- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Помните ли първата целувка?
да, помня я горе-долу. преди тя значеше много за мен, може би защото беше с много харесван човек, може би защото се получи в адски готин момент и на готино място... незнам... но сега почтиии не съзнавам какво ми е било тогава
и азПървоначално написано от Dragomir
![]()
Sitting on top of the world
Watching the stars
Go by...
Помня я,но не особено добре.Беше с човек,който нямам голямо желание да виждам.Спомнямси с кой беше(оставаше и да не помня),къде и кога,но чак пък какво е било усещането не помня.От една страна го очаквах,то се виждаше,че нещо става между нас,но от друга,изобщо не ми дойде на акъла,за да съм притеснена или нещо такова.Не бях лудо влюбена в него,но все пак ми хареса![]()
Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...
Първата ми целувка точно беше...блякс... човекът ме харесваше, а аз не го траех, ама ме натисна да ме мляска![]()
айде вече втората беше незабравима, и дълга, и с хубав човек ... :P
ауу беше много нескопосана, но беше много романтично![]()
kak moga da q zabravq kato beshe s edna fr![]()
ujas kato se setq..kak sam mogla,no za 1-va broq celuvkata si s edno momche koeto se celuvashe prosto ujasno
zza povecheto hora tova e nai-hubavoto neshto na sveta,no za men to stana takova chaka sas segashnoto mi gadje :P
Impossible is nothing...