- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- За или Против чалгата?
Както каза една приятелка:Аз слушам чалга колкото да танцувам на нея.В момента аз казвам същото.![]()
ся драскате коментар от сорта "Тва не е музика",а през това време сте надули някое парче на Преслава![]()
![]()
![]()
Голяма истина има в това изречениеПървоначално написано от NaNa_SladuRana
![]()
Тази вечер тръгвам на лов...
Като хищник доближавам те
Ти си жертва - подчини се
и прави каквото искам аз...
Хайде, драскай и хапи ме!
Просто поредната..
Иначе не слушам чалга.
Всеки си има мнение. 'За или против' .. и да кажа 'да' или 'против' все тая! Нищо не се променя.Не слушам чалга. Не съм нито против нея нито съм за нея! ..Всеки си угажда на ушите .. едни предпочитат хард други така наречените балади.Всеки човек е различен неможе всички да са като вас и да се саобразяват
![]()
Just Be .. :]
започвам с това че не слушам чалга ... така редовно както хипхоп и техно! аз гласувах за чалгата ... със такова мнение че ако нямаше чалга сички щяха да бъдат метъли или некви подмеъли и сички щяха да бъдат еднагкви и после щеше да има лошо изречения от сорта на ... "защо всички са еднакви" ... интересно е кгоато всеки е различен за себе си и не мисля че трябва да се обръща толквоа много внимание на чалгата ... защо ням тема за или против метъла или хип хоп-а не мога да разбера ...![]()
RestInPeace Smacy! Ti vinagi shte si v men ... Obicham te!
АЗ СЛУШАМ ПОП ФОЛК ,А НЕ ЧАЛКА И ТО СЛУШАМ ПОП ФОЛК В МАЛКИ КОЛИЧЕСТВА
Готино МОМИЧЕ,КОЕТО страда -по някога заради Момчета...![]()
В ЛЮБОВТА РАНО ИЛИ КЪСНО ИДВА HAPPY END
mi az glasuvah za chalgata, zashoto estestveno slusham chalga, no kakvo znachenie ima tova.vse pak vseki ima pravo da izbira kakuv stil muzika da slusha i mislq, che ne e redno da se razdelqme na chalgari, metali, punk it.n i da se mrazim po mejdusi bez da se poznavame kakvi hora sme v sushtnost
Mi$lq za Teb po$toqNnO...Ob$ebiL $i mE tOtAlno...I$kam Te mOmEntalnO...doRi dA e fAtaLnO!!!
Ами попринцип нямам нищо против какъвто и да е стил музика... обаче супер много се дразня в даскало едни като пуснат чалгията и кючеците. Гласувам против чалгата, въпреки че си признавам - когато съм в компания и има пиячка и аз й се кефя.
Чалга> Поп Фолк!Първоначално написано от happy end
![]()
Първоначално написано от Psychopath*
![]()
![]()
![]()
Kaрай, не слушам чалга, нито поп фолк
![]()
не мога да бъда за или против нещо което ми е абсолютно безразлично. не си заслужава![]()
За или Против да има такива теми?!
Аз съм Против.
Гласувано.