- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Да се епилират ли момчетата?
аз немога да разбера кой простак измисли че 21 век тряа да сме гладки обръснати всички мъжето стига само кажи го под мишниците и ташаците да се обраснеш и тва е мойто лично мнение... Аз си имам тук таме малко и на гърдите и съм още на 16 и за сички на мойта възраст който се питат дали ще растат още
няма да растат повече тва е ;]
мен па ме кефи съм кинг-конг
който неме харесва си гледа гейчетата
![]()
според мен трябва да се обезкосмяват всички зони освен краката и ръцете (ако и те са обезкосмени е много педалско ) иначе доло по члена, подмичниците, гърба и гърдите е хубаво, защото при изпотяване става мазано
Първоначално написано от dakata123
абе то при испотяване при сички хора става мазно няма значение дали има или няма косми![]()
Вярно е, но си представи изпотено момче и изпотено момиче, момчето е космато,а момичето не. Кой ще мирише повече, според теб.Първоначално написано от runnera93
тва н яма нищо общо с космите по гърдите попринцип под мишниците там вече ако неси ги маха който и да е човек естествено ще мирише повечеПървоначално написано от dakata123
Според мен нито момичетата,нито момчетата трябва да се епилират!![]()
kato si protiv e naprai go s nqkoi i kato mu l*pa6 da ti vlqzat nqkoi kosmi v ustata nqma da ti e mnogo priqtno a ???
Za tezi koito kazvat 4e da si brasne6 tqloto e geisko ne e vqrnooo!!Gei e tozi koito spi s maj!Tolkova li ste tapi. Estestweno 4e trbva da se brasne!! Az sam za! Mom4e sam i jiveq v burgas ..Tolkova e sramno da se sable4e6 po 6orti i da ti se vijdat nqkvi 4erni kosmi.Ili pod mi6nicite!!Kogato 4ovek otdelq pot tq zastava na kosmite i miri6e ujasno.Po gardite kato se sable4e na plaja da se pokazvat nqkvi naviti na kadrici kosmi..ili na onaq rabota momi4etata kato l*pat da im vlizat kosmi v ustata..ili po garba kato se izpoti6 teniskata ti zalepva po garba...Tova e ujasno!!....AKO HARESVATE TOVA NARE4ETE NI GEIOVE!!!!!!!
Пиши на кирилица! -.-
[color=#B22222][size=3][b]
Savoure l’harmonie du ciel,
Vois que tout est essentiel,
Et comprends que, toi aussi, tu en
Аз не харесвам епилирани момчета..за мен не е мъжествено ддз( E за мустаци ест, но иначее ;х)..Ако момчетата, вече почнат и краката да си епилират ;х,![]()
НЕ .!.!.!...
момиче
Еми хем съм за да, хем за не. От една страна е по-хубаво да видиш момче, със стегнати обезкосмени крака, отколкото някой накойто не може да му видиш кожата от косми. И подмишниците също и то задължително, първо заради лична хигиена, второ, заради външния вид. Но съм само за крака и мишници и корем ! Но пък от една страна е малко смешно, някое момче, да има по гладки ръце и крака от момиче, което се поддържа ;;дд И аз незнам за кое съм и двата варианта си имат + и - !!
Вярвай в мечтите си !
Естествено, че ДА! Обескосмяване подмишника, отдолу и краката - задължително!
Не е нормално!Аз си бръсна само оная работа и един път в годината мое да си хвана и подмишниците
Обичам също и лека брадичка,като ми стане набола хич няма да я бръсна даже.. ама въпрос на вкус![]()