- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Доволни ли сте от размера на гаджето и секса с него?
shto be , az ako ne bqh
kakvo prechi da si kaja
vypreki , che kaot imam problem v dadena oblast - da kajem sex , go komentiram s partniora , ne se opkalvam po formuii tyrsq reshenieto mu po dr nachini
no ako nehsto ne e nared ... kakvo losho ima da spodelish ?i kakyv e smisyla da kriesh ?
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
ami naprimer , smqtam che ima dostarychno golqmo obkryjenie ot komeptentni hora , koito da me posyvetvat
do sega ne sym izpadala v sluchai , da ne namerq reshenie i da tyrsq vyv foruma , no moje i da se sluchi
kazvam , nihto losho , prosto , ne go pravq
naprimer kogato se pritesnq , che e stanal gafa ili che mi zakysnqva - ne puskam tema "bremenna li sym " a si spomnq m sluchata , obsyjdam q s nqkoq priqtelka i si kupuvam test
![]()
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
Tuk loshoto e che ako nqkoi kaje, che vsichko mu e v red v sexa i e zadovolen i nqma problemi i vednaga stava hvaliprucko. Vqrno e che v Bulgaria ima mnogo namrushteni hora, no nqkoi hodqt s usmivka![]()
Eating isn't cheating - Arnold
tozi pyt nqma da te kritikuvamПървоначално написано от amatorium
![]()
![]()
![]()
....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Само не разбирам къде е проблема в това момичетата да са доволни?Това че някой от мъжките дето пишат тук има комплекс, че не го бива, не означава че ситуацията е такава при всички. Ако не бяха доволни жените надали щеше да има толкова женени хора и дълги връзки, нали така?
определено съм доволна
за размера нито е много голям нито е много малък за мен е идеален![]()
за секса с ръка на сърцето мога да кажа , че наситина се чувстам задоволена![]()
No martini .. no party..
Аз съм свободен , после ша кажеш дали си доволнаПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
Доволна бях, дам, но вече не сме заедно с негоСекса беше невероятен!
>>> House Music <<<
Недей де ... ша са разплача ;( х00х0х0х0х0хПървоначално написано от Spider4eto
ееее недей да плачкашПървоначално написано от acidburn1
![]()
Размер - доволна ,предоволна
Секс - хубав, но не и перфектен или идеален![]()
..:P
Ее чувствам се пренебрегната. Аз казах, че не съм доволна, защото сексът в повечето случаи е болезненПървоначално написано от Sharkyy
![]()
Не съм доволна че се налага да е толкоз нарядко![]()
Не знам какво значи дали съм доволна от "размера"Смятам, че е достатъчно да съм доволна от секса като цялостно физическо и емоционално преживяване
А аз съм доволна от всичките ни интимни моменти...всъщност сексът става все по-хубав.
![]()
Да и с мен е така.....сега болката е значително по-малка, а оргазмите много повече. Но като цяло смятам, че съм доста тесничка![]()
ami... razmera ... mi mn sym dovolna.. a za sexa ami dovolna sym, dori kogato ne moga da svyr6a, za6toto toi svyr6va byrzo... ta za da ne puskam nova tema.. q daite nqkoi syvet za po-bavna eqkulaciq .. pls
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
Много съм доволен.![]()
с това каде каде трябва да отидеш в първи клас...бейбиПървоначално написано от NaDuPeNa_PrInCeSa
![]()
Коалиция за Успешно Развитие и Европейски Ценности (К.У.Р.Е.Ц.)
К.У.Р.Е.Ц. ще запълни всички дупки!
К.У.Р.Е.Ц. ще ви оправи за 800 секунди!
К.У.Р.Е.Ц. стои зад всеки от вас!
К.У.Р.Е.Ц. е вашето бъдеще!
К.У.Р.Е.Ц. е във вашите ръце!
razmer - mn dovolna
sex - prezadovolena
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
От размера не бих могла да съм по доволна. А за секса... 25% от случаите е мноооого хубав, 50% хубав и 25% кофти. (ама тва е когато нямам желание).
Да обичаш е като песен да пееш, но няма песен без край...