- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- БЕЛЕЖКА - Въпрос
Аве хора искам да ви питам за пръв път попадам на такава бележка и не знам кво да пиша аре ако можете ми кажете. Ше съм ви благодарен.
Ето я и нея:
![]()
Оххх ами значи... На Медицинско заведение пишеш болницата там кфато е или пък името на лекаряв град еди кой си
Име - пишеш си твоето име ,адрес твоя адрес възраст нали
на тва голямото поле дето пише (не)боледува- диагноза пишеш болестта нали примерно някво ОВИ
Нуждае се от : дом.леч. от 26.01 до 29.01.08г. вкл.
примерно
да послужи пред -училището ти и града
и отдясно е яснонадявам се да съм помогнала :P
Мерси много помогна ми.
не е съвсем така
горе над полетата се пише амбулаторен номер 3- или 4-цифрен
в полето име напиши само името без адреса, и на колко години си
в боледува пишеш или ОВИ или ОВЗ, но болестите и двете са за около 3 дена
в нуждае се от - дом. лечение от ...до...(датите) и колко дни
да послужи пред - училищните власти
тва го преписах от една моя бележка, която остана неизползвана заради стачката (:
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....
e аз пък от мои бележки гледам ... всичко си е така ...само за амбулаторния номер... че и аз до ся писах бележка![]()
![]()
Maleee s teq medicinski belejki moq klasen napravo e ludnal...Vseki pyt kato zapochne "OVI beshe moderno po vremeto,kogato az bqh uchenik!Otdavna ne se pishe taka!" ; "S teq malki belejki kakvo mislite,che pravite?" ; "Breee,doktor Stoqnova za 15 dena 400 choveka pregledala!Mnogo raboti taq jena be,da ida da q posetq da ne se preumori neshto!"...Tova vseki pyt nqkoi kato dava belejka...A to nie che si gi pishem edno kym nikyde,ama napravo ni pobyrkva.Pone e zabavno dokato se karame.Toi principno se kara s dve momcheta i dve momicheta i az i edna syuchenichka igraem rolqta na advokati,krysteni sme "Vechnata opoziciq"![]()
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
в нашия клас беше следното: класната беше ебати пичката....дневника го носех аз ...аз пишех програмата и аз оправях отсъствията...![]()
кооооолко отсъствия и закъснения са отишли без бележка не е истина..всеки идваше с празна бележка и ми вика кога иам отс и пиши бележката
има един латински речник из нета който е пълен със сякакви диагнози и оттам бях извадила доста
+тфа майка беше класна в друго училище и ми преписваше от бележките диагноза значение и колко дни
а ако директорката си отвореше устата никой нищо не знае вкл и класната
ех училище колко ми липсваш.......
![]()
Take this broken wings and learn to fly again and learn to live so free
and when we here the voices sing the book of love will open up and let us in
so take these broken wings!