- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Типична тема за раздел СЕКС
Тая вечер темите нещо са ми тъпи..шанс..
А тъй като умирам от скука викам да пусна и аз една темичка..
та въпроса ми е - бихте ли продали единият си тестис за няколко сантиметра отгоре на достойнството си..а за момичетата - скалата до 10 - колко точки бихте дали на..гърдите си..
ох,а някога можеше да прочетеш теми за некрофили,за някой зоофил..в добрите стари времена..
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
ami az na moite bih im dala 6 ...
НЕ НА СЕКСА В РАННА ВЪЗРАСТ!!!!!!!!
ИЗЖИВЕЙ ДЕТСТВОТО СИ ПО НОРМАЛЕН НАЧИН!
{ако смяташ, че не е нормално децата да правят секс, сложи това на профила си}
na moite 8ama se pak ima oshte kakvo da se iska ot tqh
![]()
amii tui kato si obojavam gurdite si davam 10/10 makar i da zvu4i neskromnoNito sa mnogo golemi,nito malko..sredni s hubava forma i stegnati.
не продавам тестиси.. да не съм ги намерил на пътя я.. а най-малко за няколко сантиметра от горе... на която не и харесва дължината си купи слонче... или конче... (до сега никоя не се е оплакала де..)
7 и половина ..ште чакам .. до 10 .. надявам се .. да сригна до там ..хахахх
Колкото и нескромно да прозвучи,харесвам си гърдите,затова 10000![]()
Haha kakva glupost. Da si postavq potomstvoto na risk, za da moje da mi visi markuch mejdu krakataNe mersi. Dostatuchen si mi e.
![]()
Eating isn't cheating - Arnold
Доста съм критична,затова давам оценка 6.![]()
хайде и мъже де..кво стана..![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
как ще си дам топките бе ейййй![]()
![]()
![]()
![]()
97% от младото населението на България не могат да смятат, ако си от останалите 7% сложи това в подписа си!
miii leko kompleksarko 6e prozvy4i... ama ko da napraq... hi4 ne sam dovolna, apa i az sam dosta kriti4na... 4...![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
хаха да си продам едната топка за някви сантими отгоре хахахаха а НЕЕЕ!!!и ся си ми е горе долу добре,ама без една топка ко ша прая ве еййй![]()
Иванчо имал странна болест-всеки път когато запалел цигара пред баща си му потичала кръв от носа...
mislq che kum 6ima kvo da se iska oshte kato chili
![]()
8,5 си давам аз![]()
понеже съм на кеф си давам 2![]()
![]()
![]()
Незнам какво искам но знам как да го постигна
Определено ще е удобно да намелее нещо в гащите, но не бих се разделил дори с един от тестисите си. По-голяма пишка не искам.
Симетрията си е симетрия. Без нея няма нищо
ako e za razmer ne sum tolkova cicoresta i ne znam kolko zaslujavam no ako e za tova dali se haresvam si davam 100![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
Доволен съм от това, което имам, повече не ми трябва.
мисля 4е с 2 си ми е по добре![]()
![]()
![]()
На ВсяКа ЖеНа Са и НужHи Tpима МъЖе ЕдиН ЕБач , ЕдиН ЛиЗач и ЕдиН За ПрЕд ХоРа...
www.impulse.bg/PeYcHeV
Не СтаВа СаМо с ЯдеНе..... ТряБва и ПИЕНЕ !!!
Топки не давам![]()
7но може и повеЧе :P
http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...