- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Проблем с ''свършването''
Миличък,сорка че ти пиша в темата но не издържахПърво се пише Проблем сЪС ''свършването''...Ммм не разбрах кой е споменал дали ти е за сефте или не,ма пак карай.Така да те светна малко...Момичето не е нужно винаги да свършва.Попрочети малко и се образовай/нищо лично/ и тогава се вайкайте.Кажи го и на нея/ако искаш/,за да не се "цупи".А да и да те поправя все още не сте направили месец.
Виж сега, приятелю.
Въпреки че повечето хора тук смятат секса за "клатене до откат" реалността съвсем не е такава. Замисли се малко, теб приятно ли ще ти е, и ще свършваш ли, ако някой само си използва инструмента за възвратно-постъпателни движения? Ми явно не щом и самия ти не свършваш (макар в началото да каза друго...).
Ми що не вземете да видите какво е това любовна игра? Да я възбудиш до такава степен че да крещи че иска да си в нея, но ти да продължаваш да отлагаш? Да я накараш да ти трепери в ръцете? Може би да вземеш да си играеш с клитора и докат го правите?
Както девойката преди мен каза, не е задължително жените винаги да свършват, особено когато говорим за вагинален оргазъм.
Според мен просто тряя попрочетеш малко литература по въпроса, а пък защо не и тя също. Както казах секса не е само помпане и чакане.
Експериментирай! За всяко нещо си има първи път![]()
Ммм и аз не видях къде някой те е питал дали ти е сефте или не или нещо съм кьораваПървоначално написано от ЕкЗеКуТоPкаТа
И да първо си обогатете сексуалнта култура,пък тогава ми правете секс!Тя може само веднъж да получи оргазъм през живота си или примерно след 10-20 години.А за тебе
не мога да ти кажа нищо.
ми другия пат си земи едно лимонче и го изцаркаи и си готов тва се прави ако момичето не става или те е домаезяло![]()