- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Може ли да се хване спин от ...
Може ли да се хване спин от анален секс без презерватив ?
Спешно ми трябва да знам
Ooo da. Shansa e ogromen po tozi nachin da go lepnesh. Pochti 100% ako ako partniora ti e zarazen. Edinsteniq po-siguren nachin da pipnesh e po kruven put. Vnimavai![]()
Eating isn't cheating - Arnold
razbira se 4e moje![]()
Да, може.Спин се предава по кръвен, полов и вертикален (от майка на плода) път, а под "полов" се има предвид всякакъв вид секс, (или още казано размяна на телесни течности) - вагинален, анален и орален секс. Ако имаш съмнения, че може да си заразен, по-добре побързай да си направиш тест.
![]()
dam taka e za tova mnogo vnimavai!!!!!!!!Първоначално написано от charlotte^
а някой може ли да ми каже симптомите защото ходих на някаква лекция и казаха че ако си правил секс вчера няма как да се види дали имаш или нямаш трябва да се минат поне 1 2 месеца, а аз го правих преди 6 ... И затова ме интересуват симптомите
simptomite za hiv i spin li? ako da eto gi:Първоначално написано от Creeper
http://www.puls.bg/issue_print/277/index.html
мерси
tuk ima i drugi neshta koito moje da te int
zna4i pro4etoh cqloto za simptomite
Най-честите оплаквания на болните от СПИН, свързани с някои от посочените по-горе състояния, са:
* кашлица и недостиг на въздух
* припадъци и загуба на координация
* болезненео и трудно преглъщане
* объркване и лесно забравяне
* тежка и постоянна диария
* трайно повишена темпеартура
* отслабване и загуба на зрението
* гадене, болки в корема и повръщане
* отслабване на тегло и силно изразена умора
* тежко главоболие и скованост във врата
* кома
ot tuk imam edno edinstveno tejko glavobolie i skovanost vav vrata (ne6to linfnite vuzli) no towa e sigurno 1 pat v meseca maksimum 2.Tака 4е като го про4етох мисля, че несъм заразен.От 6 месеца не ми е ставало нищо бил съм само 1 път болен от синозит ... надявам се да ми няма нищо \/
аве братле отиди направи си един преглед че да си 100% сигурен тва не е шега работа![]()
mai nqmash no nikoga ne mojesh da znaesh..
po dobre idi na lekar se pak
strah me e kakvo 6te pokaje testa no naistina ste pravi 4e e po dobre da otida
mislq 4e nqmash no idi za profilaktika!!![]()
ем мечка страх тебе не отиваш и тва е щото ако не си болен ще знаеш със сигурност и няма да се чудиш и притесняваш![]()
no se pak mnogo se pazi!! ot tuk natam.. za tvoe dobro e
6te vidq kakvo 6te pravq no mislq naistina da otida da se izsledwam blagodarq vi za vsi4ko
e pyk da da stoish zarazen (nedai si boje) i da raznasqsh virusa !!! vyrvi na lekar i da znaesh i da vzemesh merki navreme
LIVERPOOL FOREVER !!!
za nishto :P
утре и аз съм на изследване че тия симптоми ме притесниха![]()
късмет и на тебе ..Първоначално написано от sramejlivko_
![]()
kasmet brato
+1Първоначално написано от charlotte^
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
размяна на телесни течности е и целувката с език бтв
иначе авторе, не чакай да се появят симптомите, за да си направиш тест...когато те почнат да се проявяват (поне 6 месеца след заразяване) шанс за спасение няма
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
Защо мислиш че голяма част от хомосексуалистите са заразени с вируса на СПИН