- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
Как ги насоли самоПървоначално написано от Dumb
![]()
епилирайте си и дупетата![]()
![]()
we give it all.
херетосексуалните момчетата/мъжете не се обезкосмятав по краката/ръцете/гърдите
I'm not a little pervert..., I'm a big one!
Сигурно е много приятно като погалиш кракът на приятеля си, пръстите ти да се заплитат в космаци...
оле от всичко мъжко как точно си избрала да "галиш" кракатаПървоначално написано от TeenSpirit
![]()
по темата:
- Аз съм момче на 14 и наистина ми е много отблъскващо момче с епилирани крака.. До преди година смятах, че никога няма да си обезкосмя краката, НО тази година забелязвам, че космите ми по крата са пораснали толкова много и ми е много гадно (но и епилирано не ме кефи) От друга страна се страхувам, че ще стана обект на подиграяки ся лятото, че имам доста дулги косми по краката, но ако си ги обръсна пак може да се подиграват, че е "женствено" направо ще полудея незнам какво да правя.. ПОМОЩ???
Като толкова те интересува мнението на околните си стой у вас.Първоначално написано от Mastta
искам само да отбележа.... не ми е до спорове сега , но savoy от коментарите който беше дал (а те бяха доста изчерпателни и много) имам чувството , че ти си против момичета ,който харесват епилирани момчета като каза цитирам :
е какво и казваш разбрал си , да млъкне тя ! ТОВА е тема и тя просто казва своето мнение.Ти какъв и си да и казваш да млъква и подобниПървоначално написано от savoy
![]()
Попринцип за ръцете е хипер... смешно и гейско за мен , но това си е предпочитанието на момчето.Неиска да има косми и толкова.Ти като псуваш тука и само се заяждаш няма да му промениш гледната точка . Аз попринцип за краката също не съм за премахване на косми ,но ако е някаква ГОРИЛА.... ;x но си решава самото момче какво ще прави. А за интимните части и подмишници няма нужда и да го обсъждам - там е задължително.
Bring it on baby.. I taste good!
мисля че чак краката не е необходимо,но днес вече момченцата почти не се различават от нас.Имам един гладък приятел който ония ден ми взе пудрата,отиде пред огледалото и се намаца като..............а наскоро видях 3 момчета които чакаха на козметичка да си оскубят веждите
да разбирам ли, че си потресена от факта, че някой момчета се гласят повече от момичетата ?Първоначално написано от deni15
, a и в прочем мисля, че даже се повтарям, някои момчетата, в което включая и аз, си бръснем краката, защото спортуваме и са ни в повече косъмчетата и се изпотяват краката ... а в някои спортове(не заради традиция, а недостиг на пари) екипировката се предава от човек на човек и трябва да сме хигиенични ...
Хах Момчетата се епилират за да се харесат на секси мацките. Пък самите момичета незнаят ко искат и то се вижда в тая тема хем ако бил много космат било гнусно и нехигиенично хем ако е епилирал бил педерас.... ами няма как да спреш косъма на половина или си космат или не.
Аз лично се епилирам навсякъде без ръцете за да се харесам на момичетата. И на тях наистина им харесва даже ми пипат краката и се кефят :Pама така е ако искаш яка мацка.... ако си търсиш просто дупка ходи както искаш
зависи
Просто аз
Вярно батко, ама ако си тъп и грозен, ако ще и космите в носа да си епилираш ...Първоначално написано от RoYaLTy
(не визирам никого)
да,да-краката,ръцете,веждите,под ишниците...всичко да е гладичко като яйце...направо красота![]()
![]()
![]()
Да!![]()
Не вярвам в единствения, а само в достатъчния, който не ме кара да търся следващия!
15.08.2011г.
Аз съм против обезкосмяването при мъжете
И това мислех да напиша ама се опасявах да не засегна някогоПървоначално написано от riise_gb06
Според мен трябва да си махат космите по онази работа,по краката,по гърба и по гърдите
ЗнAм,Че тЕ боЛи..ВиЖдAм Тв0иТе сЪлЗи..иСкAш Дa Си С мЭн НaлИ..Но нЯмA дA Ме ИмAш Ти.. С тЕбЕ лЕкО сЪм ЖеСтОкА...пРоСтО аЗ сЪм СкЪпА сТоКа ..НяМа Да Ме ПрИтЕжАвАш...СоРи СлАдЪк СаM OсТаВаШ.
Зависи колко е окосмен... но по гърдите, подмишниците и по оная работа не трябва да има нищо![]()
Трагедията е пълна...
мразя косми по лице,подмишници,интимни части и гърди.по ръцете да има-нали е мъж,а по краката..абе по-приятно ми е да нямаест гаджето ми не го интересува тва и си ходи небръснат
![]()
MarkKnight - мъжленцето
awesomesheepy - лелинка
DaNGeRousLy - братче
RageAgainstTheMachine - тате
cherrygloss - мама
Sunshinebabybyy - сестриче
xNymphetamineGirlx - сестриче
Discard - братче
polssa - сестриче
+1Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
![]()