- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Момче с дълги мигли?
Ако си сложат спирала нема да е никаф спорен вапрос те ще земат и рокли да обличат - гейовеПървоначално написано от Water_lili
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ааааааааа, срахотно е деба. обожавам дълги мигли![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
+1Първоначално написано от State oF MinD
Мхм на всеки човек му отиват дългите мигли както и на мен :P
![]()
Що пък да е смешно? Даже ми звучи яко. Аз мн не съмс е заглеждала в миглите на момчетата, но поне доколкот съм забелязвала на един двама - яки са дългите мигли при момчетата!
Ами ако миглите са тъмни и стърчат и са гъсти?
Тогава гадно ли е според вас момичета?
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Как стърчат бе![]()
Кат на тия на снимката,лошото,че моите се и преплитат горни в долни към края на очитеПървоначално написано от Sn1p3r_BaBy
![]()
Ако днес си нещастен не планувай щастието за утре,а направи нещо и се изкефи днес
Ще питам милото ако даде да му ка4а снимките...да видите ква красота....а на тези който пуснаха...мн са сладки :P
Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...
ами приятеля ми има доста дълги мигли и ми е голям сладуркато примига пеперутки пърхат ...
![]()
![]()
![]()
От самозагубени, празноглави, антиинтелигентни, прости, морално-деградирали, материално извисени, несъстоятелно ориентирани, префукани, нагли, нахални индивиди ми писна!
Не, даже е яко. Аз на бившия му завиждах за миглите ... гъсти, черни, дълги ... Отначало като се запознахме си мислех, че ползва спирала! Честно! После разбрах, че не е такъв човек, хаха![]()
Memento moriendum esse!
И ако ви кажат, че е грозно... какво? Ще си ги подстрижете с ножиците ли?
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Ще ползват косачка![]()
Хахах,кое му е смешното,че не схва6там?!Пф,аз го намирам за доста готино,приятеля ми е с доста красиви(не толкова големи),но извити мигли..ммм да го схруска човек :P
Не е смешно.Но ако миглите не са естествени,тогава става ужасно.
аз лично харесвам дългите мигли независимо от това на кой са....но не обичам спирала по тях...предпочитам естествена красота![]()
(sun)
не ...сладрско е![]()
http://www.youtube.com/user/Michelle...15/rOCzQ3pKGvk
Шофирай разумно- стигни жив!!!
НЕЕЕ !!! Не е смешнооо !!! Пък и ... и да е и да не е смешно кво ти пука .. това са си твоите мигли ...![]()
Make Some Noise ... ;]]]
Според мен е мн сладурско... :P
Rest In Peace....We Will Never Forget You
Мен най-много ме кефат момчета с дължи мигли/естествено дълги/![]()
толкова са яки, че ми иде да ги изям
![]()