- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ами...подарък за 14ти
Та чувал съм, че има такива плюшени играчки които като ги натиснеш или нещо подобно могат да кажат име на определен човек, но това явно се прави по специален начин и някой може ли да ми каже каде се правят такива играчки?![]()
ima .igra4kata zapisva glas,no moze da se 4ue zapisa samo 1 dokolkoto znam
Сефте чувам,но по-добре да бъде някое от онези плюшените сърчица,който казват нещо от сорта на "I Love You".Поне на мен би ми харесал такъв подарък![]()
Ok plu6eno za momi4e...a kakvo e podhodq6to za mom4e za 14.02.....nqkoi ima li idei..4e sq kat se zamislih to ne ostana mn vreme!
Камшик и белезници????Първоначално написано от faxy
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Аз за 14 ще му подаря сребърно синджирче със онези сърчица,който се разделят.
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ПодкрепямПървоначално написано от Jeuelle
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Абе може ли някои да ми даде пример какво да напиша на Валентиска картичка![]()
,че се го мисля па немога го измисля
![]()
Live In Peace!And Fu*k The Police!!!
Jena i kola ne vartqt li dupe... ne mi gi xvali
"Как да та забраа, кат не моа та запомна?"Първоначално написано от pYa.BaHKaTa
![]()
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
Za parvi pat 4uvam za podoben tip igra4ka do sega znaeh samo teq koito kazvam "I LOVE YOU"![]()
![]()
![]()
Полето е тясно,небето e ясно,не разбра ли копеле нещастно
че те обичам ужасно!
http://www.vbox7.com/play:e0153437
Pliusheni igrachki, koito "govoryat". Tova e edin ot moite ujasi i koshmari, potrypvam vseki pyt samo pri spomenavaneto im. Zashto? Podariha mi takava.
Spya si az krotko - ne zanimavam nikoi. "I looooooooooveeeee youuuuuuuuu" razdira noshtta. Az - skacham, gledam kakvo ne e nared. Synen sym, lyagam si pak. Natisnal sym ya pak - bez da iskam. Sledva
"I looooooooooveeeee youuuuuuuuu"Pak se stryaskam. Malko poveche ot 2 sedmici taka i prosto ne izdyrjah. Sled poredniyat kryasyk razdirasht noshtta, stanah ot legloto, vzeh edna taburetka i zapochnah da nalagam typoto pliusheno predmetche s vse sila. Posle otidoh da vzema chuk(pochnah da se umoryavam s taburetkata). Pluvnah v pot. Sednah do veche bezformenata kupchina i si zapalih cigara. Posle podpalih i kupchinata s drago syrce.
Nikoga ne sym izpitval po-golyamo udovletvorenie ot unishtojavaneto na podaryk. Ottogava spya otnositelno spokoino.
Ako iskate da dokarate horata na koito dyrjite do ludost, kakto se sluchi s men - podaryavaite im tochno ot tezi - "govoreshti" pliusheni igrachki...
Отдавна ви чета и все повече се гордея с нашата страна: ето вече и в психиатриите интернет е достъпен.
My evul side ish powered by nostalgia... hush!
abe ima otiva6 magazina i kazva6
И аз не съм чувала за такива дето имена казват ..
Животът е адът описан в Библията!
И аз, и азПървоначално написано от tuzaro
![]()
Малко да улесня софиянци търсещи хубава плюшка за 14ти.....пред няколко месеца откриха един огромен магазин JUMBO на бул. България до Била....води се детски ама има и супер много други работи и страхотни плюшки, като в момента тематично има разни огромни сърца и тн.....разходете се ако си нямате работа![]()
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Уау, и аз не съм чувала за такива играчки, обаче звучи много мило...![]()
e kak ne ste 4uvali be hora ot kade padate... az ve4e imam 2 takiva... ama ne sedqt do glavata mi 4e i az se strqskam kato edin potrebitel po goreednoto kazva i love you a dr to obi4kam te toooolkova mn! aama ve4e sa mi banalni tezi ne6ta
ppredpo4itam ne6to po malko
Първоначално написано от ™G-Baby™
абе кви са тия глупости...аз ш'ви кажа най-добрия подарък.Отивате в някой сексшоп и си взимате попърс.След това като преди да правите секс смруквате и двмата.Направо ви изтрелва в космоса и секса става уникален.Само че си земете тоя от 50лв щоъ другия от 30 не е мн силен![]()
![]()
Първоначално написано от kombarka
Абе ако ше правиш такива работи прави ги като хората - с бонбони....ама къде е смисъла от такова едно изкуствено нещо ?
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
щот т'ва е афродизиак а бонбоните вече са друго
Първоначално написано от kombarka
Бе колкото бонбоните са афродизиак, толкова е и тва....имат други функции, които създават такава илюзия самоче в единия случай са бая по - силни и разнообразни...бе ти си знаеш въпрос на лично мнение..
миналата година гаджето ми подари такафа играчка ама вика "обичам те толковаа много" пък тас година нз кфо ш е ама аз ш му подаря белезници с розофи пухчетапонеже си пада малко мръсник и ш измисля нещо др към тях
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
OnLy God CaN Judge Me !