- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ленти за избелване на зъби? избелващи пасти?
днеска гледах некви пичове по Фокс Лайв..ъм..великолепната петорка или нещо подобно..ъм..на единия му дадоха да бели зъбите с лента за избелване на зъбите. някои от вас да е ползвал такива ленти за избелване на зъбите? представляват нещо подобно на тиксо, лепват се на зъбките, носят се 30 минути..и според пича след 7 дни петната то зъбите изчеват. някои да е ползвал нещо подобно. мнения, комемнтари, колко струват?
живея в малък глад и едва ли ще ги намеря по аптеките, но утре ше се разходя с тази цел.
в момента ползвал една паста за зъби - Trisa White - швейцарска, определено най-добрата избелваща паста за зъби, която някога съм ползвал. има огроме ефект! препоръчвам я..ии се чудя вие какво използвате за избелване на зъбите ? какви марки пасти или някакви други методи прилагате?
И аз го гледах,но това е в САЩ (май) незнам дали има такива и в нас иначе има доста реклами по телешопа за избелващи гелове.
А тази твоя паста от аптеките ли си я купил и колко горе-долу струва?
"Начукай ми го! Изнасили ме! Дискриминирай ме! Корумпирай ме! Манипулирай ме!
Завиждай ми! Ограби ме! Мрази ме! Предай ме! Убий ме!
Е, почувства ли се вече истински човек?"
Дензъл Ребеловски
ohh az chuh che imalo nqkakvi lentichki i prahcheta za izbelvane i ot nqkolko dena se kanq da proverq v aptekite i vse ne mi ostava vreme.nqkoi ako e probval da kajeee
нопмална цена - около 4-5 лева, не помня точно..Първоначално написано от lonely in my live
има я по аптеките. иначе лентите наистина ги няма в бг