- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
Естествено че трябва.Живеем в 21 век, вече не трябва да сме космати маймуни![]()
под мишниците,лицето,гениталии те + гърдите ако е много буйна рстителност![]()
ръце и крака не
мишници,лице и др - да!
ноо..ръце и крака...тъпо е
за тебе знаемПървоначално написано от nasko_kaulitz
![]()
Зависи-ако не е като горила, по-добре да си остави краката, ръцете и коремчето, без да ги обезкосмява, но ако е мн космат, мисля, че е по-добре да ги маха
Не си до мен да видиш плача ли, целувките за други харча ли.Няма начин да знаеш, че сърцето ми цялото е пълно с теб.
И вечер спя до телефона си, но лъжа пак с колко лягам си.Не, не искам да знаеш, че в леглото ми само тишината лежи...
а тряабва да сме гърбави педераси със мазни коси ли? ай ше те видим тебе след 20 години бръснене дали ше мязаш на по-малко маймуна от мене..Първоначално написано от nasko_kaulitz
мен лично ме е мн гнус като видя няой адски космясал преличащ на йети едва ли не според мен трябва да се епилират разбира се ако е мн космат ако не карай![]()
ЩоМ Е ЛесНо Не Е ИнТеРеСнО!! :]
Аз си купих от един BG сайт машинка за лазерна епилация в домашни условия. Вече я ползвам няколко месеца и има видим ефект. Просто трябва да се спазват указанията, като това да се обръсне желанотомясто 2 дни предварително, да се прави тест на кожата, за да не боли. Мене лично въобще не ме е боляло след като спазвам указанията. А и машинките хич не са скъпи. Всички знаеме какви цени предлагат студията, а аз за доооста по малко се епилирам, та и цялото семейство Smile
сайта мисля че беше www homeepilation com
Не...Не казвам, че трябва да са някакви космати, но няма да ми е приятно също така и да съм с някой, който се епилира по-често и от мен :Х![]()
mishnici, brada, tam dolu(moje i gardite-zavisi kolko e kosmat), no racete i krakata v nikakav sluchai -tova granichi s pedalshtina![]()
Аз си махам космите "там долу" и си бръсна подмишниците. Сега се чудя дали да си махам космите на гърдите и коремчето... а за краката не знам... чудя се дали да ги махам![]()
Дамите какво ще кажат? :P
Пфф ..![]()
Приятелят ми си бръсне кракатано само лятото
и не ми харесва гледката,на гладко обръснати мъжки
крака, и някакви такива ...просто ужас![]()
А сега,зимно време като не си ги маха,и като се допрат до мойте
и усещам само едни твърди храсталаци![]()
действами доста възбуждащо![]()
![]()
Така че не,останете си космати
Нали все пак се водите мъже![]()
точно...^^Първоначално написано от suunlight
да ти прай кеф да пипаш
и си е по-красиво![]()
![]()
I saw this place was open, tonight
And the girls and the boys
They were rocking
And the alcohol was flowing
And I knew right away this was my life
Oh what a night....!!
даа,особенно някои които са мн космясали задължително да се бръснат
Абе ай бе как няма да се епилирате...на вас много ли ви е приятно да видите космясало момичещом ние го правим и вие ще го правите! хаха
You're singing the songs
Thinking this is the life
And you wake up in the morning
and your head feels twice the size...
Е, добре... Не, че искам да обидя някой, но да се замислим малко... Защо напоследък, за да си добре изглеждащ, в крак с модата и "мъжествен" трябва да носиш розово и да си обезкосмяваш краката , ръцете ... абе да се обезкосмяваш навсякъде? Е, питам аз това ли харесват днешните момичета?
аз съм за . предпочитам мъже без косми![]()
JUDGE ME
& i'll prove you wrong.
Първоначално написано от Зелената фея на отбора
![]()
![]()
Весииии
![]()
![]()
![]()
Една Любов, Една Борба, Един Отбор
Ако може и роклички да облекат ще са прекрасни, сладки и гладки- истински мъже, нали момичета?
Ебаси, писна ми от травестити!
за гърди и мишници да но за крака НЕ остава и да почнат и червила и молив да си слагат за да подчертаят устните или очитесига бе хора събудете се малко момче с бръснати крака за мен е женствено именно тва че са по-космати от момичетата ги прави мъжествени тва е едно от нещата което ги различава от момичетата за розовите дрешки няма да коментирам че има да пиша с дни колко е грозно едно момче в розово нямам нужда от мъжко копие на ПарисХилтън
![]()