Пффф и аз го гледах! Не, че имам нещо против религията, ама надали някой го бОли корделата, че аз имам на ден още 6-7 часа, за които случайно трябва да уча и видите ли не ми трябва още 1!
Случайно дочух и, че можело да махнат някой друг час, за да имаме "Религия"... Да да, ама на някой друг ги пробутвайте тия. Всички днешни ученици (освен наркоманите) ясно осъзнават, че на никого не му пука за натовареността ни! Ако има нещо такова с удоволствие бих се "освободила" от физиката... Ама НАДАЛИ!
И така, не на последно място държа да кажа, че съм твърдо "ЗА" всички възможности за изучаване на човешките добродетели и т.н., ама имам Лиература, История, Етика и Право... - достатъчни са ми, бе!
За това, има си СИПове, допълнитлни часове, който си няма друга работа да ходи. Все пак има хора, за които религията е важна част от живота, така че би трябвало да им се даде възможността да се обогатяват.
В крайна сметка, по-добре да учвеличат часовете в които се говори за вредата наркотиците, най-вероятно ще има по-голяма полза...