- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АКО СЕКСА ВИ ОМРЪЗНЕ?
имам въпросче:сега сте на по 13-16години,как си представяте сексуалния си живот като станете на 28-30години?отсега като правите анален,турски,бла бла,мислите ли,че дотогава всичко ще ви омръзне?
Ми ще им омръзне 100% .. ш се чудят кво да праят .. и къде им е бил акъла да се понаеб*т на 12-13-14-15 .. заблудена са децата .. несериозни .. просто хем са смешни .. хем да са чудиш кво става в тоя свят .. ама то това е ясно на всички .. нема кво да са каже![]()
няма да ми омръзне нито на 40, ни на 50.. нито на 60... и на горе.. ама доколкото чувам над 60 идвали технически проблемитогава май ще е най-гадно.. щото хем не ти е омръзнало... хем не можеш... то знае ли човек... има доста лета да минат докато станем на 60+, така че да не му мислим...
ПС
с 2 думи.. аз куче на което кокала му е омръзнал не познавам.. нито съм чувал за лъв вегетарианец...
ВярноПървоначално написано от Spider4eto
![]()
![]()
![]()
![]()
+1Първоначално написано от Spider4eto
predpolagam 4e tezi koito sa po4nali na po 12-13 godini da pravqt sex prosto za da ima kakvo da pravqt o6te na 20 i nqkolko 6te im pisne. no kato cqlo ako sexualniat ti jivot e po4nal kogato trqbva i e bil normalen i zadovolitelen, mislq 4e nqma da ti pisne![]()
Не мисля, че ще ми писне...![]()
разбира се,че не мислите
та вие сте тийнове
хормона е натикал the common sense ей там, в някое ъгълче на тиквата и не му дава да гъкне
ще ви писне секса и или ще се развратите, или ще се чукате без кеф до края на живота си
не говоря на изуст
еми имайки предвид че има значение за психологическото състояние... и че без секс човек превърта и става раздразнителен .. и че е мн готино...и че с времето се пробват нови и нови неща ... дали ще писне или не е прекомерно сложен въпрос ...![]()
![]()
Първоначално написано от MoHuTo
КрАсИвА,мНоГо ДиВа,зАкАчЛиВа,ЗаЯдЛиВа,рЯ
Kato mi pisne togava shte se otdam na celomudren jivot i nqma da izneverqvam togava ami shte si gledam detsata![]()
Eating isn't cheating - Arnold
всъщност ако секса ми омръзне.. ще си купя пелйстешън![]()
![]()
![]()
Абе как ще ти омръзне?! ДА ТИ Е ОМРЪЗВАЛО ДА ЯДЕШ? Или да спиш?
+2Първоначално написано от ludoto_f
az sam na mmnenie 4e 4ovek trqbva da se razviva i gradira vav vs ne samo v sexxa zatova i ne iskam da opitvam ot vs navednaj vapreki 4e sam na 18
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
haide , da onagledq , kakto si mu e reda s daden vid hrana
ako probvash shokoladova torta , i ti haresa poveche ot da qdesh biskvitki
shte se radvash vseki pyt , kogato qdesh torta
i kakvito i vyzmojnosti i sposobnosti da imate , edva li pravite sex tolkova chesto, che da vi omryzne
i ako sega shte na po 15-16-17-18 i imate vreme za sexove- meksove
to ponantayka svobodnoto vreme namalqva , zadyljeniqta se uvelichavat ...
napravo , edva li shte omyrzne![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
tukmo tova d akaja, che sexa ne moje da ti omruzne zashtoto tova ne e neshto kato da igraesh igri ili da gledash film..za da ti omruzne tova si e chast ot choveka i negova nujda!тстПървоначално написано от Crus
Добре, не ставаше ли въпрос - няма ли да им писне на тея които правят секс от много рано от по 12-13 годишни ? Всеки отг. за себе си като ен казва кога е почнал да води полов живот .. ? то тва е питано май ..
Сега и на мене няма да ми омръзне .. поне така мисля.. с времето ш стане ясно![]()
Абе може, може. След 10 години ще си доста по-безчувствена, няма да има с какво да разнообразяваш, защото ще си опитала всичко, тръпката няма да е същата. Сексът няма да омръзне, ако се прави умерено-1-2 пъти седмично и се пристъпва внимателно навътр в него. Ако искаш за 1-вата година сексуален живот да опиташ всичко, после няма какво ново да пробваш и неминуемо ще дооскучее малко или много. А ако си почнала на 13-14, до 16 ще си опитала всичко и....какво правим после?Първоначално написано от stefity
едвали ще ни омръзне..може някой път да не ни е до това..но пък да омръзне..не не![]()
+ 1Първоначално написано от MoHuTo
![]()
+9 ако трябва .. адски права сиПървоначално написано от krem4et0
![]()