- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Презерватива се скъса....ужасссссс
е да ам освен хапче може и да си постави спирала до 5 дни и пак да има същия ефектПървоначално написано от bRigHt [!
Обаче, на мен ми се стори, че тя май самата изключи спиралата като вариант за себе си .. може грешно да съм разбрала .. и за това де наблегнах на хапчетата ..:P
ахм и аз така май видях ам се пак съм длъжна да я спомена като вариянтПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
Авторката на темата, обаче що не казва как се развива проблема ? с хапчетата кво стана .. тестовете .. ала-бала ? ще е хубаво, ако ни кажеш де![]()
![]()
![]()
mda q zemi da kajesh kakvo stana kak e sroka ?
i az tva pitamПървоначално написано от bRigHt [!
![]()
ah ma kvo e tva tvoito ve ne smeshno kat ti sa sluchi na tebe vari sa obajdaiПървоначално написано от Spider4eto
![]()
e kво аз не се смея просо ми е любопитно дали си е зела хапче понеже вчера трябваше да и се обасят и ми е чудно кво е станало ииии човек да не попитаПървоначално написано от PUSS
ПИЙТЕ ПРОТИВОЗАЧАТЪЧНИ!!! 100% са сигурни-това за предпазване от нежелана бременност,а презервативи също требе използвате винаги-заради милионите инфекции и болести!ТОВА НЕ Е МАЙТАП РАБОТА!Здравето преди всичко!![]()
За спешни контрацептиви освен Ескалепе , з акого то посотянно пишат , не съм запозната тъй като нямам опит , но имаше една тема за абортите и имаше 2 вида медицински и хирургичен. При хирургичния се остъргва вътрешния слой на матката и струва доста и се лежи в болница и можеше да се прави до третия месец от бременността (съжалявам ако не е точно ног о давам по спомени) . При медицинския се поставят 2 хормонални инжекций една след друга . Първата прекъсва бременността . Втората предизвиква контракций в матката и след втората с вакуум се "изсмуква" всичко. Този вид аборт миял че имаше по малък срок след забременяването в който може да се прилага.Втроия вид беше по ефтин и по - беболезнен.
И бях чъвала че е около 100 лева ( медицинския )
Отново се извинявам ако някъде съм допуснаал неточност , но писах всичко по спомени.
Tozi medicinskiq za koito govori6 ne e mn siguren za6toto imam poznata koqto maika i se e opitala taka da abortira ama ne se e polu4ilo li nz i e uvredena abe s 2 dumi uvredil se e ploda samo
Днес ходих до една аптека до работата ми.Жената ми даде Ескапеле-то и явно е било някаква нова партида защото срока беше от януари 2007 до 2011 година. Изпих го на 13,5-тия час....пишеше, че се пие до 72 часа като най-добре е да се приеме до 12-тия...не се чувствам зле....по никакъв начин не усещам да се чувствам различно....ОСВЕН , че ми е доста притеснено все още и искам страшно много да ми дойде цикъла и да нямам проблеми....
Много Благодаря на тези, които ми помогнаха...
Ако обичаш някого напиши името му в кръг, вместо в сърце, защото сърцата биват разбити, но кръговете се въртят вечно.
браво радвам се че си си намерила дано сичко е наред и друг път да внимаваш :P