- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- АКО СЕКСА ВИ ОМРЪЗНЕ?
Дали 13-16 годишните след 15 години ще са със същите партньори? Едва ли с нов човек в леглото ще си омръзнете толкова скоро, отколкото с някой от преди. Новия човек предлага нови неща
Вярно![]()
![]()
![]()
[/quote]
. Ако искаш за 1-вата година сексуален живот да опиташ всичко, после няма какво ново да пробваш и неминуемо ще дооскучее малко или много. А ако си почнала на 13-14, до 16 ще си опитала всичко и....какво правим после?[/quote] \/
Първоначално написано от Муц
ахахахахах ти нормален ли си ?
да ми омръзне ахаха
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Ами ако до 16 си имал 30 сексуални партньора(познавам 1 момиче, което за 1 година преспа с 60 различни момчета на възраст от 15 до 16)? Ако до 16 си правил 3-ки и групов секс, ако до 16 си се разчекнал от секс...става ти много по-безразлично, каквото и да ти предложи партньора.......Хайде, може да не ти писне, но тръпката ще е значително понамаляла...Просто нищо и никой няма да може да те вдъхнови показвайки ти нещо ново .......Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
Омръзвало ми е! Ям насила и спя, защото се налага, а не защото умирам от кеф да ги правя тия 2те неща.Първоначално написано от Crus
![]()
И да, сексът омръзва... ама вас ви пере хормона и още не можете да го осъзнаете.
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
идеята да пусна тази темичка беше точно тази:тайничко се надявах поне едно дете да се замисли върху това.Ясно е,че ще го правят,но дано поне един се е замислил,че всичко в един момент се амортизира,емоционално дерано или късно ще загубят интересн към секса като цяло.А да ти стане безразлично,нещо като секса на 30г примерно-е кофти.най-малкото губите тръпката,а не бива!не бързайте мили деца да си изживеете живота!за всичко си има време!секс ще правите цял живот,но детството не се връща!
![]()
тва да не е чекия,че да омръзне...
секса като се прави с различни жени е различен всеки път.![]()
Choose life. Choose a job. Choose a starter home. Choose dental insurance, leisure wear and matching luggage. Choose your future. But why would anyone want to do a thing like that?
Търски секс ? :Р
Т'ва не е ли турска чекия бе :р хахахахаха
колко си ... да!!!!![]()
Ела и създай своят измислен свят в FateCry
+1Първоначално написано от ludoto_f
+ 1Първоначално написано от Crus
Секса може да става само по-хубав с годините и придобиването на повече опит.
"Sometimes there's so much beauty in the world..."
Да ми омръзне ? Все едно да ми омръзне да ям шоколад, да ама не. Секса е, като наркотик веднъж усетиш ли как стават хубавите неща и няма измъкване![]()
На маика ти ве !Първоначално написано от Муц
![]()
аз съм на мнение че няма да омръзне,но начина по който ще мисля за секса ще бъде доста по-различен![]()
Ne mislia 4e omruzva ako se pravi s 4ovek kum koito ima6 4ystva.Kakvo horata koito imat vruzki po nad 15-20 godini da ne bi da spirat da praviat seks a? Viarno e 4e trupkata ne e su6tata kato purvia im put zaedno i ne go praviat po 10 puti na den kato v na4aloto no ne spirat da imat jelanie i ne im pisva da yse6tat tialoto na drygia.![]()
Аз никога не съм правила секс 10 пъти на ден..............
Дали ще писне не знам,ама поне няма да е толкова интересно. За момента винаги има нещо ново,което можеш да изпробваш,ама като станеш на 20-30, и се ожениш няма да има никаква тръпка просто щото си пробвал всичко,а вече няма да можеш да сменяш и пратньорите...Сега всички си мислят че след 50 години ше правят секс всеки ден...е мили деца не става...просто в един момент вече ти писва а и това не е животоподдържаща функция като храненето,така че може и без него-но според мен няма смисъл да се правим на ясновидци,така и така на тийновете морето им е до колене![]()
E niamah predvid bykvalno 10 puti no kato ima6 vuzmojnost da si s gadjeto celia den I cialata no6t sus sigyrnost go pravite pone 2-3 puti a kato ostareete nai-veroiatno 1 6te e dostatu4en....Първоначално написано от krem4et0
![]()
Да ти кажа ли по нова година бяхме у дома 4-5 дни. И за това време правихме секс 6-7 пъти. Сутрин и вечер, а по НГ пропуснахме вечерта. То хубаво, ама не става само в леглото да стоиш......Все някой трябваше да шета и да гласи празничната вечеря, а и кака с гаджето й бяха из дома...И аз си мислих, че едва ли не ще правим през час секс, но не е така. повече от 2 пъти на ден не искам. Иначе рекорда е 4 пъти за 24 часа.......
Ne mislq,che bi mi omryznalo.Kogato vseki pyt vlagash emociq i chuvstvo ne vqrvam da omryzva.
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
Смисълът на темата е правилен, но начина да им го кажеш не е. Защото истината е че няма да им омръзне. Това не е да ти омръзне даден стил музика например, това си е физиологическа нужда като яденето и спането.
1. България е еднонационална, монолитна държава, неподлежаща на разделяне по нито един от следните принципи: верски, етнически, културен.
Eeeeee ако ми омръзне си бием злобарки ........ ще стана космонафт и ще отвлека 13 комара които ще държа за заложници на марс докато се друсам за последно ...... задавайте малко по интересни неща бе ...
За да ти омръзне секса трябва да си аболютен смотаняк ...
Ще научиш тантра ; тао и други подобни ... ще обърнеш резбата и т.н.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()