- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Походката след 1-вия път
Много тежко, след това трябва да ходиш със събрани колена, за да не ти изпадат червата..... Не.. ебавам се.. на мен лично нищо ми нямаше на походката..
Зависи от това как го правите, но не вярвам първия път да те разчекне много...
az mnogo tejko go ponesoh bqh i v bolnica..![]()
Hm.. ne pomnq da sym hodila kato jaba ... tfa sa gluposti bre...![]()
![]()
![]()
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
абе не знам походката на жените след първия им път.. ама аз след последния - преди няколко дни - като правих тройка с две толкоз лакоми девойки, че нямам думи (разказаха ми играта.. над 4 часа.. аз за това мразя тройки...).. после два дни ходих кат фея.. няква мускулна треска на цялото тяло.. корем, крака.. ръце.. бях като робот...
което ме навежда на мисълта, че не става дума изобщо за пръв или последен път.. просто не издевателствайте над себе си.. подобно нещо ми се беше случвало преди известно време, когато бях още ученик... една ненаситница ме яхна... и ме държа в леглото също 4+ часа... ефекта на другия ден беше същия - и за мен и за нея.. приятелчетата като ни видяха - как вървим като пингвини и двамата - започнаха се хилят.. и казаха "абе.. вие снощи да не сте злоупотребили първо с алкохола, а после с вас самите..." хехе.. имаха право![]()
Скандали, въргали, надути кавали
Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
без тях да живеем, ще можем, едва ли
към всичко това ще изпитваме глад....
ами аз след парвия път цял ден имах чувството 4е имам .... между краката ама ина4е не сам ходила като ЖАБА![]()
![]()
![]()
majoretkata...skype-sladkata164
понеже бях първия на моята настояща приятелкаи 1 ден не излиза никъде каза че неможела даже да седи без да я боли![]()