.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Мега фен Аватара на Spider4eto
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Значи постинора го нема от година май някаде
    Тестовете са за след 14 дена от половия акт който те притеснява, или до 5 дена след закъсняване на менструацията .. тогава са най- точни .. примерно SureChek .. (ah f*ck май така се пишеше) е 3-4 лева и е добър според мене
    Аборта около 300-400 лева .. чувала съм някви истории, че ако искаш родителите да не разбират .. буташ много повече, но тука е и до връзки и да улучиш лекар готов да си жертва дипломата .. Болезенен е
    Овулацията ..можеш да я сметниш само при редовен цикъл .. и има специални календарчета, помагащи да я разбереш .. знам само че ако месечният ти цикъл е 28 дни (точно) овулацията е на 11 ден .. ако са повече дните .. мръдваш числото на пред .. ако е по-малко от 28 дни .. назад .. като после слагаш + - 3 дена .. и това се води за опасният период ..
    Друго .. била съм в твойта ситуация .. благодаря на Господ, че ми дойде .. знам, че ти е кофти .. но ако не изпиеш хапче до 3 дни .. няма кво да му мислиш .. чакаш тест-а .. и се надяваш .. да няма бебе //
    ТОВА Е !
    е да ам освен хапче може и да си постави спирала до 5 дни и пак да има същия ефект

Град
    до твоята звезда :)
    Обаче, на мен ми се стори, че тя май самата изключи спиралата като вариант за себе си .. може грешно да съм разбрала .. и за това де наблегнах на хапчетата .. :P

m00rnInGstaR]Обаче, на мен ми се стори, че тя май самата изключи спиралата като вариант за себе си .. може грешно да съм разбрала .. и за това де наблегнах на хапчетата .. :P
    ахм и аз така май видях ам се пак съм длъжна да я спомена като вариянт

Град
    до твоята звезда :)
    Авторката на темата, обаче що не казва как се развива проблема ? с хапчетата кво стана .. тестовете .. ала-бала ? ще е хубаво, ако ни кажеш де

Повече от фен
    mda q zemi da kajesh kakvo stana kak e sroka ?

Град
    София най-голямото село в БГ
    m00rnInGstaR]Авторката на темата, обаче що не казва как се развива проблема ? с хапчетата кво стана .. тестовете .. ала-бала ? ще е хубаво, ако ни кажеш де
    i az tva pitam

хайде всички сме в очакване какво е станало

Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ah ma kvo e tva tvoito ve ne smeshno kat ti sa sluchi na tebe vari sa obajdai

Цитирай Първоначално написано от PUSS
    Цитирай Първоначално написано от Spider4eto
    ah ma kvo e tva tvoito ve ne smeshno kat ti sa sluchi na tebe vari sa obajdai
    e kво аз не се смея просо ми е любопитно дали си е зела хапче понеже вчера трябваше да и се обасят и ми е чудно кво е станало ииии човек да не попита

Град
    Варна
    ПИЙТЕ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ!!! 100% са сигурни-това за предпазване от нежелана бременност,а презервативи също требе използвате винаги-заради милионите инфекции и болести!ТОВА НЕ Е МАЙТАП РАБОТА!Здравето преди всичко!

За спешни контрацептиви освен Ескалепе , з акого то посотянно пишат , не съм запозната тъй като нямам опит , но имаше една тема за абортите и имаше 2 вида медицински и хирургичен. При хирургичния се остъргва вътрешния слой на матката и струва доста и се лежи в болница и можеше да се прави до третия месец от бременността (съжалявам ако не е точно ног о давам по спомени) . При медицинския се поставят 2 хормонални инжекций една след друга . Първата прекъсва бременността . Втората предизвиква контракций в матката и след втората с вакуум се "изсмуква" всичко. Този вид аборт миял че имаше по малък срок след забременяването в който може да се прилага.Втроия вид беше по ефтин и по - беболезнен.
    И бях чъвала че е около 100 лева ( медицинския )
    Отново се извинявам ако някъде съм допуснаал неточност , но писах всичко по спомени.

Tozi medicinskiq za koito govori6 ne e mn siguren za6toto imam poznata koqto maika i se e opitala taka da abortira ama ne se e polu4ilo li nz i e uvredena abe s 2 dumi uvredil se e ploda samo

Днес ходих до една аптека до работата ми.Жената ми даде Ескапеле-то и явно е било някаква нова партида защото срока беше от януари 2007 до 2011 година. Изпих го на 13,5-тия час....пишеше, че се пие до 72 часа като най-добре е да се приеме до 12-тия...не се чувствам зле....по никакъв начин не усещам да се чувствам различно....ОСВЕН , че ми е доста притеснено все още и искам страшно много да ми дойде цикъла и да нямам проблеми....

Много Благодаря на тези, които ми помогнаха...
    Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно.

браво радвам се че си си намерила дано сичко е наред и друг път да внимаваш :P

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си