.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 4 от общо 4

Тема: Ноктите

Ноктите

Здравейте
    Проблемът ми е там че до сега никога не съм си пускала маникюр.Защото 1.ноктите ми са адски чупливи и постоянно се завират разни мръсотийки в тях и 2.НЕ ХАРЕСВАМ ръцете си Имам предвид, че не са ми като на малките госпожички елегантни и мънички .. мойте пръсти и самите длани са големи Това ще пречи ли на самият маникюр

emi taka nadali nqkoi moje da ti kaje bez da te e vijdal a i zavisi kak 6te si oformi6 noktite
    ina4e za da ne ti se 4upqt ti preposa4vam Gerikaps- tova sa tabletki za kosa i nokti i sadarjat vitamin E i vitamin A i ne sa mn skapi 2-3 lv sa :P aide uspeh s manikiur4eto

направи си квадратни ноктите..за тоя тип ръце са мн подходящи

може да си ги направиш по - късички..даже ще е по хубаво!
    М/у другото по добре да отидеш на маникюристка ,за да видиш как става
    за чупливи нокти решението е Прави ноктите здрави като стомана!около 6 лв. струва

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    emi taka nadali nqkoi moje da ti kaje bez da te e vijdal a i zavisi kak 6te si oformi6 noktite
    ina4e za da ne ti se 4upqt ti preposa4vam Gerikaps- tova sa tabletki za kosa i nokti i sadarjat vitamin E i vitamin A i ne sa mn skapi 2-3 lv sa :P aide uspeh s manikiur4eto
    И ако добавиш и един заздравител за нокти с формалдехид Rogon Special, става екстра! Само че се нанася веднъж седмично в продължение на месец! И струва около 2 лв.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си