.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Ами сигурно ще се намерят цигани, които за 10-15 лева ще спухат тоя, без да помнят кой им е поръчал.
    Можеш да кажеш на майка ти, че няма вече да я смяташ за своя майка, ако продължава с тоя.
    Или пък кажи на татко ти - ако моя разбере, че някой ми е посегнал, ще отиде и...
    Надявам се нещата да се оправят!

Супер фен Аватара на Amateur
    Еми незнам...мноо кофти моита маика никога няма да е с човек когото аз не харесвам!

Град
    between the stars ,,
    Бях попаднала в подобна ситуация .МНого е неприятно самоче майка ми все пак и дойде акъла в главата хем че беше късно .Аз др изход освен да отидеш при баща си невиждам
    uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3

Град
    София
    Може първо да питаш ква майка е майка ти, защото не виждам да те разбира по някакъв начин. И да има личен живот не може да си води у вас утрепки, които да те тормозят.
    Отивай при баща си, оплачи му се и на него, за да може тогава той да се обади на майка ти, ако подържат някакви връзки. Но най-разумното е, (щом си способна да го направиш) оставяй я и да си прави каквото иска в хола. Наистина много гадно, че се е получило така..
    И вече трябва да се молиш да те разбере най-накрая и да се почувства майка на голямо момиче (каквото оставам с впечатлението, че си ти), а не с момиче, което не разбира какво се случва.

Град
    "градът на мечтите"
    При баща ти ще ти е много по-добре,поне според мен
    аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си