.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 49 от общо 49
    Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Не съм мислила по този въпрос, но честно казано си нямам на идея с колко момчета бих искала да бъда, просто колкото са - толкова. Не гоня график

hmmm, ne sum se zaislqla!vsi4ki znaem 4e si ima nqkvi normi sled koito izglejda6 kato kurva ili kato igra4, opredeleno neiskam da popadam v tazi kategoria!v kraina smetka mai e vajno ka4estvoto ne samo koli4estvoto!broikata ne trqbva da ni e stremeja!

Всъщност много пъти съм се замисляла над това дали искам сексуалният ми партньор да е само един - определено искам.
    Старомодна съм, да.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Абе аз като момиче... казвам многоо0о0о но по възможност без да си губя принципите

Samo napred, lutko lepa
    cekaju te putovanja
    ja sam tvoja avantura
    a ti moja tiha patnja...

Супер фен Аватара на Glezanka
    Град
    Sunny Beach
    Колкото повече,толкова повече ... нямам определен брой,който искам да стигна ...

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
    и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече
    А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си
    А не си ли се замислял че мъжа който е до нас ни дава сичко ..любоф..секс..разбирателств о..подкрепа... не мисля че повечето жени(които знаят какво искат в любовта) биха заменили това за едното ебане...
    Замислям се .. и предполагам само, че дори и да искаш сега това от живота .. е наапъллно възможно след някоя друга годинка да мислиш по друг начин .. не казвам, че със сиг. ще бъде така .., но е много вероятно ..
    Не ти ли се е случвало да чувстваш онова страанно чувство .. хах да си с някой да го обичаш .. просто идеалната любов .., но да видиш нещо да опознаеш някого .. с когото чисто физически искаш да бъдеш .. некво такова .. желание .. скрито в тебе ?

Град
    Асеновград, България
    Въпросът ми се струва глупав. Е, ако примерно има такава бройка и я достигна... какво спирам ли? Едва ли има такова число. Важното е, каквото и да правя, да е с хора които обичам, а и чувствата да са взаимни.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Въпросът ми се струва глупав. Е, ако примерно има такава бройка и я достигна... какво спирам ли? Едва ли има такова число. Важното е, каквото и да правя, да е с хора които обичам, а и чувствата да са взаимни.
    Ами не е глупав въпроса, но сега ми хрумна чак как да го формулирам по-добре - това, което казвам е каква е бройката под която би се чувствала, че пропускаш нещо или че си "пропиляваш живота", ако си само с един човек. Според мен това е бройката, която човек съзнателно или не си определя вътрешно и след това не че спира, но започва да уляга и да търси по-други неща в една връзка и живота като цяло и тогава чак е готов да се отдаде на един човек. Преди това дори и да бъде с един човек в някакъв момент все ще изпитва усещане, че пропуска нещо

Цитирай Първоначално написано от Insatiable
    Мисля, че в живота трябва да се опита от всичко Затова не бих се задоволила само с ЕДИН партьор до края на живота си, изключено е
    За бройка точно не мога да говоря, не гоня бройки, а максимално удоволствие
    ихуууууу :P

Град
    Асеновград, България
    Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Ами не е глупав въпроса, но сега ми хрумна чак как да го формулирам по-добре - това, което казвам е каква е бройката под която би се чувствала, че пропускаш нещо или че си "пропиляваш живота", ако си само с един човек. Според мен това е бройката, която човек съзнателно или не си определя вътрешно и след това не че спира, но започва да уляга и да търси по-други неща в една връзка и живота като цяло и тогава чак е готов да се отдаде на един човек. Преди това дори и да бъде с един човек в някакъв момент все ще изпитва усещане, че пропуска нещо
    Че това, колко пълноценно живееш живота си от бройката на сексуалните ти пратньори ли зависи?
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

otgovorut mi e s 2 .... nai veche s lqvata i s dqsnata za drugi ne se seshtam

vuzmojno s nai minimalen broi

Колкото се може - повече!!! Едва ли има някои мъж,които има насищане!

Голям фен
    Че това, колко пълноценно живееш живота си от бройката на сексуалните ти пратньори ли зависи?
    Това е идеята - кога спира да зависи от бройката

Цитирай Първоначално написано от MrS.bEpS
    Цитирай Първоначално написано от bRigHt [!
    m00rnInGstaR]Всички жени малко или много имат навика, ако са с един мъж много време .. да спат с друг .. просто защото не издържат .. и това става с напредването на годините ! Така, че мисля, че всяка жена която обича секс-а .. ,ако преди да бъде с един за постоянно .. не мине малково повече .. няма да излезе нищо от връзката им Всяка иска да се находи .. да види .. как, какво, що ..
    и истината донякъде е, че повечето жени за кур*и .. сексът за тях е тоолкова важен колкото и за мъжете .. дори може и повече
    А по темата - докато не изпитам онова удоволствие от секса ( което знам, че мога да изпитам ) ... не мисля да оставам с 1 доо края на живота си
    А не си ли се замислял че мъжа който е до нас ни дава сичко ..любоф..секс..разбирателств о..подкрепа... не мисля че повечето жени(които знаят какво искат в любовта) биха заменили това за едното ебане...

Все някога писва едно и също! Все някога ще срещнеш някой от който ще прехвърчат искри и ще искаш "просто да го чукаш" нищо че си обичаш "твойто мило" Ако си се нарадва;ла на достатъчно е възможно да си искаш само твойто мило въпреки че малко трудно все някога се появява някой...И както един познат се изрази "Не може цяла година боб тряя и малко наденица!" А колкото до мен незнам за определена бройка, но когато усетя че съм се наиграла достатъчно тогава

Град
    до твоята звезда :)
    Цитирай Първоначално написано от bebokt
    Все някога писва едно и също! Все някога ще срещнеш някой от който ще прехвърчат искри и ще искаш "просто да го чукаш" нищо че си обичаш "твойто мило" Ако си се нарадва;ла на достатъчно е възможно да си искаш само твойто мило въпреки че малко трудно все някога се появява някой...И както един познат се изрази "Не може цяла година боб тряя и малко наденица!" А колкото до мен незнам за определена бройка, но когато усетя че съм се наиграла достатъчно тогава
    Точно това казах и аз .. и попиитах .. дали мисли, че това няма да се случи .. защото, то мислиш не мислиш .. и тоя момент идва .. живота се върти .. в крайна сметка .. не може от сега да почнеш да живееш нещо и цял живот него .. да изживяваш .. то времето си знае работата ..

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Вече взех да улягам. След като мисля да живея сама, да работя и да не завися от мама и тате, след като не ме блазни идеята за никой мъж, след като с години не съм пожелавала друг мъж физически дори и за миг...............Аз се чувствам удволетворена и не искам нищо друго. Нямам усещане, че пропускам нещо, защото партньорът ми е точно такъв, какъвто съм си ечтала първите 18-19 години от живота ми. Да, ако не бях случила, ако бях правила секс с други момчета, с които имах възможност преди години, може би вече щях да имам 3-4-5 бройки. но след като вътрешно съм усещала, че не това е човекът, с който искам да съм интимна, не съм пристъпвала към следващия етап. Просто ми трябва изключително огромна увереност в партньора ми, за да съм интимна с него............Удволетворена се чувствам, не защото съм имала 10 или 100 момчета, а защото съм намерила, това което съм търсила!

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    с колкото дойде с толкова
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Мега фен Аватара на hahavteen
    Град
    Германия
    Az kato malka si me4taeh da se sre6tna s muja na jivota si o6te v na4alnoto y4ili6te i da sme nai-dobri priateli,posle kato porasnem malko da se vliybim i nakraia da se ojenim i da sme si zaedno ciaaaaal jivot!
    Sega sum naiasno 4e s mom4eto s koeto sum sega(toi mi e purvia i edinstven za sega) niama da izdurjim pove4e ot o6te maksimym godina nai-malkoto za6toto az zaminavam da y4a v dryga durjava a toi ne e gotov da me posledva...Sledovatelno 6te ima pone o6te edin muj s koito 6te sum intimna i se nadiavam toi da e poslednia.I az sum na mnenieto 4e ne mi triabvat mnogo partniori za da izpitam istinsko ydovolstvie ot seksa i da se 4ystvam ydovletvorena..

P.S.: Na 18 i to4no 6 meseca sum ako ima zna4enie

Слънчице, то реално погледнато ако секса с някой е разнообразен много партньори не ти трябват.
    А може да си го правил с 10 човека, и с 10те в едни и същи пози и всичко да е еднакво... е тогава егати и разнообразието.
    "... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
    ~
    When I see you, you make me lose all control
    Like a fire, burning deep in my soul!

Супер фен Аватара на FelisDirus
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Слънчице, то реално погледнато ако секса с някой е разнообразен много партньори не ти трябват.
    А може да си го правил с 10 човека, и с 10те в едни и същи пози и всичко да е еднакво... е тогава егати и разнообразието.
    Всеки мъж докосва по различен начин.
    Собственост на Canis_Dirus

Мега фен Аватара на amatorium
    Цитирай Първоначално написано от _Cuddly_
    Цитирай Първоначално написано от Wrathchild
    Всеки мъж докосва по различен начин.
    A nai-dobrite dokosvat vseki put po razlichen nachin Sheguvam se.
    Eating isn't cheating - Arnold

колко ли сто

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си