.

Виж резултатите на анкетата: Да се епилират ли момчетата?

Гласували
374. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Не

175 46,79%
  • Да

199 53,21%
Отговор в тема
Страница 8 от 9 ПървиПърви ... 456789 ПоследнаПърви
Резултати от 176 до 200 от общо 220
    Цитирай Първоначално написано от Dumb
    Ако може и роклички да облекат ще са прекрасни, сладки и гладки- истински мъже, нали момичета?
    Ебаси, писна ми от травестити!
    Как ги насоли само

епилирайте си и дупетата
    we give it all.

херетосексуалните момчетата/мъжете не се обезкосмятав по краката/ръцете/гърдите
    I'm not a little pervert..., I'm a big one!

Сигурно е много приятно като погалиш кракът на приятеля си, пръстите ти да се заплитат в космаци...

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    Цитирай Първоначално написано от TeenSpirit
    Сигурно е много приятно като погалиш кракът на приятеля си, пръстите ти да се заплитат в космаци...
    оле от всичко мъжко как точно си избрала да "галиш" краката

Град
    .. EE tЪМ, некЪде на сел0о .. ;D ;D
    по темата:
    - Аз съм момче на 14 и наистина ми е много отблъскващо момче с епилирани крака.. До преди година смятах, че никога няма да си обезкосмя краката, НО тази година забелязвам, че космите ми по крата са пораснали толкова много и ми е много гадно (но и епилирано не ме кефи) От друга страна се страхувам, че ще стана обект на подиграяки ся лятото, че имам доста дулги косми по краката, но ако си ги обръсна пак може да се подиграват, че е "женствено" направо ще полудея незнам какво да правя.. ПОМОЩ???

Понеже сава въпрос за епилиране на крака и ръце... Капиш?

Цитирай Първоначално написано от Mastta
    по темата:
    - Аз съм момче на 14 и наистина ми е много отблъскващо момче с епилирани крака.. До преди година смятах, че никога няма да си обезкосмя краката, НО тази година забелязвам, че космите ми по крата са пораснали толкова много и ми е много гадно (но и епилирано не ме кефи) От друга страна се страхувам, че ще стана обект на подиграяки ся лятото, че имам доста дулги косми по краката, но ако си ги обръсна пак може да се подиграват, че е "женствено" направо ще полудея незнам какво да правя.. ПОМОЩ???
    Като толкова те интересува мнението на околните си стой у вас.

Повече от фен Аватара на roksana_1
    искам само да отбележа.... не ми е до спорове сега , но savoy от коментарите който беше дал (а те бяха доста изчерпателни и много) имам чувството , че ти си против момичета ,който харесват епилирани момчета като каза цитирам :

Цитирай Първоначално написано от savoy
    Цитирай Първоначално написано от [B
    a[N]D[i]T[k]a]ДА!!!!!!!!!!!!! с 2 ръце и 2 крака ..
    dobre de razbrahme ve4e mul4ete....
    е какво и казваш разбрал си , да млъкне тя ! ТОВА е тема и тя просто казва своето мнение.Ти какъв и си да и казваш да млъква и подобни

Попринцип за ръцете е хипер... смешно и гейско за мен , но това си е предпочитанието на момчето.Неиска да има косми и толкова.Ти като псуваш тука и само се заяждаш няма да му промениш гледната точка . Аз попринцип за краката също не съм за премахване на косми ,но ако е някаква ГОРИЛА.... ;x но си решава самото момче какво ще прави. А за интимните части и подмишници няма нужда и да го обсъждам - там е задължително.
    Bring it on baby.. I taste good!

Град
    BurgasS
    мисля че чак краката не е необходимо,но днес вече момченцата почти не се различават от нас.Имам един гладък приятел който ония ден ми взе пудрата,отиде пред огледалото и се намаца като..............а наскоро видях 3 момчета които чакаха на козметичка да си оскубят веждите

Цитирай Първоначално написано от deni15
    мисля че чак краката не е необходимо,но днес вече момченцата почти не се различават от нас.Имам един гладък приятел който ония ден ми взе пудрата,отиде пред огледалото и се намаца като..............а наскоро видях 3 момчета които чакаха на козметичка да си оскубят веждите
    да разбирам ли, че си потресена от факта, че някой момчета се гласят повече от момичетата ? , a и в прочем мисля, че даже се повтарям, някои момчетата, в което включая и аз, си бръснем краката, защото спортуваме и са ни в повече косъмчетата и се изпотяват краката ... а в някои спортове(не заради традиция, а недостиг на пари) екипировката се предава от човек на човек и трябва да сме хигиенични ...

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Да си седи както е-аз искам нормален човек до себе си, а не някой, който ще се притеснява за всеки косъм повече или по-малко!

Хах Момчетата се епилират за да се харесат на секси мацките. Пък самите момичета незнаят ко искат и то се вижда в тая тема хем ако бил много космат било гнусно и нехигиенично хем ако е епилирал бил педерас.... ами няма как да спреш косъма на половина или си космат или не.

Аз лично се епилирам навсякъде без ръцете за да се харесам на момичетата. И на тях наистина им харесва даже ми пипат краката и се кефят :P ама така е ако искаш яка мацка.... ако си търсиш просто дупка ходи както искаш

Град
    [На Метри От Земята]
    зависи
    Просто аз

Цитирай Първоначално написано от RoYaLTy
    Хах Момчетата се епилират за да се харесат на секси мацките. Пък самите момичета незнаят ко искат и то се вижда в тая тема хем ако бил много космат било гнусно и нехигиенично хем ако е епилирал бил гей.... ами няма как да спреш косъма на половина или си космат или не.

Аз лично се епилирам навсякъде без ръцете за да се харесам на момичетата. И на тях наистина им харесва даже ми пипат краката и се кефят :P ама така е ако искаш яка мацка.... ако си търсиш просто дупка ходи както искаш
    Вярно батко, ама ако си тъп и грозен, ако ще и космите в носа да си епилираш ... (не визирам никого)

Супер фен Аватара на Glamour92
    да,да-краката,ръцете,веждите,под ишниците...всичко да е гладичко като яйце...направо красота

Голям фен Аватара на nadetyYy
    Да!
    Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!

15.08.2011г.

Цитирай Първоначално написано от riise_gb06
    Цитирай Първоначално написано от RoYaLTy
    Хах Момчетата се епилират за да се харесат на секси мацките. Пък самите момичета незнаят ко искат и то се вижда в тая тема хем ако бил много космат било гнусно и нехигиенично хем ако е епилирал бил гей.... ами няма как да спреш косъма на половина или си космат или не.

Вярно батко, ама ако си тъп и грозен, ако ще и космите в носа да си епилираш ... (не визирам никого)
    И това мислех да напиша ама се опасявах да не засегна някого

Град
    София
    Крака и ръце- не

Според мен трябва да си махат космите по онази работа ,по краката,по гърба и по гърдите
    ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.

Супер фен Аватара на Korrnyy
    Зависи колко е окосмен... но по гърдите, подмишниците и по оная работа не трябва да има нищо
    Трагедията е пълна...

Голям фен Аватара на GerYy
    Да се обезкосмява под мишниците ,там долу и лицето да! Но за крака,ръце....предпочитам да има тук там косъмчета..да не е като гол охлюв....

Град
    Пловдив
    мразя косми по лице,подмишници,интимни части и гърди.по ръцете да има-нали е мъж,а по краката..абе по-приятно ми е да няма ест гаджето ми не го интересува тва и си ходи небръснат
    MarkKnight - мъжленцето

awesomesheepy - лелинка
    DaNGeRousLy - братче
    RageAgainstTheMachine - тате
    cherrygloss - мама
    Sunshinebabybyy - сестриче
    xNymphetamineGirlx - сестриче
    Discard - братче
    polssa - сестриче

Мега фен Аватара на teenems
    Еми както си искат.
    JUDGE ME
    & i'll prove you wrong.

Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Tam doly да 100% А другаде ,вече си е тяхна работа ,все ми е тая ,макар че мъж без козинка не е мъж много )))))
    +1

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си