California,Los Angelis,Sofia,Amsterdam,Bern понякога и в New York :P
Попринцип в живота на 4овек,не трябва да съжаляваш за нищо,ноооо...съжалявам за това,4е съм се подвела по някои хора.Мазнят ми се и искат от мен било то съвети или нещо друго.Пишеха ми се приятели...А сега,когато имам специален ден(Рожден ден) по4ти никой не се е сетил за мен!Само хора,от които не о4аквах ...
Просто...трябва да внимаваме пове4ко на кой се доверяваме,защото може да съжаляваме рано или късно... И вси4ко това,заради 4овешката суета и...егоизъм!Неща,толкова грозни,толкова отблъскващи...но и същевременно толкова реални.Безли4ие и хора без скруполи ни обкръжават и стават все пове4е и пове4е...А 4овещината и дори малкото съ4увствие къде отидоха?Светът е заобиколен от такава завист и умраза...Няма я 4овещината,няма го съ4увствието...Около нас има толкова много хора,но и същевременно толкова малко истински...
Ха...колко жалко...пиша този пост,но кой ли би се заинтересувал да го про4ете?...Няма зна4ение...ще кажа само,4е добрите хора лесно се забравят!Наранена съм от вси4ките подлизурски думи и лъжите...Найстина не е никак приятно...