- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- "Трагедията" на Максим Стависки
Защо Максим спекулира с положението си и се прави на жертва при още незавършен процес срещу него и то с доказана вина!!?Съдът не би трябвало да го интересува,че с кариерата му е свършено и колко зле се чувствал!!!Зле се чувства и шофьора на камиона от Бяла, ама бързичко го осъдиха на 10 години...че и още искат!За мен той не е по-виновен от Максим..
Върха на айзберга дойде от едно "предаване" ,където беше пусната анкета ВИНОВЕН ли е стависки ,и се обади тъпа стара чанта ,която се изсра: "Какво толкова е станало" ,или някаква тъпа кранта ,че е прославил България и трявало да му се размине ,и всичко това ,след като беше гост ,роднина на починалото момче и момичето в кома
Сега на Максим ще му дадат ословна присъда сигурно ,защото... О не няма да продължавам
Вие какво мислите по въпроса?
оф напълно подкрепям мнението ти защото не смятам че някой ,който се е качил в колата си след толкова алкохол е невинен. Тези хора просто се мислят за недостижими смятам ,че някой трябва да ги свали на земята, все пак е починал човек. А и съм сигурна ,че ако починалия беше някой близък на максим ,той щеше да използва всичките си връзки за да накажат този човек...ще е пълна подигравка със семействата на пострадалите ако му дадът ословна присъда.
П.П искам само да кажа, че съм фенка на фигурното пързаляне и на двойката им ,но това не е оправдание да убиеш някой.
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
И аз подкрепям предните 2 мнения.
Това, че е шампион на леда не го оправдава. Факт е, че е отнел живот, факт е, че не е внимавал, както е факт, че се е качил в колата пил. Това не трябва да остане безнаказано.![]()
ebasi vinagi taka stana v tupata bulgariq - imat pari, izvesni sa = nevinni sa :@
www.myschoolbel.info <---- tYk ImA Si4kI TeMI, EseTa, LIS ....
мисля, че каквото и да стане не трябва да е толкова малко разстоянието между "Осанна" и "Разпни го" ..
преди месеци го наричаха велик българин , герой.. а сега - пияна, руска свиня
дам като има пари и все едно едно че нищо не е направил...трябва да изгние в тоя затвор !!!
мдаПървоначално написано от OtherDimension
...and justice for all.
Кой го е наричал "велик българин"? Медийте? Хах..
![]()
ATAKABG, евала брат! По-добре не можеше да го кажеш!
А вие какво искате? Да каже "А, виновен съм, пращайте ме в затвора!"?? Естествено, че ще се опита да избегне решетките. А и не можете да отречете, че благодарение на него и Албена, доооста повече хора са чули за България. Едно е бай Иван, гумаджията, а друго е Максим. Може, да ви се струва несправедливо, но социално разделение ИМА...
Иначе и аз мисля, че трябва да си излежи присъдата...
Тъй красиви, тъй наивни,
плискат по всяка капандура.
И докато наливат тъй проливни,
виждаш всичко друго колко малко струва....
Герой убиец....
Hey ! Mr Tambourine Man, play a song for me,
In the jingle jangle morning I'll come followin' you..
Максим повече загуби от славата си, отколкото спечели.
Да не е първия, който е убил човек? Всеки ден стават катастрофи с жертви. Защо това не ви прави чак толкова впечатление и защо не пускат тема тогава?? Защото няма замесена известна личност, нали?
На всеки може да му се случи.
Да, Максим не изживява и грам колкото родителите не пострадалите, само те си знаят какво им е, ама е смешно сега да го обиждате и да му се нахвърляте зверски, при положение, че допреди няколко месеца сте му се възхищавали..
Е, как да не му се нахвърляме? Непрекъснато гледам и слушам "Ми дано с кариерата ни не е свършено" и подобни... Това е наглост!![]()
Е, със сигурност му е кофти, че е убил човек, но в такива случаи разкаянието не е достатъчно.
'баси и уверените съдници.
по ваш'та логика може да търпи цялото недоволство на такива като вас в България и в чужбина, което не се случва на неизвестните хора в същото положение, но не може да му бъде смекчена присъдата, щото е известен?
значи всички минуси на известността да търпи, ама плюсовете - не.
освен тва нищо още не се знае за присъдата му, ама всички се възмущават как, щото е известен, няма да лежи в затвора. откъде знаете бе? или само трябва да се плюе и плюе..
мога да предположа къв процент от ваш'те роднини се е случвало да карат пияни и/или с превишена скорост /дори само няколко пъти/. между тях и Максим разликата е само в късмета.
Никой не може да отрече приноса,на Максим за българския спорт и за прославянето, името на страната ни в чужбина.Независимо от това, обаче той е извършил престъпление.Не умишлено, разбира се, а след употребата на алкохол.Погубил е човешки живот и би следвало да си плати за това.Каквато и присъда да му се възложи, той не ще върне обратно загиналите.В момента кариерата му на фигурист е възможно най-нищожния му проблем...
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Аз съм против тези, които доскоро са го хвалили, че е българска звезда, но сега му викат турска свиня. Не го мразя Максим, не заслужава хорските обиди, защото е направил много за България, но трагедията се е случила така или иначе. Кофти е, но всеки трябва да отговаря за действията си. Абсолютно всеки. Аз няма да спра да го виждам в съзнанието си като шампион, но това е животът-за грешките се плаща.
Ако ме прогониш, ще изгасна.
Ала доближиш ли се, ще се стопя.
Да те имам е така опасно!
(Да те нямам значи да умра.)
of deewa pisna mi ot teq dvamata,to toi sega stana geroi.samo da vi kaja jiveeme v edna mnogo nespravedliva durjava,moje li sega edin obiknoven 4ovek da izvur6i su6toto prestuplenie i da go vkarat zad re6etkite 15 minuti po-kusno,a toa ruski piqnica 3 meseca ve4e go takat,pff ama mn se nerva ot takiva.I taq Albena mn tupo par4e,kato po4nat "nie sega nqmame bude6te",ami predi da si 6ofiral,pomislil li si za tvoeto bude6te![]()
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !
Абсолютно. Много ми напомня на случая с медицинските сестри. Показва колко елементарни и тъпи са българите като народ.Първоначално написано от OtherDimension
Случая с Максим не е важен. Той минава и заминава. Точно това много бързо сменяне на мненията за мен е важно. Не може толкова години да величаеш някого и в даден момент заради случайност да обърнеш мнението на 180 градуса за него. И ако с Максим има причина, то за сестрите нямаше причина, освен зависта и елементарността на повечето българи.
Каква ви трагедия,каква ви кариера???
Все пак този човек отне живот.Другия пат пак дасе качи пиян да кара.Трябва даго вкарат за дълги години в затвора да е мислил преди дасе качи да кара.Трабва дасе измисли такав закон за пияните шофиори отнели невинен живот поне 10-15 год с какав акъл се качват да карат когато са пили.![]()
![]()
![]()
Може би след измислянето на подобен закон ще намалеят пияните шофиори по пътищата ни
Закон на Торнли: Онова,което възприемаме като ред, е само преобладаващата форма на хауса.
Не е ли пародийно, че шофира след стабилна употреба на алкохол, а в същият момент е едно от лицата на кампанията - "Ако си пил - слез, искам да стигна жив!"?Първоначално написано от ЦвЕтИт0
![]()
Левски шампион але але!
Скоро казваха по новините, че музиката, произведението, на което Максим и Албена са изпълнявали танца (или както там се казваше) си, с които са спечелили Световното първенството било прокълнато, защото било реквием на Моцарт, а самият Моцарт умрял докато го пишел. И даваха там как други двойки са танцували на този реквием и след известно време се е случило нещо доста лошо с тях. Та, ся дошъл ред да Албена и Максим. Направо го използваха като извинение за сторенето от Максим.![]()
П.С. Не слушах много и се извинявам, ако нещо съм объркала.
Максим заслужава мусю Гилотин както и всички които шофират пили
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Къвто ще да е, каквото ще да е направил за България той си остава световен шампион, но трябва да си получи заслуженото
...ми да..всички в дрънголника ще му се радват искрено..толкова известен, красив и нежене...а ако се усмихва на дебелата лелка от кухнята може да му пльоква повче овесена каша
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
ama 4akai we,ako teq deca deto gi prekazi bqha bude6tite 6ampioni na Bulgariq?mene kvo me gree,4e e donesul nekuv si medal.
aaaaa ama ako be6e vlasta po-dobra ili Kostov be6e na vlast 6teha da go oko6arat za nula vreme
И култура не ми липсва да подпаля , трябва ми запалка !