Цитирай Първоначално написано от oTPoBHa
Цитирай Първоначално написано от He}|{Ha_Dpo|`a
oTPoBHa Абе ти добре ли си?! Какви са тези изрази "дее*а тъпите ко*елета, дее*а.. " .. "...в някъкъв шибан сайт, на хипер-мега бавния сървър е така и си изгубих ценното време да пиша дълги мнения в тъпа тема, и ти сега ми обясняваш..." Щом не ти харесва темата какво правиш още тук?! Какво ти пречи,че момичето е качило клиповете си в нета?!Да не е единствената?!Или ти пишеш писма на всеки,който качи нещо собствено в нета?! Неее ти наистина си много зле!!!Или имаш някакви проблеми или супер здраво завиждаш!!! ... Аааа имам и един въпрос към теб в един от постовете си пишеш "...ебаси тва хората са голяма работа бе..." А ти какво си?!Е то е ясно,че си животно ама какво точно?!
Пффф не си струва да спамим темата на момичето само защото във форума има и НЕхора като теб...
П.П. БРАВО Пухинка!!!Имаш страхотен глас Много успехчета от мен

я си еби веко бе
ше завиждам.. ВИНАГИ СЪМ СИ МЕЧТАЛА

тва разцепи
не не кво да говоря.. аз .. хммм, не.. не свиря на пиано.. на китара.. ЛЕЕЛЕЕ ТЯ АВРИЛ Е ЕБАТИ ШМАТКАТА като се замисля аз ВОБЩЕ не мога да пея, не.. пък даже и МУЗИКА НЕ СЛУШАМ.. ама ВОБЩЕ
мани
тая мацка ме утепа
единственото което мога да кажа е: мгОгиНкуУУ уСпеХчиТъ дА сТанИ новАтЪ ИванЪ и дА гИ грЪмнИ сИчкИтИе оТ тОя мЮзИк аЙдЪлЛлЛлЛлЛлЛлЛллЛллЛЛлЛ лЛлЛ

п.п. аз не пиша ПИСМА, те мене записи ми предлагат по репетиционни и ме карат да им пея и да им свиря на разни мероприятия като пусна нещо в аматьор.орг (giggle)

http://media.putfile.com/Nirvana---H...tar-girl-cover

аре.. мастурбирай тука от кеф
ама понеже си тъпа, видео няма да ти дам, само на звука ше го караш
ПхАхАхАхАхА а ти от кое село си!? Баси селския начин на писане ВОБЩЕ а ... А за липсата на първите ти 7 години ВЪОБЩЕ не ми се говори
П.П. Човек,който не завижда-не спами!!! А ти спамиш,псуваш и говориш на някакъв трудно разбираем селски