.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 43

Сладури, които ще кандидатстват с РИСУВАНЕ....

Koito ima jelanie da kandidatstva v SHUPI-Sredno Hudojestveno Uchilishte za Prilokjni Izkustva ,,Sv. Luka" ili v Hudojestvenata gimnaziq neka pishe tuk...Neka zaedno da se Ubedim koe sUchilishte e po-jelano, po -qko i nai-vajnoto s po-dobri specqlnosti i vuzmojnosti za realizacia...

Neka si napravim klub na Hudojnicite....

Celuvki i pomnete SHUPI e nasreshta z mladi talanti....
    S_platinium

това ще се превърне във война ... ти къде си?

Xaxa mai verno shte se prevurne vuv voina....

Az sum ot SHUPI, obache hodq i v Hudojestvenata gimnaziq i gore-dolu znam kak sedqt neshtata i tam.... Pristrastna sum si obache, ot kakto SHUPI si ima nov direktor, se useshta duha na edno istinsko hudojestveno-zanaqdchisko uvhilishte... :P :P :P Prilojnoto naistina e strahotno!!!!
    S_platinium

Abe nikoi li nqma da kandidatstva s risuvane lele....
    S_platinium

Супер фен
    Град
    в килера
    Цитирай Първоначално написано от s_platinium
    Abe nikoi li nqma da kandidatstva s risuvane lele....
    ако се върна 2 години назад точно с това бих кандидатствала, ама съм стара вече

Ми тези, които ще кандидатстват с рисуване бачкат бе човек, няма пред компа да седят я! Аз поне не бях пипвала клавиатура тогава...няма време просто

EEE...

sa vqrno e, ama tuka mogat da razberat ABSOLUTNO vsichko koeto gi interesuva za izpititite... Za tova e po-dobre da pishat... M/u drugoto az kato kandidastvah, po-skoro kato se gotveh za kandidatstvane mnogo se ramotavah, ama vleznah i da ti kaja sega sum dosta dobre s risuvaneto... Ne sum izostanala... To v 8 klas vajnoto e da nauchish gurnetata, istinskia talant si prolichava v po-gornite klasove... Katozapochne das e risuva jiv m odel-moito lubimo... CELU*VKI :P :P
    S_platinium

Кой целуваш не разбрах, ама все едно.
    Какво искаш да кажеш с това, че тук ще разберат АБСОЛЮТНО всичко?Че ти ще им обясняваш като вече вътрешен?Интересно ще е по-скоро нещо като дискусия, защото те ако са решили да се готвят вече би трябвало да знаят "абсолютно" всичко по процедурата за влизането.
    А и да кажа, за размотаването и т.н., аз съм абсолютно обратно на твоя случай, както казах вече де.Осми клас рисувах там нещо, не е като без хич, но 9ти го минах в абсолютна гравитация...проспах го направо и продължавам и сега с първия срок (кофти разбира се) и не мога да кажа,че научих грънците в 8ми, а преди това.Това за главата значи ли че си 10ти клас в приложното?

Ami ne...

11 klas sum v prilojnoto, ti da ne bi sushto da si ot prolijnoto ili mne...? V koe daskalo si? Koi klas si?
    S_platinium

Aaaa az li4na informaciq v neta ne postvam....tatko taka mi kaza

Мега фен Аватара на AliceSw
    Град
    a place called home
    аз възнамерявам...така де, след 4-5 месеца...УАСГ обаче (:
    Това е болест да съм влюбен в теб,
    това е болест, вярвам на приятел.
    Това е корист - целият живот,
    това е грешка, но тя не се повтаря....

и каква е преспективата като у4иш рисуване ? какво бъдеще те зове след това да попитам? камали в бг нема реализация... а в 4ужбина са на броят на прасти хората които успяват да избият там тяхната конкуренция и да се реализират е това ми е въпроса???
    UNICEF
    УЧИЛИЩЕ БЕЗ НАСИЛИЕ
    Не бъди безразличен, бъди различен!
    Говори с приятел: 0800 19100 -гореща линия за деца жертви на насилие!

....

aMI NZ... AZ NESMQTAM, CHE E TAKA... АКО СИ ЕДИН НАИСТИНА ТАЛАНТЛИЖ чОВЕК, ИМАш ЖЕЛАНИЕ И СИ ГОТОВ ДА СЕ БОРИш, ТОГАВА НЯМА НАчИН ДА НЕ ПРЕУСПЕЕш... в ТОВА СЪМ УБЕДЕНА...
    S_platinium

Guest

Re: ....

aMI NZ... AZ NESMQTAM, CHE E TAKA... АКО СИ ЕДИН НАИСТИНА ТАЛАНТЛИЖ чОВЕК, ИМАш ЖЕЛАНИЕ И СИ ГОТОВ ДА СЕ БОРИш, ТОГАВА НЯМА НАчИН ДА НЕ ПРЕУСПЕЕш... в ТОВА СЪМ УБЕДЕНА...

Я пак помисли. То бива да си витаеш в розовите облаци, но не и върху тях да си градиш живота. Един дъжд и, едно на ръка, посивяват (като тъпите хавлии от рекламите, дееба), а друго, че може и съвсем да изчезнат. И после - какво? Туп. Туп,ама боли, тъй че умната.

Re: ....

Aми, какво да ти кажа, имаш право наистина е много трудно, но все пак, ако човек се бори и не се откаже до последно-аз съм УБЕДЕНА, че успява... Кофтито е, че в повечето случаи на човек му се струпват адцки много глупости и в еиднмомент просто не издържа психически и се отказва от мечтата си.... Това е много гадно, в предвит и как се грижат за талантите в БГ, направо ти се отщява да съществуваш... Та все пак всичко е кусмет в тоя шибан живот...
    S_platinium

Аз рисувам що годе добре и мисля да се занимавам с това след завършване.Затова,ще съм ви благодарна ако ме просветлите малко в това отношение
    Какви са изпитите,колко са такива уч. в София...абе наи-важното
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

AMI...

АМИ ГЛЕДАИ СЕГА... МНОГО ЗАВИСИ, КАКВО ИСКАШ ДА УчИШ-ИЗЯщНИ(ЖИВОПИС,ГРАФИКА,СКУ ПТУРА,...) ИЛИ ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА(МЕТАЛОПЛАСТИКА И БИЙУТЕРСТВО, ТЕКСТИЛ И МОДА, ДЕТЦКИ ИГРАчКИ, ХУДОЙЕСТВЕНА ДУРВОРЕЗБА, АРАНИРАНЕ, РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН, ИНДУСТРИАЛЕН ДИЗАЙН,...И ОщЕ ХИЛЯДИ СПЕЦЯЛНОСТИ). ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ХОДИ НА КУРСОВЕ ИНАчЕ ПРОСТО НЕ СТАВА. ТРЯБВА ДА СИ И9ЗБЕРЕш СПЕЦЯЛНОСТ ДА МИ КАЖЕш КОЙ КЛАС СИ И АЗ щЕ ТИ ПОМОГНА,АКО НАИСТИНА ГО ИСКАш. ПЪРВОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИш, ОБАчЕ Е ДА ВИДИш КАКВО СЕ УчИ В РАЗЛИчНИТЕ СПЕЦЯЛНОСТИ, ЗАщОТО Е ДОСТА РАЗЛИчНО ОТ ПРЕДСТАВИТЕ ТИ ПРЕДПОЛАГАМ... цЕЛУВКИ И ДО СКОРО
    S_platinium

Супер фен Аватара на BlackWings
    Град
    във форума
    Аз ходя на курсове по рисуване , тая година ще кандидатствам в УАСГ специалност архитектура ... Уж съм се осведомила добре , но пак все още чувам различни отзиви за балообразуващата оценка от училище - някъде пише цялата диплома , другаде оценката по литература само вече се обърках . А ми е важно.

Re: AMI...

АМИ ГЛЕДАИ СЕГА... МНОГО ЗАВИСИ, КАКВО ИСКАШ ДА УчИШ-ИЗЯщНИ(ЖИВОПИС,ГРАФИКА,СКУ ПТУРА,...) ИЛИ ПРИЛОЖНИ ИЗКУСТВА(МЕТАЛОПЛАСТИКА И БИЙУТЕРСТВО, ТЕКСТИЛ И МОДА, ДЕТЦКИ ИГРАчКИ, ХУДОЙЕСТВЕНА ДУРВОРЕЗБА, АРАНИРАНЕ, РЕКЛАМЕН ДИЗАЙН, ИНДУСТРИАЛЕН ДИЗАЙН,...И ОщЕ ХИЛЯДИ СПЕЦЯЛНОСТИ). ТРЯБВА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ДА СЕ ХОДИ НА КУРСОВЕ ИНАчЕ ПРОСТО НЕ СТАВА. ТРЯБВА ДА СИ И9ЗБЕРЕш СПЕЦЯЛНОСТ ДА МИ КАЖЕш КОЙ КЛАС СИ И АЗ щЕ ТИ ПОМОГНА,АКО НАИСТИНА ГО ИСКАш. ПЪРВОТО, КОЕТО ТРЯБВА ДА НАПРАВИш, ОБАчЕ Е ДА ВИДИш КАКВО СЕ УчИ В РАЗЛИчНИТЕ СПЕЦЯЛНОСТИ, ЗАщОТО Е ДОСТА РАЗЛИчНО ОТ ПРЕДСТАВИТЕ ТИ ПРЕДПОЛАГАМ... цЕЛУВКИ И ДО СКОРО
    То на курсове че ще се ходи-ще се ходи..Смятам да се насоча към изящните-по точно графика или живопис.
    11ти клас съм.От другата година се записвам при някои да ме подготви за изпити пък после ще видим какво ще се прави..Таа.. ти какво имаш да казваш??
    Аз знам не съм идеална..инат съм,устата,реална..наивна,п

Между другото и аз сега съм 11 клас и мен ме чака кандидатстване др година... Аз също си мисля за изящните спецялности, макар че повечето перспектива е в приложните, но всичковсе пак се опира до късмет. Ти къде учиш в момента, ако не е тайна???

А за мацката където иска да кандидатства архитектура-всяка година им скимва нещо ново за балообразуващите оценки, най-новото, за което аз знам е, че балообразуващи оценки за архтектура са тези от матурата!!! Най-добре е да питаш даскала при който ходиш, защото той е в тази свера... Също така да те питам при кой учител ходиш... Например аз лично знам, че наи-добрата школа за частни уроци по рисуване са в квартал РЕДУТА при 2 жени....

поздрави
    S_platinium

Xaxaxa

Sladurski samo da te pitam koe e gadnoto rusokoso jivotno, 6toto ako govori6 za tazi poslednata direktorka-ZVERSKI se luje6.... Nadqvam se da vlezne6 i 6te vidi6 4e naistina SJUPI e nai-qkoto daskalo!!!! Az 6te doida da vi podkrepq na izpita v subotq-Az su Silveto 11 klas(s edno bqlo kasket4e sum) ako me vid6 obadi se.....
    S_platinium

В художествената гимназия са много тегави изпитите докато в СХУПИ знам, че е мизерия и много разпуснато, поне миналата година беше така... аз кандидатствах с рисуване след 7ми клас и влезнах в ПГТС в Перник със специалност промишлен дизайн /защото съм от там, пък и не ми се пътува всеки ден/
    ...They say learning to love yourself is the first step
    that you take when you want to be real.
    Flying on planes to exotic locations won't teach you how you really feel
    ...

Ami gledai sega az hodq v HG da pravq grafiki pri nai-velikia za men v tazi oblast-Georgi Savov-GOFI.Obagcge ne sum mnogo na vutre v neshtata pri koi triabva da hodish.Edno obache moga da ti kaja sus sigurnost-prilojnite spdc. sa mnogo po-perspejtivni!
    S_platinium

ами аз сега ще съм 8 клас.и кандидатствах в Художествено училище..и за щастие другата година
    ще уча там..много се радвам!^

az sega 6te sam 8 klas i kandidastvah v художествената гимназия i me prieha na parvo mqsto sam i mn se radvam!!Nqkoi 6te mikaji li kvo e u4ili6teto!Stava li ne6to ot nego ili ne!!!Ba6ta mi i dqdo mi sa zavar6ili tam !Znaete li Panoramata v Pleven samo dvama balgari sa risuvali tam vsi4ko drugo rusnaci i edin ot balgarite e dqdo mi !!!Toi e nai dobria portretis v cqla Balgaria!!!!!Ne 4e se hvalq samo spodelqm!Molq 6te mi kajete li za kakvo o4ili6te stava na vapros!Molq Vi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! =D>
    Hi,guys!!Wassup!!!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си