.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33
    Много тежко, след това трябва да ходиш със събрани колена, за да не ти изпадат червата... .. Не.. ебавам се.. на мен лично нищо ми нямаше на походката.. Зависи от това как го правите, но не вярвам първия път да те разчекне много...

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Град
    София най-голямото село в БГ
    az mnogo tejko go ponesoh bqh i v bolnica..

Супер фен Аватара на SuN4o_F
    Глупости...
    Love you Kris !!!

Hm.. ne pomnq da sym hodila kato jaba ... tfa sa gluposti bre...
    НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
    ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!

{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}

Град
    127.0.0.1
    абе не знам походката на жените след първия им път.. ама аз след последния - преди няколко дни - като правих тройка с две толкоз лакоми девойки, че нямам думи (разказаха ми играта.. над 4 часа.. аз за това мразя тройки...).. после два дни ходих кат фея.. няква мускулна треска на цялото тяло.. корем, крака.. ръце.. бях като робот...
    което ме навежда на мисълта, че не става дума изобщо за пръв или последен път.. просто не издевателствайте над себе си.. подобно нещо ми се беше случвало преди известно време, когато бях още ученик... една ненаситница ме яхна... и ме държа в леглото също 4+ часа... ефекта на другия ден беше същия - и за мен и за нея.. приятелчетата като ни видяха - как вървим като пингвини и двамата - започнаха се хилят.. и казаха "абе.. вие снощи да не сте злоупотребили първо с алкохола, а после с вас самите..." хехе.. имаха право
    Скандали, въргали, надути кавали
    Палежи, гребежи, пиянство, разврат,
    без тях да живеем, ще можем, едва ли
    към всичко това ще изпитваме глад....

ами аз след парвия път цял ден имах чувството 4е имам .... между краката ама ина4е не сам ходила като ЖАБА
    majoretkata...skype-sladkata164

Фен
    Град
    c0фиR
    понеже бях първия на моята настояща приятелкаи 1 ден не излиза никъде каза че неможела даже да седи без да я боли

Повече от фен Аватара на LitTleJ
    Ако са те е*али с травопост.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си