.
Отговор в тема
Страница 4 от 6 ПървиПърви 123456 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 132
    Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    даа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Мега фен Аватара на kuklichka_bg
    Град
    в мечтите ми
    даа
    Когато нещо отмине, тогава усещаме колко хубаво е било.

Град
    В АдА
    Цитирай Първоначално написано от skatemore
    помня че се опитваха да ме изядат

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Вкъщи, на леглото. Как съм я убедил да дойде до там и представа си нямам, но бат' ви Crafter пипа много сериозно
    He who runs with aggression walks with no dignity

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Бях на 13 и тогавашното ми "гадже" ме изпращаше вечерта.Казахме си чао и аз тръгнах да се качвам по стълбите във входа и той ме дръпна и ме целуна и си отиде без да каже нищо...
    Иначе първата ми френска целувка си я изпросих. С бившия ми излизахме първо само като приятели ама аз мн го харесвах и усещах че и той ме харесва обаче не смее да каже нещо и една вечер като ме изпращаше до нас тръгна да ме целува по бузата ма аз се извърнах и се целунахме по устата

Re: Помните ли първата целувка?

Цитирай Първоначално написано от amatorium
    Sega prochetoh za purviq put neshto, koeto me vurna v spomenite mi za purvata celuvka. Dosta dulgo kopneeh za neq i q bqh prevurnal v neshto kultovo i do den dneshen si q spomnqm kolko hubava beshe. Na 13 s edno momiche beshe neveroqtno useshtane. Predi tova vse si predstavqh kakvo li shte e i kogato doide momenta mi vuzdeistva totalno. Vie pomnite li vashata? Kak vi vuzdeistva togava?

т.7 и т.1
    krem4et0
    Адски беше хубаво и аз толкова си мечтаех за нея Чувството е незабравимо ии после ми беше хем адски хубаво, хем толкова срамежливо

Това сигурно е един от най-хубавите ми спомени Беше с подходящия човек, в подходящия момент ииии на подходящото място (кхх..няква пейка на супер забутано място, зад която имаше един храст, който само ми човъркаше косата ). Нооо винаги ще я помня таз целувка
    You better run my darling
    it's fear
    it's now or never, nothing's real
    keep your hands away, it's mine all mine

spomnqm si adski qsnoo..vqsko edno dvijenie dokasvane...pogleda useshtaneto..vs..e est imashe i malko gaf4e s zabkite..ama sq nemoji 1va celuvka da e perfektna..no v tova si e 4ara ;] .. ahh kvo sladko beshe..
    Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..

Град
    Where streets have no name
    Мхм,16 февруари...
    Беше ми тъпо,обадих се на едно момче просто да има с кого да си говоря. Срещнахме се,лигавихме се,бихме се,смяхме се,изведнъж ми изтърси:"Трябва да ти кажа нещо. Мн те харесвам."аз го изгледах втрещена изгубила ума и дума,въобще не го очаквах. и измъмрих"Ми браво."той се разхили нервно,сигурно не му беше мн спокойно."Дам,казваш на някого,че го харерсваш и получаваш само "браво"?"аз избухнах"Е,добре де,харесвам те и аз."срам ме беше. Страшно многоооооо!"Ще тръгнем ли?""Ми добре."Може ли целувка?" "Аз не моа се целувам." "Аз ще науча."притисна ме до себе си и ме нацелува едно нежно,но и малко грубо. Или поне така ми се струваше. Аз останах втрещена,а той изръси:"Въй,ти си ми най-малката досега."а аз"Ти пък си ми първия."той продължи да ме зяпа и така...Абе яко си беше. :P

Град
    на плажа =)
    Цитирай Първоначално написано от Undying
    Беше просто ужасно,с възможно най-неподходящия човек и в най-неочаквания момент,а също и на най-неподходящото място.Абе ужас...И втората също не беше особено успешна,но третата вече се получи
    +1

Цитирай Първоначално написано от shmurkam
    Мхм,16 февруари...
    Беше ми тъпо,обадих се на едно момче просто да има с кого да си говоря. Срещнахме се,лигавихме се,бихме се,смяхме се,изведнъж ми изтърси:"Трябва да ти кажа нещо. Мн те харесвам."аз го изгледах втрещена изгубила ума и дума,въобще не го очаквах. и измъмрих"Ми браво."той се разхили нервно,сигурно не му беше мн спокойно."Дам,казваш на някого,че го харерсваш и получаваш само "браво"?"аз избухнах"Е,добре де,харесвам те и аз."срам ме беше. Страшно многоооооо!"Ще тръгнем ли?""Ми добре."Може ли целувка?" "Аз не моа се целувам." "Аз ще науча."притисна ме до себе си и ме нацелува едно нежно,но и малко грубо. Или поне така ми се струваше. Аз останах втрещена,а той изръси:"Въй,ти си ми най-малката досега."а аз"Ти пък си ми първия."той продължи да ме зяпа и така...Абе яко си беше. :P
    Извинявай за въпроса,ама на колко си?
    offline forever!

Град
    Цитирай Първоначално написано от princesa_viki
    Мхм,16 февруари...
    Ми сега на 13,тогава на 12. Що?

Град
    София
    ПОмня я.

Бях на 16год
    Smile!?

Мега фен Аватара на Pliok0019
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Помня... нищо особено.
    Всъщност беше доста забавна...Бяхме с един съученик сами в една стая на екскурзия. Бяхме леко пили, аз не го харесвах и когато той ме целуна се разсмях. Той се изчерви и аз го целунах повторно. Беше... незабравимо, но същевременно нищо особено.

Мхм,16 февруари...
    Досетих се,че си някъде на толкова.
    Защо ли?Защото ми стана интересно начина ви на мислене и се сетих,че не сте над 15.Това е.И извинявай,ако съм те засегнала
    offline forever!

Град
    Мхм,16 февруари...
    Досетих се,че си някъде на толкова.
    Защо ли?Защото ми стана интересно начина ви на мислене и се сетих,че не сте над 15.Това е.И извинявай,ако съм те засегнала
    Мне не си,но казвам така както се чувствах тогава,сега едва ли ще се държа като някоя статуя и ще зяпам без да продумам. Той мисля беше на 14,аве да дечковци сме си още пълни. Нали става купона,пък другото само ще дойде.

...

AАми няма как да не я помня, защото се случи сутринта Аз от доста време го харесвам и мисля че той разбра... И тои като мен днес в едно междучасие се мотаеше по коридорите и аз просто му казах "здрасти", а той ме прегърна и после седнахме на една пейка... Аз цялата треперих и... така. Излезе доста сполучлива, като за първа целувка...

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Първата ми целувка беше на 09.07.2007г, около 21h. С тогава бъдещия ми приятел бяхме прекарали незабравима седмица, но дотогава и дума да не ставаше за целувка, макар дори да ходехме навсякъде прегърнати. Въпросната вечер приятелят ми ме изпрати по-рано, защото на следващия ден предстоеше да отида на лагер с класа. На раздяла пред нас се прегърнахме, после не се пуснахме веднага, аз погледнах устните му и в този момент сякаш изключих - затова и може би моментът на първата целувка при мен е в мъгла. Не разбрах дори как стана така да поднеса устните си към неговите и да ги допра до тях. Той не се дръпна, даже ме целуна още 2 пъти, прегърнахме се за последно и се разделихме. Това беше една от най-тежките ми и дълги раздели с когото и да било... Но за щастие всичко продължи и след това.
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

pomnq q.Bqh malka i otvratena ot slu4iloto se

Повече от фен
    Град
    Варна
    Че помним я първата целувка, то такова нещо забрава ли се?
    8:30 на катедрала пред такситата във Варна, точно докато отбиваше часовника!
    Таксиджиите гледаха, ама за тях нямаше!

Супер фен
    Град
    България
    Помня я разбира се! Момичето съшо го помня! Беше красива и нежна (доколкото може да се каже за първа целувка) Съжелявам защото нетрябваше да бъде тя човека! С нея беше също и първият ми полов акт.

Сгреших и съжелявам! Не трябваше да правя толкова рано секс (на 14 години) съжелявам ,но вече е късно!
    Цитирай Първоначално написано от ScionOfStorm
    Танц

Звънците ми глупашки
    Нека бъдат нашия звучен съпровод.
    Усмивки веселяшки...
    Тъга са те, ала от особен род.

Повече от фен Аватара на Crafter
    Град
    Sofia
    Цитирай Първоначално написано от ANTIHUMAN
    Помня я разбира се! Момичето съшо го помня! Беше красива и нежна (доколкото може да се каже за първа целувка) Съжелявам защото нетрябваше да бъде тя човека! С нея беше също и първият ми полов акт.

Сгреших и съжелявам! Не трябваше да правя толкова рано секс (на 14 години) съжелявам ,но вече е късно!
    Батка, жел ми е за тебе. Чесноу!
    He who runs with aggression walks with no dignity

Да, помня. Беше ме срам и нищо неможах да направя, както трябва

Почти никакъв спомен нямам. Малко ми се бъркат моментите отпреди 13 и повече години.

Ако не се лъжа, бях на 12, може би 13, някакъв летен лагер в Гърция. Тя беше станала мис на лагера и непрекъснато ме гонеше (някакви букети ми береше, подаръчета, такива работи) и веднъж ме целуна. Мястото и обстоятелствата не помня, само че аз се държах като дърво и дори стиснах устни, докато ме целува. УЖАСЪТ!

Все пак, не съм сигурен дали това бе първата...

П.П. Като се замисля, помня точно една определена целувка с момиче. Мрачен парк (защо точно там сме отишли, един бог знае), тя легнала в мен, аз я целувам по бузата, а тя толкова се беше схванала, че се опита да се извърти и така стана, че случайно се целунахме. В началото плахо докосване, после не се оставихме в продължение на няколко дъъълги минути. Помня, че беше студенко и устните й бяха страшно сладко напукани. И очите й след целувката. Като на уплашена кошута.. Неописуемо..
    Another version of the truth

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Ам аз не знам дали искам да си я спомням стана наскоро... дам малко закъснях ноо... та значи беше с едно момче, което мн ме харесва, но аз го отблъсквах около 2-3 пъти... тъпото е че тогава бяхме на рд и аз леко се позамаях от алкохола и ме е яд че не помня много...бих преглътнала дори факта с кой съм го направила, само да си спомнях малко повече... така де спомням си около 20секунди и това че беше в тоалетната пред огледалато... но май поне се е получило добре... как можа да се случи точно на мен - най-примерното момиче...
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си