето...корем... е тфа е гейско вече![]()
![]()
Човек е щастлив когато притежава това,което сам обича,а не това,което другите харесват
Допреди 5 месеца бях гладък като момиче ..Ама ми писна да се занимавам с епилатора и са космите по краката ми са точно такива квито ми бяха в 6ти клас 5-6 косъмчета и то руси
а по ръцете попринцип са ми малко и руси само тях не съм пипал ... Но все пак идва лято не се знае какъв факс ще получа ....
![]()
Da no bez rucete![]()
qm,piq,eba i biq , DuSHaTa v RaQ , HUq d0 Kraq
на мен ми харесват епилиранки :P мн е яко кат е гладичък и кат го намажеш с бебешко олио и е мн яко![]()
IvAn AnGeLoV - nAi - GOLEMIQ
glasuwam poneje minah prez towa muchenie i ne iskam da go powtarqm po dobre kola maska epiliraneto e otwrat
aми моя лично е philips и съм много доволен...а за пинсетите е наистина вярно - боли многоПървоначално написано от MpbcHuk
ама то зависи и много от самото ти окосмяване..мен лично с епилатор не ме кефи шот не мога да държа много на болка затва прибягвам до доброто старо бръснене или депилатоар..
Първоначално написано от kombarka