.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 28

Колко време е нормално да се прави секс за първи път?

zdraveite na 15 sam i skoro 6te pravq sex samo4e sam 4yval 4e p1rviqt pat e mn kratko verny li e 4e e mejdy 7-8 min??
    6toto me e strah posle ako stane i pri men taka 7-8 min da nesam q zadovolil vob6te i nz kajete mi pls kolko e normalno da se pravi sex za p1rvi pat ?

т.7
    krem4et0

Град
    Blondeland
    Ако усетиш че свършваш го извади - дай кратка почивка....
    Пък ако искаш не го изваждай - само не го мести много много
    Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
    In the jingle jangle morning I'll come followin' you..

emi az svur6ih 1 viq put sled 40 min nqkade

Супер фен
    Град
    Навсякъде и по всяко време!
    Цитирай Първоначално написано от pitbul15
    Шампион

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Шампион
    зависи ... може и 3 мин може и 1 час ... всичко е до възраст, почивки, желание за продължителност и липса на родотели

Град
    до твоята звезда :)
    Нито при момчетата нито при момичетата има .. точно определено време за свършването е . разликата е само една, че ти 99% ще свършиш .. , а ако е първи път на момиче 99% няма да свърши .. кви са тея м/у 7-8 мин ..

pri men be6e 4e az svur6ih predi da zapo4nem da go pravim

Мега фен Аватара на amatorium
    Dobre e malko po produljitelno da e ot nqkolko minuti. Ako e bavno i vnimatelno skoro momicheto shte zapochne da se pootpuska. Vse pak ima mnogo faktori, ot koito zavisi. Budi nejen i produljavai. Nqma ot kakvo da se pritesnqvash.
    Eating isn't cheating - Arnold

Град
    до твоята звезда :)
    pri men be6e 4e az svur6ih predi da zapo4nem da go pravim

хохо .. ти ме разби, но и такива работи се случват .. 1ви път .. сигурно ти е простила .. и вече ако си свършваш нормално .. супер

Явно мацката е жестока

qvno ste megazletata na sezona nastruxnali panairdjiiski lisici ot pole-position

Цитирай Първоначално написано от Undying
    Шампион

Повече от фен
    haha em nqma opredeleni minuti za koito svarshvate ... makar che principno devstvenite po lesno se vazbujdat i tn spored men gledai da ne e prekaleno kratko v smisul zabavqi

Град
    София най-голямото село в БГ
    1viq pyt e normalno.. zashtoto oshte mom4eto ne e tolkova opitno!
    sys sledvashtite puti se osyvyrshenstva!!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Няма определено време-може и да се превъзбудиш и при първото вкарване да свършиш, може и от притеснение или от изпит алкохол дори да не ти стане.......всичко е субективно. Каквото и да е-добре е момичето да знае, че ти е за първи път и да не очаква шампински изпълнения. Ако и тя е девствена, не се опитвай да достигаш рекорди, защото на теб ти е само притеснението, а на нея + това има и доста силна болка, причинена не само от проникването, но и от разпъването на влагалището й.
    С моя приятел бяхме и двамата девствени и актът продължи много малко време....но и аз и без това не издържах повече от това.......
    С него правим секс 2 години близо и все още има както кратки, така и дълги актове-всичко си зависи от момента, кога си правил последно секс или си се самозадоволявал, какво друго освен секс правите в леглото, до колко те възбужда момичето до тебе............

е, не знам, ама не е нормално 2 часа е*аси скуката, на никоя не го пожелавам

Град
    Цитирай Първоначално написано от ;
    ]е, не знам, ама не е нормално 2 часа е*аси скуката, на никоя не го пожелавам
    to ne e zadyljitelno se po edin i sushti na4in da se pravi prez tova vreme!
    pri smqnata na pozite pri lubovnata igra.. mnoga s 4asove! stiga da ne e ednoobrazno!! zashtoto vinagi moje da se izmisli neshto za da stane po int! mqstoto da se smeni mnogo sa

Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    pri smqnata na pozite pri lubovnata igra.. mnoga s 4asove! stiga da ne e ednoobrazno!! zashtoto vinagi moje da se izmisli neshto za da stane po int! mqstoto da se smeni mnogo sa
    Тук се пита за акт без любовната игра.........а самото вкарвай изкарвай не мога да трая да е прекалено дълго......не само, че се уморявам, ами и боли.......то ние можем и 5 часа да не станем от леглото, но това не значи, че актът ни е бил 5 часа.

П.С.Вие 2-те не превръщайте темата в чат.
    т.9

Град
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Цитирай Първоначално написано от ludoto_f
    Тук се пита за акт без любовната игра.........а самото вкарвай изкарвай не мога да трая да е прекалено дълго......не само, че се уморявам, ами и боли.......то ние можем и 5 часа да не станем от леглото, но това не значи, че актът ни е бил 5 часа.

П.С.Вие 2-те не превръщайте темата в чат.
    т.9
    emi bez lubovnata igra pak moje da se izdyrji dulgo stiga da se smenqt pozi i da ima raznoobrazie!

Град
    Свищов
    Да, ама едва ли при 1-вия път и то на момче...........Неминуемо той ще свърши за отрицателно време.

Град
    osobenno ako e za 1 pyt moje i byrzo da se svyrshi zashtoto oshte nqma opita

Град
    az govoreh po gore za opiten

Град
    Свищов
    Темата както виждаш е за неопитен....То за опитен е ясно, че се контролира повече. И все пак ти казвам-непрекъснат сексуален акт в каквито и да е пози над 20 минути е.......ненужен. Възбудата ми намалява, протърквам се, боли ме, уморена съм, а и се чудя.не го ли възбуждам, че не свършва?

...

Po skoro zavisi ot organizma na 4oveka ima hora okolo 1 4as a ima i za 2 3 min tova ... pri vseki e razli4no ...
    98% оТ млАдОто ПокОлЕНие сЛуШа чАлГа!
    АкО Си оТ оНезИ 2% КоиТо Я мРазЯт, сЛожИ ТовА в ПоДпиСа си !!!

Mersi na vsi4ki !!!!!!!!!!!!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си