.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Без любимия човек

Vanite me pregra6taha,a za6to ne be6e ti?Pqsakat me gale6e,a za6to ne be6e ti?Slanceto mi se usmihva6e, a na men taka mi se iska6a da si ti…I taka mi se iska6e da stigma do teb,taka kakto valnite stogaha skalite…4e tragnah na vatre v moreto da stigma do teb…I da me vzeme6 v pregradkite si… no nakraq mili moi smartta me vze vmesto teb… I studat me pregarna vmesto teb..Celunaha me poslednite mi kapki jivot I si otidiha zavinagi…Sega kogato ostavam tuk v moreto 6te ti pratq edna posledna celuvka… Eto vij pra6tam ti q po valnite na mareto tam kadeto sre6tah smartta, zaradi luibovta…sajalqvam 4e nemojah da ti q dam no znai 4e az sam nqkade tam … Tqloto mi e v moreto,no pri teb si ostava zavinagi sarceto…Edna luibov vinagi 6te gree v men…LUibov koqto dori I moreto nemoje da izgasi… Tova pismo e otkrito v butilka,koqto e izhvarlena na plaja
    ot valnite na moreto.Do nego mom4e s prirqzani veni, v lqvata mu raka malko list4e ot kravta po nego edva se oprili4ava na avtobusen billet….
    A do skalite na morskto dano e otkrito tqlo na odaveno momi4e,predpolagaemiq podatel na tova pismo!!!

znam 4e ne e mn dobro ..oba4e na koito mu haresva moje da pi6e ...misi predvaritelno :P

т.7
    krem4et0

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    yee .. bravo mn e hybavo biva te ....

aide kat napi6e6 o6et puskaaii
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

xiixi миси ...нп ...щом вече имам фен [/i]

Град
    ПрИ Теб
    Neveroqtno e
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

misi mnogo0oo

Град
    v sur4iceto na Steli
    Super e

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Невероятно..

Животът е адът описан в Библията!

misiiiiiiiiiiiiiiiiiii

Не стана ли вече банално...
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си