- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
pri po-ve4eto muje e nujna malko pilacia, dapo-higieni4no e! ma ne e nujno da stavat goli ohluvi
![]()
ауу какъв си там Бибо ли кфо си... ти си 90% женско![]()
Да ви еба всичките женственни момченца в тоз форум![]()
Като видя по плажа едно момиче и момче с бръснати крака, всеедно виждам две тъпи блондинки..![]()
Единмъж ако няма косми по краката и ръцете не е мъж а разглезен олигофрен.Много харесвам също мъже с дълги прави коси и брада тип катинарче или само под долната устна като лентичка.. яко е
По половите органи и подмишниците естественно, но не и краката.А за космичките по гърдите и около пъпчето нямам нищо против..
ПП:Забелязъла съм, че на басейна (аа тренирам плуване) по-голямата част от момчетата си бръснат краката и ръцете, но при тях е различно.Първото е, че като си космат времената ти падат с 1 или 2 секунди, понеже космите правят съпротивление.Затова е по-хубаво да си гладичък като бебе.
страх ги е, да немаме по хубай крака от технитеПървоначално написано от wasntme_
егоисти
![]()
нали треа да е космат като маимуна и да мерише на потПървоначално написано от SexY_LipS
![]()
Е не като маймуна... нормално.А отностно потта-надали има свясно момче което ще се остави да мирише на пот.Първоначално написано от N_a_G_a
+1Първоначално написано от Зелената фея на отбора
За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]
ПФ не знам как разсъждаваш относно момчетата,пък и чесно да ти кажа мнението ти не ме интересува особено...Искам само да ти кажа (по темата) че 90% от момичетата които познавам (ся не знам как е из другите по-малки градове и села) харесват обезкосмени момчета,в рамките на нормалното.Да,аз съм преценил че да си епилирам краката ще е добре от хигиенична гледнаточка за мен...Пък и приятелката ми страшно се кефи..Така че теб кат те кефят космати маймуни ОК все пак разнообразието е най хубавото нещо на тоя свят..Първоначално написано от SexY_LipS
![]()
Първоначално написано от kombarka
аз имам две машинки едната е на Филипс - bodygroom (тя бръсне) а другата е като машинка за постригване ама пак пригодена за тяло. Неизползвам епилатори нито пък някфи такива болезнени
.
Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо
(agree) само без ръцете,ако не е мега рунтаво и там...Първоначално написано от bRigHt [!
аз съм за.. не са ми готини некфи тарзановци с бради като на робинзон крузо .. обаче е мн сладко момчета с наболи брадички или мустачки ..![]()
![]()
![]()
Изцяло си зависи от окосмяването на мъжа, но не виждам нищо лошо да се поддържа.![]()
Виждала съм такива фрапиращи случаи, че там с косачката да мина пак ще остане.![]()
Принципно съм За.![]()
Първоначално написано от TH33N
+1
http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
Препоръки,мнение,критика...
Краката задължително ДА![]()
Животът е пътешествие,а не крайна цел.
Аеросмит
хах.. ми трябва..поне краката..
![]()
омфг ?
И ся кво,ако всички ''момчета'' започнат да се бръснат (НЕ ДАЙ СИ БОЖЕЕ) ние няма да можем да се различаваме бе...
;]
Да.
Първоначално написано от BallFace
Разбирам те, момче.. в моя клас всички са с гладки крака, ние с моя фр им се чудим.. ОТ КАКЪВ ЗОР АЗ ЩЕ СИ ОБРЪСНА КРАКАТА???
Космите там даже не пречат, нито им обръщам внимание нито нищо, даже няма да си по-чист, ако ги махнеш, а пък гладки крака е супер.. женствено.. или за момче е педалско
Пък и като станеш на години няма да можеш да си обуеш панталона от косми там, пфф
Сигурно нямаш и 12 нали? ПОНЕ КРАКАТА, да бе..Първоначално написано от няква_тъпа
......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......
Абсурд. Отвратително е и сериозно не мога да възприема като сексуален обект някой, който се обезкосмява. Подмишници - ОК, брада - добре, гърди и корем - хубаво. Но някой да ми се разхожда с по-гладки ръце и крака от мойте - благодаря, не.
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
НЕ! Не знам кой пусна на мъжете мухата да се епилират, но мразя изчистени крака. Корема и гърдите .. все тая, но предпочитам косми, отколкото пъпки от епилация, защото тези места са нежни и се получават обриви. Колкото до останалото... хубаво е, но няма да се погнуся ако видя косми на онези места. За Бога хора, това са мъже... какво ще се случи, ако всички земат да се епилират? Вече и на маникюр ходят.. остава да почнат и да се гримират...
мм и на мен за краката и ръцете ми е странно..![]()
.. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..