- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Майка ми и новия І-(
Ами сигурно ще се намерят цигани, които за 10-15 лева ще спухат тоя, без да помнят кой им е поръчал.![]()
Можеш да кажеш на майка ти, че няма вече да я смяташ за своя майка, ако продължава с тоя.
Или пък кажи на татко ти - ако моя разбере, че някой ми е посегнал, ще отиде и...![]()
Надявам се нещата да се оправят!
Еми незнам...мноо кофти моита маика никога няма да е с човек когото аз не харесвам!
Бях попаднала в подобна ситуация .МНого е неприятно самоче майка ми все пак и дойде акъла в главата хем че беше късно .Аз др изход освен да отидеш при баща си невиждам![]()
uaуа вдигам ти адреналиинааааа <3
Може първо да питаш ква майка е майка ти, защото не виждам да те разбира по някакъв начин. И да има личен живот не може да си води у вас утрепки, които да те тормозят.![]()
Отивай при баща си, оплачи му се и на него, за да може тогава той да се обади на майка ти, ако подържат някакви връзки. Но най-разумното е, (щом си способна да го направиш) оставяй я и да си прави каквото иска в хола. Наистина много гадно, че се е получило така..
И вече трябва да се молиш да те разбере най-накрая и да се почувства майка на голямо момиче (каквото оставам с впечатлението, че си ти), а не с момиче, което не разбира какво се случва.
При баща ти ще ти е много по-добре,поне според мен
аЗ сЪм дРоГа мИлО...тИ сИ нАрКоМаН...[!]