.
Отговор в тема
Страница 6 от 6 ПървиПърви ... 23456
Резултати от 126 до 132 от общо 132
    Мега фен Аватара на iiirish
    да, помня я горе-долу. преди тя значеше много за мен, може би защото беше с много харесван човек, може би защото се получи в адски готин момент и на готино място... незнам... но сега почтиии не съзнавам какво ми е било тогава

Град
    In ThE CoRnEr Of ThE RoUnD RoOm
    Цитирай Първоначално написано от LuCiFer`s AngeL
    Ооо аз се настройвах "психически" за нея от 7-годишна, а то кво стана... В 4 клас, на една екскурзия забих, най-якия пич в класа и играхме на бутилка и така стана... После той ми каза, че иска да правим секс
    Наистина незабравимо, а?

4-ти клас викаш... леле сега разбирам колко съм изостанала
    ~HoUsE MuSiC aLL NiGhT LoNg...[!]~

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    Цитирай Първоначално написано от Dragomir
    Най-незабравимият ден в живота ми...никога няма да го забравя!!!
    и аз
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Помня я,но не особено добре.Беше с човек,който нямам голямо желание да виждам.Спомнямси с кой беше(оставаше и да не помня),къде и кога,но чак пък какво е било усещането не помня.От една страна го очаквах,то се виждаше,че нещо става между нас,но от друга,изобщо не ми дойде на акъла,за да съм притеснена или нещо такова.Не бях лудо влюбена в него,но все пак ми хареса
    Липсата на доказателства за съществуването на нещо, не е доказателство за неговата липса! Абе истината е някаде там ...

Първата ми целувка точно беше...блякс... човекът ме харесваше, а аз не го траех, ама ме натисна да ме мляска айде вече втората беше незабравима, и дълга, и с хубав човек ... :P

ауу беше много нескопосана, но беше много романтично

kak moga da q zabravq kato beshe s edna fr ujas kato se setq..kak sam mogla,no za 1-va broq celuvkata si s edno momche koeto se celuvashe prosto ujasno zza povecheto hora tova e nai-hubavoto neshto na sveta,no za men to stana takova chaka sas segashnoto mi gadje :P
    Impossible is nothing...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си