.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 15 от общо 15

Въпрос за ХИВ/СПИН

Ако и двамата ми родители не са носители на СПИН (глупаво но факт) има ли вероятност аз да съм носител ?

Честно да ви кажа през ***а ми е ако някой отвори уста, че трябвало да знам, просто питам

Град
    RuSe
    Да има.ачините за предаване на ХИВ/СПИН са 3:
    1. Кръвен
    2. Полов
    3. майка-дете
    Най добре е да се направят тестове.

Цитирай Първоначално написано от _АнИ_
    Да има.ачините за предаване на ХИВ/СПИН са 3:
    1. Кръвен
    2. Полов
    3. майка-дете
    Най добре е да се направят тестове.
    Е добре де, ама нали баща ми и майка ми са правили разни работи На баща ми му нема нищо ... тогава ?

Град
    At the world's end
    Чакай, чакай, значи майка ти е носителка, а баща ти не? Е тогава как така са те родили и той няма СПИН. Не е логично, нещо си объркал. Абе, все пак си направи тестове, за всеки слчай.
    По-добре скъпи презервативи от колкото евтина детска количка...
    LGPz

Цитирай Първоначално написано от Pepe Rey
    Чакай, чакай, значи майка ти е носителка, а баща ти не? Е тогава как така са те родили и той няма СПИН. Не е логично, нещо си объркал. Абе, все пак си направи тестове, за всеки слчай.
    Не, не имах в предвид, че баща ми си е ОК, а майка няма СПИН. Което значи, че аз нямам, нали ?

Град
    RuSe
    Моля?
    разни работи. . . . а на баща ти не може да му няма нищо.... Има разлика между ХИВ и СПИН. ХИВ е вируса,а СПИН вече е болестта. Баща ти може да е само преносител на вируса,а да не е болен. Инкубационният период на болестта не е установен.Той зависи от имунната система на организма. Може да се живее цял живот с ХИВ,без да имаш СПИН.
    Тестове са му майката. И внимавай-пази другите!

Моля?
    разни работи. . . . а на баща ти не може да му няма нищо.... Има разлика между ХИВ и СПИН. ХИВ е вируса,а СПИН вече е болестта. Баща ти може да е само преносител на вируса,а да не е болен. Инкубационният период на болестта не е установен.Той зависи от имунната система на организма. Може да се живее цял живот с ХИВ,без да имаш СПИН.
    Поставям така нещата : Майка ми няма СПИН, а дори и да има, с баща ми са спали доста пъти и 100% на баща ми му няма нищо . За 17 години все трябваше да се прояви заразата . Така, че аз нямам, майка също, така ли ?

Град
    Асеновград, България
    Не!!!
    Щом двамата родители не са носители на ХИВ вируса, няма кой да го пренесе и на детето. Друг е въпроса, че след раждането си, можеш да се заразиш със вируса по различни начини.
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Град
    RuSe
    ОК. Майка ти може да няма СПИН,но да има ХИВ. Иди и си направи тестове-те са анонимни и безплатни.Търси кабинет на КАБКИС в твоя град. Иначе няма как да разбереш. А ти можеш да живееш и цял живот с ХИВ и да нямаш симптоми,а само да разпространяваш вируса в други организми с по-слаби имунни системи.

Цитирай Първоначално написано от CMEX
    Моля?
    Поставям така нещата : Майка ми няма СПИН, а дори и да има, с баща ми са спали доста пъти и 100% на баща ми му няма нищо . За 17 години все трябваше да се прояви заразата . Така, че аз нямам, майка също, така ли ?
    mi zavisi moje i da ti ima moje i da ti nqma.... napravi so testove, bezplato e i sig

Град
    RuSe
    Цитирай Първоначално написано от jim_beam
    Цитирай Първоначално написано от CMEX
    Моля?
    mi zavisi moje i da ti ima moje i da ti nqma.... napravi so testove, bezplato e i sig
    Точно така. Тестовете за ХИВ/СПИН са анонимни и безплатни!!!

Град
    София най-голямото село в БГ
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Не!!!
    Щом двамата родители не са носители на ХИВ вируса, няма кой да го пренесе и на детето. Друг е въпроса, че след раждането си, можеш да се заразиш със вируса по различни начини.
    +1

Голям фен
    Пич, само кажи какво не разбра? От СПИН може да се заразиш по начините, дето ти ги писаха в първия пост. Ако вашите са здрави се изключва варианта майка дете. Остават другите два - ако си правил секс важи половия. Ако са ти преливали кръв или си наркоман и се боцкаш с една игла с други може да се заразиш по кръвен път. Ако и тези работи не си правил няма как да си болен

Цитирай Първоначално написано от WaKo
    Пич, само кажи какво не разбра? От СПИН може да се заразиш по начините, дето ти ги писаха в първия пост. Ако вашите са здрави се изключва варианта майка дете. Остават другите два - ако си правил секс важи половия. Ако са ти преливали кръв или си наркоман и се боцкаш с една игла с други може да се заразиш по кръвен път. Ако и тези работи не си правил няма как да си болен
    Не се бода, а досега винаги съм бил с шапка на шампиона !

Темата май е приключена

Град
    Бездомен
    Еми приключена е, но никой не разбра какъв точно ти е проблема.
    Майка ти и баща ти не са болни, ти питаш дали ти си болен ?
    Ами това разбрах аз, но нещо няма много връзка.
    Както ти казаха по-горе има 3 начина да се заразиш.Не разбрах кое от цялата работа не ти е ясно.Ако искаш да разбереш дали имаш ХИВ или СПИН можеш да идеш и да си направиш тестове, заедно с родителите си за да нямаш притеснения
    Не е важно къде си, важното е да си там.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си