.

Виж резултатите на анкетата: Да се епилират ли момчетата?

Гласували
374. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

175 46,79%
  • Да

199 53,21%
Отговор в тема
Страница 6 от 9 ПървиПърви ... 23456789 ПоследнаПърви
Резултати от 126 до 150 от общо 220
    pri po-ve4eto muje e nujna malko pilacia, da po-higieni4no e! ma ne e nujno da stavat goli ohluvi

Град
    варна
    ауу какъв си там Бибо ли кфо си... ти си 90% женско

Да ви еба всичките женственни момченца в тоз форум

Като видя по плажа едно момиче и момче с бръснати крака, всеедно виждам две тъпи блондинки..

Единмъж ако няма косми по краката и ръцете не е мъж а разглезен олигофрен.Много харесвам също мъже с дълги прави коси и брада тип катинарче или само под долната устна като лентичка.. яко е По половите органи и подмишниците естественно, но не и краката.А за космичките по гърдите и около пъпчето нямам нищо против..

ПП:Забелязъла съм, че на басейна (аа тренирам плуване) по-голямата част от момчетата си бръснат краката и ръцете, но при тях е различно.Първото е, че като си космат времената ти падат с 1 или 2 секунди, понеже космите правят съпротивление.Затова е по-хубаво да си гладичък като бебе.

Цитирай Първоначално написано от wasntme_
    Цитирай Първоначално написано от Jeuelle
    Не обичам да гледам епилирани мъжки ръце и крака....
    аз па не оби4ам некви космясали... метеросексуалните рулират :P
    страх ги е, да немаме по хубай крака от техните егоисти

Цитирай Първоначално написано от SexY_LipS

Като видя по плажа едно момиче и момче с бръснати крака, всеедно виждам две тъпи блондинки..

Единмъж ако няма косми по краката и ръцете не е мъж а разглезен олигофрен.Много харесвам също мъже с дълги прави коси и брада тип катинарче или само под долната устна като лентичка.. яко е По половите органи и подмишниците естественно, но не и краката.

ПП:Забелязъла съм, че на басейна (аа тренирам плуване) по-голямата част от момчетата си бръснат краката и ръцете, но при тях е различно.Първото е, че като си космат времената ти падат с 1 или 2 секунди, понеже космите правят съпротивление.Затова е по-хубаво да си гладичък като бебе.
    нали треа да е космат като маимуна и да мерише на пот

Град
    варна
    Цитирай Първоначално написано от N_a_G_a

Единмъж ако няма косми по краката и ръцете не е мъж а разглезен олигофрен.Много харесвам също мъже с дълги прави коси и брада тип катинарче или само под долната устна като лентичка.. яко е По половите органи и подмишниците естественно, но не и краката.

нали треа да е космат като маимуна и да мерише на пот
    Е не като маймуна... нормално.А отностно потта-надали има свясно момче което ще се остави да мирише на пот.

Град
    Враца
    Няма нужда да си причиняват тази болка
    еlsy

Супер фен
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Зелената фея на отбора
    Съгласна съм да се бръснат под мишниците и мустаци, бради такива работи, ама за крака и ръце ми се вижда прекалено... Просто не мога да го възприема...
    +1
    За цялата ни злоба в сърцето идва ден и всичко се връща... [!]

Голям фен Аватара на bibo
    Град
    ПЛОВДИВ

Единмъж ако няма косми по краката и ръцете не е мъж а разглезен олигофрен.Много харесвам също мъже с дълги прави коси и брада тип катинарче или само под долната устна като лентичка.. яко е По половите органи и подмишниците естественно, но не и краката.А за космичките по гърдите и около пъпчето нямам нищо против..

ПФ не знам как разсъждаваш относно момчетата,пък и чесно да ти кажа мнението ти не ме интересува особено...Искам само да ти кажа (по темата) че 90% от момичетата които познавам (ся не знам как е из другите по-малки градове и села) харесват обезкосмени момчета,в рамките на нормалното.Да,аз съм преценил че да си епилирам краката ще е добре от хигиенична гледнаточка за мен...Пък и приятелката ми страшно се кефи..Така че теб кат те кефят космати маймуни ОК все пак разнообразието е най хубавото нещо на тоя свят..
    Цитирай Първоначално написано от kombarka
    Има нещо в нея,майна.. ама тряя много да се взираш.

:)

аз имам две машинки едната е на Филипс - bodygroom (тя бръсне) а другата е като машинка за постригване ама пак пригодена за тяло . Неизползвам епилатори нито пък някфи такива болезнени .
    Никога не мисли за бъдещето То идва достатъчно бързо

Град
    tam!!! (love) ~>
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Да .. аз обичам навсякаде да е гладко .. като на бебе да му е кожата ..навсякаде
    (agree) само без ръцете,ако не е мега рунтаво и там...

аз съм за.. не са ми готини некфи тарзановци с бради като на робинзон крузо .. обаче е мн сладко момчета с наболи брадички или мустачки ..

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Подмишниците и там долу задължително .. краката не чак толкова, а ръцете ... не, освен ако не са много гъсти и черни

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Изцяло си зависи от окосмяването на мъжа, но не виждам нищо лошо да се поддържа.
    Виждала съм такива фрапиращи случаи, че там с косачката да мина пак ще остане.
    Принципно съм За.

Град
    Градът на скучаещите милионери
    Цитирай Първоначално написано от TH33N
    много странен въпрос към женската част на форума.. звучи по следния начин... "на нас ни е гадно като си епилираме разни части на тялото.. защо да не гласуваме, че е правилно и мъжката аудитория да го прави.. няма ни е гадно само на нас я......"
    с 2 думи.. според мен е твърде педалски мъж да се епилира.. хората са измислили самобръсначки - пък и не е фатално, когато жена се окаже в леглото с пряк потомък на горила.. но ако на мъж се случи това.. как да река...

+1
    http://princessmagazine.tumblr.com/ --> my blog
    Препоръки,мнение,критика...

Град
    Където той,там и аз! :D
    Краката задължително ДА
    Животът е пътешествие,а не крайна цел.
    Аеросмит

хах.. ми трябва.. поне краката..

Град
    при мама
    омфг ?
    И ся кво,ако всички ''момчета'' започнат да се бръснат (НЕ ДАЙ СИ БОЖЕЕ) ние няма да можем да се различаваме бе...
    ;]

Цитирай Първоначално написано от BallFace
    Не!
    Ама защо напоследък всеки втори в даскалото ми е с по-гладки крака от на сестра ми?!
    Разбирам те, момче.. в моя клас всички са с гладки крака, ние с моя фр им се чудим.. ОТ КАКЪВ ЗОР АЗ ЩЕ СИ ОБРЪСНА КРАКАТА???
    Космите там даже не пречат, нито им обръщам внимание нито нищо, даже няма да си по-чист, ако ги махнеш, а пък гладки крака е супер.. женствено.. или за момче е педалско
    Пък и като станеш на години няма да можеш да си обуеш панталона от косми там, пфф

Цитирай Първоначално написано от няква_тъпа
    хах.. ми трябва.. Confused поне краката.. Very Happy
    Сигурно нямаш и 12 нали? ПОНЕ КРАКАТА, да бе..

Съгласна съм да се бръснат под мишниците и мустаци, бради такива работи, ама за крака и ръце ми се вижда прекалено... Просто не мога да го възприема...
    +1
    ......Race the moon... Catch the wind Ride the night to the end... Seize the day, stand up for the light......

Абсурд. Отвратително е и сериозно не мога да възприема като сексуален обект някой, който се обезкосмява. Подмишници - ОК, брада - добре, гърди и корем - хубаво. Но някой да ми се разхожда с по-гладки ръце и крака от мойте - благодаря, не.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

НЕ! Не знам кой пусна на мъжете мухата да се епилират, но мразя изчистени крака. Корема и гърдите .. все тая, но предпочитам косми, отколкото пъпки от епилация, защото тези места са нежни и се получават обриви. Колкото до останалото... хубаво е, но няма да се погнуся ако видя косми на онези места. За Бога хора, това са мъже... какво ще се случи, ако всички земат да се епилират? Вече и на маникюр ходят.. остава да почнат и да се гримират...

Град
    По света и у нас :)
    +1

Град
    CaCaO bEaCh ;Pp
    мм и на мен за краката и ръцете ми е странно..
    .. Another day's gone,but you still hide behind your fear ... The fear of the silence ..Open your mind .. Find the way how out of this darkness ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си